Политическа.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Политическа.

Мнение от K_Ilkov » 28 Юли 2014, 12:30

Ми не знам какво следва, честно, вече установих, че въображението ми е доста бедно ...

И винаги има още надолу, просто една държава никога не може да бъде окрадена до край явно - край няма ...
заеми, траншове, ДЦК тва онова и опа нов външен дълг за няколко милиарда ...

Сетих се - следва следващия месия просто - сценария е същия, хората се разочароват от всичко и идва новия спасител ...
Тия дето са сега на сцената и те не могат да си повярват пък камо ли някой друг.

Това, което се случи с КТБ показва, че хората не се научават - класическата пирамида работи над 100 години безотказно

В следващите години ще се пръкне някой нов Цар/Бойко от някъде,
а междувременно старите хиени зад сцената ще продължат да си редят нещата ...

Ще продължаваме да сме най-бедната държава в ЕС и те така ...
просто след 25г "преход" квото можа проходи по сметките на едни хора,
които никога няма да пуснат кокала без да се лее кръв, а по ред причини до там няма да се стигне вероятно
и ще ни го нахакват до второ пришествие разни плоскоглави чичовци като
новия председател, стария председател, хора с тъмно минало и светло бъдеще, Царе, кралици и прочие измекяри :banghead:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 28 Юли 2014, 12:33

И аз тва разправям ама много хора викат, че трябвало да се гласувало за тоя, дето евентуално по-малко щял да краде :dunno: Ми аз искам да гласувам за някой, дето няма да краде и докато някой не ме накара да повярвам, че е такъв няма да гласувам.
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 28 Юли 2014, 12:45

Абсолютно :yes:
Никога ама никога не бих гласувал за по-малкото зло!
Защото то винаги е по-малко зло изглеждащото просто ...

Как да гласувам за партия, която си избира председател като Миков ...
Как да гласувам за партия оглавявана от човек като Б.Б. ...
Как да гласувам за човек Цар дето обективно ще оправи държавата за 800 дни ...
ДПС не им трябва моя и твоя глас - те си имат колкото им трябва и са на + винаги ...
Волен - тоя е обида за думите националист и тн дето ползва :banghead: дребен (във всеки смисъл) шмекер ...

Бюреков е някакво съвсем друго ниво - нямам дори коментар ... :dunno:

Как и защо изобщо хората гласуват за тези хора?!?!?!?

Признавам и аз съм правил грешки - гласувах веднъж за Гергьовден ...
Изглеждаха млади и интелигентни хора с модерни виждания и родолюбиви идеи ...
Е нейсе Любо Дилов се оказа най-обикновенна политическа пача с претенции за интелектуалец по наследство :banghead:
Пълен боклук!

Кой? Кой? Кой?

както е модерно сега :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 28 Юли 2014, 13:01

K_Ilkov написа:Кой? Кой? Кой?

както е модерно сега :mhihi:

Искаш да ти се посочи следващият месия ли, не мисля...
точно затова хващаш химикалката и задрасвкаш някой от предложенията, или даваш собствено!
иначе няма да се сърдиш, че
- пътищатата гадни,
- че жена ти не получава детски,
- че баба ти получи увеличение от 4 лв,
- че ако полушиш инфаркт пред боница няма да те вкарат вътре щото не си минал през бърза помощ
- че обраха и теб и мен и всички останали българи последната 1 година с по няколко хилки
- че мангал който не може да говори е кандидат за евродепутат
и тн.
или хващаме и почваме да им търсим сметка за всяка издънка, или хващаме сопата, или хващаме самолета, това са 3те пътеки аз 4та не виждам.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 28 Юли 2014, 13:23

Глупости,
никой не иска някой да му посочва каквото и да е!
Хайде стига с тея посочвания,за мене си,аз искам да видя човек,който като начало никога не е бил в структури на разни комунистически ,борчески,охранителни и олигархични съдружия,организации и подобни сдружения.
После .да има малко акъл в главата си и да извади програма за действие,какво точно ще направи как смята да го постигне,защото сега е като работа на парче,"дайте изберете ме щото съм много убав и после като дойда на власт ще мисля какво да правя"
Писна ми с тея харизматични политици,които в момента в който се качат на власт,започват да се оправдават като ученички.
В момента в който (за мен си пиша) излезе политик с програма по която смята да се движи и в която програма има написани ясно правилата ,както и че после ще си носи последствията за не изпълнението на тази програма,веднага бих гласувал за него.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 28 Юли 2014, 13:30

Doberman_vas написа:иначе няма да се сърдиш, че
- пътищатата гадни,
- че ако полушиш инфаркт пред боница няма да те вкарат вътре щото не си минал през бърза помощ
- че обраха и теб и мен и всички останали българи последната 1 година с по няколко хилки

Пътищата ще са пак гадни, баба ти пак ще получи 4лв и т.н., независимо кой дойде на власт. Единия ще раздаде Х милиарда на свързани лица да усвояват, а другия Х-? или Х+? според зависи колко успеят да гепят. Това е единствената разлика.

Кървава революция е ясно, че няма да направим. Тия хора вече имат адски много пари и се видя, че могат да смажат всеки опит да им се отнеме кокала- то се видя, тролове, провокатори и т.н. Утре ще идеш да протестираш и тия като видят дебелия ще изкарат полиция, жандармерия, армия, агитки и т.н. А последните се видя на няколко пъти, че нямат нищо общо с нормалните хора.

Единствено ти остава просто да не гласуваш или да се чупиш.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 28 Юли 2014, 13:40

bum_bum написа:
Doberman_vas написа:иначе няма да се сърдиш, че
- пътищатата гадни,

Пътищата ще са пак гадни, баба ти пак ще получи 4лв и т.н., независимо кой дойде на власт. Единия ще раздаде Х милиарда на свързани лица да усвояват, а другия Х-? или Х+? според зависи колко успеят да гепят. Това е единствената разлика.

Кървава революция е ясно, че няма да направим. Тия хора вече имат адски много пари и се видя, че могат да смажат всеки опит да им се отнеме кокала- то се видя, тролове, провокатори и т.н. Утре ще идеш да протестираш и тия като видят дебелия ще изкарат полиция, жандармерия, армия, агитки и т.н. А последните се видя на няколко пъти, че нямат нищо общо с нормалните хора.

Така е, революция без пари няма как да се направи. И френската, и болшевишката революция са били платени от някои, ама кой е този някои, вече трябва да навлезем в конспиративни теории :mhihi:

Не Мы такие, Жизнь такая

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 28 Юли 2014, 13:51

bum_bum написа:Тия хора вече имат адски много пари и се видя, че могат да смажат всеки опит да им се отнеме кокала- то се видя, тролове, провокатори и т.н. Утре ще идеш да протестираш и тия като видят дебелия ще изкарат полиция, жандармерия, армия, агитки и т.н. А последните се видя на няколко пъти, че нямат нищо общо с нормалните хора.

Къде си гледал - не знам.

"Тия хора":

- не успяха да изкарат пълен мандат,
- не направиха и една читава манифестия на десетки хиляди избиратели,
- не се наеха да осъдят и един задържан протестиращ "диверсант",
- не успяха да назначат Пеевски,
- не успяха да прехвърлят сметката на КТБ върху ни,
- не успяха да построят Южен Поток,
- не успяха да построят АЕЦ Белене,
- не успяха да си създадат поколение бели якички, което да ги унаследи.

Има смисъл и от протести, и от гласуване.

Няма смисъл от пораженчество и оплакване.

Не им се получи и тоя път, кабинетите изкарват все по-малко, нови лица няма ... някой ще опре в стената. Да видим кой.
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 28 Юли 2014, 13:57

_galio_ написа:"Тия хора":
- не се наеха да осъдят и един задържан протестиращ "диверсант",

Не бъди толкова сигурен...
Не ги подценявай червените кхмери...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 28 Юли 2014, 14:01

Doberman_vas написа:иначе няма да се сърдиш, че ...

Що да не се сърдя?
Аз съм гласувал. Това, че избора ми не е спечелил "изборите" какво променя?
Или ме съветваш да гласувам за по-голяма партия за да няма коалиции -
този тип избор не е моя - дребен и сметкаджийски е и накрая боли дупе ... както от 25г насам ...

Второ - тия дето застават на чело на държавата да не управляват само избирателите си?
Нещата у нас толкова са криви, че т.нар. партии и държавници на самите тях не им е ясно какво би трябвало да правят камо ли да го правят!

При всеки с някакви нюанси управлението би трябвало да прави държавата по-добра и организирана ... тук всички виждаме какво става :banghead:

Е.Димитров написа:човек,който като начало никога не е бил в структури на разни комунистически ,борчески,охранителни и олигархични съдружия,организации и подобни сдружения.
...
В момента в който (за мен си пиша) излезе политик с програма по която смята да се движи и в която програма има написани ясно правилата ,както и че после ще си носи последствията за не изпълнението на тази програма,веднага бих гласувал за него.

Такъв човек няма как да изплува в казана на БГ политиката ...
Иначе има и от мен един глас :mhihi:

bum_bum написа:Кървава революция е ясно, че няма да направим.

А лошото е, че от тук насетне това е единственото решение ...
И за причините си прав ...

_galio_ написа: - не успяха да прехвърлят сметката на КТБ върху ни.

хич, хич не успяха :mhihi:
Изображение

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 28 Юли 2014, 14:07

_galio_ написа:
"Тия хора":

- не успяха...

"Тия хора" не успяха, не щото народа ги е спрял, а щото "ония хора" не им позволиха. А те не им позволиха не заради народа, а заради кокала.

Свидетел съм бил на разговори в навечерие на кметски избори в град в провинцията между кандидата и негови хора. Не пожелавам на никой, вярващ в политическата система в България да чува нещо подобно.

Наистина ли има някой, който още вярва, че бяхме свидетели на една година спонтанни протести??? :shock:
Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 28 Юли 2014, 14:11

Еми явно има щом има хора дето не им се вярва, че и внуците ни ще плащат за КТБ ...
Изображение

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 28 Юли 2014, 14:16

Тва изобщо не знам как да коментирам. Мнението на хората се насочва към "няма да плащаме на тарикатите, дето са държали над 100к евра там заради лихвата" и "от къде имат толкова пари", че да не се задават други по-неудобни въпроси.

Аз съм пряко засегнат, щото съм от "тарикатите" и няма как да разсъждавам безприрстрастно. 20 години ме прецакваха приятели, познати, колеги, ортаци. Книга много да напиша колко пъти ме завличат. И в мига в който реших че съм изчистил всички паразити от себе си държавата ми го навря :shock: :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 28 Юли 2014, 14:19

"държавата"... Мм да успех.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 28 Юли 2014, 14:26

host написа:"държавата"... Мм да успех.

В лицето на всичките служби проспали злоупотребите за които сега тръбят. Неадекватната БНБ, цирка който наблюдаваме вече месец и половина и т.н.. Парите ги изнесли с чували, самолет, бусове.. 85 мииона бил ги изнесал.. не бе, внесал ги е. Абе не са 80 милиона, а са 200 милиона. Световна одиторска компания прави одити и всичко е перфектно ама никой не я пита, що резултата от тия одити не съответства на фактическото състояние. Раздавани за милиони ама никой сега не може да каже на кого. Отказва се подкрепа от БНБ, а само седмица по-късно се налива милиард в друга банка и никой не пита от къде е дошъл и кой ще го връща.

Не е луд тоя, дето яде баницата, нали?
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата