Предна добавка Алпина
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- denislav.tatarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw 740 il
- Мечтае да кара: На задна гума
Предна добавка Алпина
Здравейте отново след като сложихме газта и сега караме яко остана и последното нещо с което искам да оборудвам машината искам да сложа една предна добавка на бронята алпина но дали се продават отделно че ми обявяват голяма цена с предната броня дано някой който има инфо от къде да я взема да пише благодаря
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Re: Предна добавка Алпина
В ebay има - едни полъаци ги правят. В US foruma има дето са поръчвали. Незнам колко са добри. Ако намериш вариант драсни
http://www.ebay.com/itm/BMW-E38-FRONT-S ... 23370255fb
http://www.ebay.com/itm/BMW-E38-FRONT-S ... 23370255fb
- denislav.tatarov
- кандидат ентусиаст
-
Да точно това е добавката но проблема е че не им разбирам на тези сайтове та ако може да съдействаш много ще черпя
- amgpower
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E38 750i,CL55AMG
- Мечтае да кара: Е60 М5 или САМОЛЕТ
Аз съм с такава добавка от ЕБАЙ и е страшно неточна,по-малка е,няма как да стане плътно на бронята стърчи отстрани абе направо си хвърляш парите на вятъра.Моята излезна около 180лв с доставката.След няколко рапидни винтове и пяна за алуминиева дограма се уплътниха фугите след това кит и боя и донякаде става,макар че под халогените линията на добавката не е точна
Шнитцеровата добавка е по-точна,но за мен еюспециално е грозна. Успех с начинанието 

- denislav.tatarov
- кандидат ентусиаст
-
Много лошо но така е за толкова пари не може да се очаква кой знае какво радвам се че сподели че не точна добавката че направо бях скочил да си взема но евентуално ще търся от тука цяла броня защото надали някой ще продаде само добавката пък толкова ми се иска да сложа на стария пък дано някой пусне обява и ще я грабваме
5 мнения
• Страница 1 от 1