Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Политическа.

Мнение от K_Ilkov » 28 Юли 2014, 14:30

Eми народа се радва на това, че Веждичката и Васко Найденов ще изгорят с по някой милион
(като и двамата каквито и да са със сигурност са си изкарали парите те и с таланта си)
докато хората организирали "КТБ" откраднаха няколко МИЛИАРДА :shock: и след 2-3 годин спомена за това ще бъде бегъл ...

И нещо много важно - КТБ не е случайно явление от създаването му през това, че се позволи да съществува до краят му ...
Има достатъчно закони и правила, които не позволяват да се случват тези работи,
но както се вижда за пореден път "страната на неограничените възможности" не е САЩ ...

У нас думата "институция" няма смисъл просто ...
Всички държавни "институции" обслужват всички други, но не и държавните и народни интереси ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 28 Юли 2014, 15:01

bum_bum написа:
host написа:"държавата"... Мм да успех.

В лицето на всичките служби проспали злоупотребите за които сега тръбят. Неадекватната БНБ, цирка който наблюдаваме вече месец и половина и т.н.. Парите ги изнесли с чували, самолет, бусове.. 85 мииона бил ги изнесал.. не бе, внесал ги е. Абе не са 80 милиона, а са 200 милиона. Световна одиторска компания прави одити и всичко е перфектно ама никой не я пита, що резултата от тия одити не съответства на фактическото състояние. Раздавани за милиони ама никой сега не може да каже на кого. Отказва се подкрепа от БНБ, а само седмица по-късно се налива милиард в друга банка и никой не пита от къде е дошъл и кой ще го връща.

Не е луд тоя, дето яде баницата, нали?

Не ми казвай, че тези редове ги пишеш докато протестираш пред БНБ или всички сме много заети и чакаме друг да сваля правителството вместо нас. Всички сме се впрегнали всички сили да си оправяме нас и нашите семейства и нямаме време, но все пак - съединението прави силата!
За първи път ще се съглася с гальо, че следващите като направят гаф - навън и митинг до плиска, и така и по-следващите, белгийците караха 2 3 години без правителство, а ние по-зле не можем да станем, така че такива които правят безпринципни коалиции в име родино - само бой..

@димитров, никой няма да ти напише как. всеки пише само ние ще...!
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 28 Юли 2014, 15:32

Doberman_vas написа: ... чакаме друг да сваля правителството вместо нас.

... че следващите като направят гаф - навън и митинг до плиска ...

Те хората чакат принца на белия кон-освободител на народа, та да гласуват за него. Преди това ще направят ДПС втора, че и първа политическа сила докато люпят семки пред телевизора.

Всъщност вътре в партиите си има лагери явно и те самите зациклят и нищо не се случва.

Играта свършва със или след кабинета на БОрисов и МеСТАН, дето се задава. Те ще минат мандат или част от мандат, но след тях няма кой да дойде, понеже БСП е труп, всичко "синьо" е труп, ГЕРБ ще се самоубият с подкпрепата на ДПС и единствено жизнени ще останат само структурите на въпросното ДПС, но ще има и много фракции от всякакви бивши сини, жълти, червени, оранжеви с желание за власт и лостове, но без ракета-носител.

Вижте начина, по който се държат с Мая Манолова сега - тя брани бункера целия мандат и просто си я наритаха като куче като приключи играта. Сценаристите са изчерпани, нови лица няма, нови сценарии няма, има обаче неспазени уговорки, взети и разпределени пари и властови желания без кауза, без платформа, без партии, без нищо.

И там вече не знам какво следва.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 28 Юли 2014, 15:42

Имаш ли някакво предложение ти като не чакаш тоя с белия кон?

_galio_ написа:Всъщност вътре в партиите си има лагери явно и те самите зациклят и нищо не се случва...

има щото партиите нямат кауза и вече се създаде професията политик - човек, които не разбира от нищо, но е политик?

Ето ти Станишев - без един ден трудов стаж ..., а след него има много още такива подрастващи функционерчета ...
И това не е само при червените ... Пеевски е същото създание - апаратчик и играч ...

С тези "партии" нищо не може да стане ...
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 28 Юли 2014, 15:44

мрънкате като жени, като не ви харесва нищо основете си партия и направете разликата, тука 4-5 човека можете да си отворите партията на възвишените :mhihi: щото тръбите в цялата тема че няма за кой да се гласува, а после се пита кво ще е бъдещето на партията майка с новият председател :mhihi: :clap:

това че протестите са били платени беше опорна точка номер 1 на управляващите, много хора са будни и си обичат държавата и не искат да емигрират.. и като гледат такива извращения е нормално да протестират. Много добре се правеше разлика м/ж протестите февруари дето агитки чупиха и ломиха и летните протести с майки и деца.
Точно гражданското общество ще регулира политиците без значението от партията,така е навсякъде по света, но това са по-младите поколения дето не са видели лагери и комунизъм и не ги е страх.

п.с и тва повтаряне дпс и герб коалиция, изглеждате като налъми :mhihi: и за децата е ясно че ако се коалират с дпс това ще е смърт за герб, дори герб да искат, енп няма да им дадат.. димитров правилно отбеляза че герб са техни слуги, мен ме устройва екстра, щото сме неспособни на държавност засега, аз и затова казвам че докато герб не се провалят нямаме алтернатива.. е който иска Русия, има.
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 28 Юли 2014, 15:50

acer написа:мрънкате като жени ...

после се пита кво ще е бъдещето на партията майка с новият председател :mhihi: :clap:

ти явно понеже си мъжко момче като гледам те влече, към партията на най-големия мъж, та ти си лесен :yes:

Да бе аз питах. Искам да знам с този интеУект на чело как се чувстат симпатизантите на БСП?
Дали са доволни от избора и как виждат бъдещето на партията, нали е политическа тема тва, не питам нищо лошо?
Изображение

...

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 28 Юли 2014, 15:51

acer написа:мрънкате като жени, като не ви харесва нищо основете си партия и направете разликата, тука 4-5 човека можете да си отворите партията на възвишените :mhihi: щото тръбите в цялата тема че няма за кой да се гласува, а после се пита кво ще е бъдещето на партията майка с новият председател :mhihi: :clap:

това че протестите са били платени беше опорна точка номер 1 на управляващите, много хора са будни и си обичат държавата и не искат да емигрират.. и като гледат такива извращения е нормално да протестират. Много добре се правеше разлика м/ж протестите февруари дето агитки чупиха и ломиха и летните протести с майки и деца.
Точно гражданското общество ще регулира политиците без значението от партията,така е навсякъде по света, но това са по-младите поколения дето не са видели лагери и комунизъм и не ги е страх.

п.с и тва повтаряне дпс и герб коалиция, изглеждате като налъми :mhihi: и за децата е ясно че ако се коалират с дпс това ще е смърт за герб, дори герб да искат, енп няма да им дадат.. димитров правилно отбеляза че герб са техни слуги, мен ме устройва екстра, щото сме неспособни на държавност засега, аз и затова казвам че докато герб не се провалят нямаме алтернатива.. е който иска Русия, има.

Абе платени си бяха протестите, я ти пробвай 1 година да не ходиш на работа, а целодневно да стърчиш с плакатче вечер пред парламента, а през деня да даваш разни интервюта насам натам, да те видиме дали нема да умреш от глад :mhihi:
Не Мы такие, Жизнь такая

младши ентусиаст
Аватар
Кара: овца във вълча кожа...

Мнение от hell's angel » 28 Юли 2014, 15:57

To положението е същото в целия свят....И там няма за КОЙ и доста хора си задават същите въпроси, каквито и ние. Само, че при нас липсват първите 60 години в това което искаме да ни е като на тях. Даже и не е сигурно дали го искаме и какво точно искаме :mrgreen: :mhihi: В щатите да речем си е комерс отдавна, който похарчи повече за изборна кампания - печели :mhihi: Хубавото им е че независимо кой е на власт никои не пипа кадърните и всичко си работи както трябва, и няма помен от тоя дивашки реваншизъм у нас...
Последна промяна hell's angel на 28 Юли 2014, 16:01, променена общо 1 път
Ubi dubium, ibi libertas

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 28 Юли 2014, 16:00

Да, влече ме, да облече бсп и дпс в раирани дрешки, токова бъдеще им желаят повече от 4/5 от народа, за това съмнение нямай никакви :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 28 Юли 2014, 16:06

hell's angel написа: Хубавото им е че независимо кой е на власт никои не пипа кадърните и всичко си работи както трябва, и няма помен от тоя дивашки реваншизъм у нас...

А, е тва е, което казах за институциите, тук те са политизирани, а там до голяма степен по-професионални и вършещи работата си ...

acer написа:Да, влече ме, да облече бсп и дпс в раирани дрешки, токова бъдеще им желаят повече от 4/5 от народа, за това съмнение нямай никакви :mhihi:

Е добре де колко пъти трябва да идва на власт за да го направи?
Що не го направи предния път?
И по негово време нямаше ли хора дето са за дрешки и те?

То ако е така трябва да си изберем Бареков, че той обеща всички да ги опандизи ...
Изображение

...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 28 Юли 2014, 16:07

K_Ilkov написа:Имаш ли някакво предложение ти като не чакаш тоя с белия кон?

С тези "партии" нищо не може да стане ...

Ми аз гласувам, протестирам, бавя данъци и участвам в сива икономика колкото мога. Това докато чакам да се самоизядат или пътьом повече хора станат активни (по какъвто и да е начин).

С тия партии не може, а те самите повече не могат, даже и на ДПС май не им достигат парите. А в същото време демографски колапс, намаляват работещите, увеличават се паразитите и това ще катастрофира. Просто няма как да не катастрофира. Има стена и сме се засилили към нея. Все ще я стигнен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 28 Юли 2014, 16:07

acer написа:Да, влече ме, да облече бсп и дпс в раирани дрешки, токова бъдеще им желаят повече от 4/5 от народа, за това съмнение нямай никакви :mhihi:

Както и няма съмнение, че никога няма да се случи...

hell's angel написа:Само, че при нас липсват първите 60 години в това което искаме да ни е като на тях.

:yes:
Е това е истината...
Писах по-назад за Ал Капоне, корупцията и други неща, които са се случвали на запад преди 50-100 години, а при нас се случват в момента... Просто трябва да извървим пътя си - ние, децата ни, внуците ни...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 28 Юли 2014, 16:10

K_Ilkov написа:Що не го направи предния път?

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от _galio_ » 28 Юли 2014, 16:13

drago_pavlov написа:Просто трябва да извървим пътя си - ние, децата ни, внуците ни...

Солидарен съм.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 28 Юли 2014, 16:27

_galio_ написа:Ми аз гласувам, протестирам, бавя данъци и участвам в сива икономика колкото мога. Това докато чакам да се самоизядат или пътьом повече хора станат активни (по какъвто и да е начин).

Интересни начини на протест ... не казвам, че няма смисъл, но не мисля, че това е начин ...
Какво ще постигнеш така, ще фалираш държавата за да се почне отначало?
Или просто докато може минаваш метър ...

_galio_ написа:
K_Ilkov написа:Що не го направи предния път?

Изображение

Еми това не знам колко е показателно, но е факт, че в тая насока нищо не направи, а пък самия той доста похапна ...

drago_pavlov написа:
hell's angel написа:Само, че при нас липсват първите 60 години в това което искаме да ни е като на тях.

:yes:
Е това е истината...
Писах по-назад за Ал Капоне, корупцията и други неща, които са се случвали на запад преди 50-100 години, а при нас се случват в момента... Просто трябва да извървим пътя си - ние, децата ни, внуците ни...

Е да явно така ще стане ...
Като цяло не е невъзможно да се поучиш от чуждите грешки, но явно първоначалното наптрупване на капитали е неизбежно навсякъде ...

Има един малък проблем в тази теория до момента обаче - 25 год по-късно вместо да има развитие нещата са по-зле ...
Хората с капиталите не ги ползват за да направят нещо икономически смислено, а само за далавери ...

Как ще се излезе от тоя порочен кръг не ми е ясно ...
Изображение

...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата