m50b20 Не пали!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

m50b20 Не пали!

Мнение от Xpucoo » 24 Юли 2014, 13:41

Здравейте колеги.Всичко започна вчера когато ми свърши бензина и се наложи да запаля аварийно на газ ако е важно газовата е fobos 1. Та запалих аварийно заредих 20 лв брнзин но не искаше да запали отново, реших не може още да подкачи та въртях като луд но... нищо! както и да е запалих пак аварийно и се прибрах на газ.Сутринта обаче още неискаше да запали нито на брнзин нито на газ, а на газ предполагам че защото е студена и за ъова защото тя прехвърля на 30 gradusa.Та реших дърпане да му е майката... е да ама не дори и на дърпане нр запали... на 2-ра на 3-та дори и на 4-та пробвах с 60 км но нищо.... прибрах си я пак и реших да погледна помпата, и се оказа че върти смис шуми но не хвърля брнзин... имах под ръка 1 помпа от е34 320 та я закачих сега има бензин навсякаде да те удави чак. .. но пак не пали... пак дърпане и пак нищо... след като си я прибтах пробвах да врътна и зпали, но щом дам газ гасне... откачих дебиъомера и запали и се задържа на ниски обороти но поне работеше, даже и си я форсирах, задържах на 5 000 оборота и закачих дебитомера и изгасна веднага! Та реших че той е дал фира, и тамън беше загряла та прехвърлих на газ и си работеше идеално закачих дебиъомера и птодължи да си работи даже направих 1 кръгче! Одтавих я да изстине обаче и всичко приключи. .. вече неиска да запали дори и без дебитомер,нито на газ на нищо... И я оставих немога да се нервирам повече! Прегледал съм бушони,въздуховоди... незнам какво да правя дайте предложения нямам човек с диагностика и съм на 15 км от софия и да я дърпам до там незнам кой ще се навие... Колата е e36 93g 2.0i m50b20. Ще съм благодарен ако дадете по 1 предложение какво да проверя и каде се намира ъова коеъо трябва да проверя че ми е първото бмв и не съм много вещ.... хихих; ) :)

младши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)

Re: m50b20 Не пали!

Мнение от red_bull92 » 24 Юли 2014, 16:08

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725

Потребител
Аватар

Мнение от Xpucoo » 24 Юли 2014, 17:30

Незнам до колко им е читава техниката и дали въобще щр открият нещо, ако някой е ползвал такъв вид услуга от някой и е доволен моля да сподели... иначе съм от село Голяновци,след мрамор и Костинброд ми е близо ако някой знае някой близо ще я задърпам... ако ли не ще ползвам тази услуга пък ще видим! И мерси колега! ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 413
Мечтае да кара: 628CSI

Мнение от Haddess » 29 Юли 2014, 12:40

Обърни се към колегaтa Zvetliko беше aко не се лъжa от е34 гaрaжa му е бaш в центърa , рaзбирa много!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е36 в проект
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от marioneikov » 01 Авг 2014, 13:28

На мене ми правеше същия проблем кво ли не проверих и накрая се оказа че кабелите и маркучите на помпата не са били в ред и за това прави проблема виж ако кабелите имат снадки или нещо такова ги развържи и ги направи на ново
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Гаражна е36-ца..!
Мечтае да кара: Е36 без забележка..
Детайли за колата: Италиянска мадама родена през '93

Мнение от ricky » 06 Авг 2014, 9:57

Предлагам да прегледаш маркучите от помпата до инжекторите.. може проблема да е по трасето?
Големите умове обсъждат идеи, средните умове обсъждат случки, а малките умове обсъждат хора..!
.Те колегите го казаха,класните автомобили са със задно или двойно,предното предаване изобщо не фигурира,то е създадено за автомобили без никакъв спортен дух,да те вози от т.А до т.Б. цитат....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320
Мечтае да кара: м3

Мнение от bavar4o.70 » 18 Авг 2014, 17:08

Пробвай с друг датчик на коляновия вал!

Назад към E36