Сваляне на табло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: Сваляне на табло
Таблото няма стъкло , пластмасово е всичко по него (включително и това , което ти мислиш , че е стъкло).
Е тука има разни пасти за пластмаса включително : http://www.hobby.store.bg/search?srchst ... C%E0%F1%E0
Не съм сигурен какъв ще е резултата с разни пасти ... Можеби най -добре ще е да изтъркаш таблото с водна шкурка 2000 (ако не са много дълбоки надиранията) и после да се пръсне от горе с прозрачен (транспарантен) лак за пластмаса ....
Таблото се сваля без натискане и сериозни усилия, (от къде тия акъли "напъвай яко , няма страшно!" , прочетох малко по -нагоре в коментарите , а после дайте паста , "нещата ойдеха у гъбите!" ). За да се надраска лицевата страна на таблото явно е видяло зор. Свалил съм доста табла по този начин , но тази работа изисква внимание , усет и поне малко опит ....
Е тука има разни пасти за пластмаса включително : http://www.hobby.store.bg/search?srchst ... C%E0%F1%E0
Не съм сигурен какъв ще е резултата с разни пасти ... Можеби най -добре ще е да изтъркаш таблото с водна шкурка 2000 (ако не са много дълбоки надиранията) и после да се пръсне от горе с прозрачен (транспарантен) лак за пластмаса ....
Таблото се сваля без натискане и сериозни усилия, (от къде тия акъли "напъвай яко , няма страшно!" , прочетох малко по -нагоре в коментарите , а после дайте паста , "нещата ойдеха у гъбите!" ). За да се надраска лицевата страна на таблото явно е видяло зор. Свалил съм доста табла по този начин , но тази работа изисква внимание , усет и поне малко опит ....
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
AlCapone написа:Сега видях че на тази паста която имам пише: Избягвайте контакт с пластмасови части.
Колега напълно съм наясно че е пластмаса(плексиглас) просто го наричам стъкло.
Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
zvetiko написа:Колега, крушките и буксите ще трябва да ги провериш още един път. За надрасканото стъкло не се притеснявай- с финна полир паста ще премахнеш всички драскотини, докато намериш може да ползваш и паста за зъби, в която има абразив.
Колега мерси за съветите всичко което каза ми реши проблемите! Проблема беше в крушките макар че видимо бяха здрави а тази за осветлението 3 ватовата си беше здрава преди да тръгна да го свалям но явно от вибрациите замина и тя както и да е за лев и педесет я смених. Ако някой преди това ми беше казъл че пастата за зъби може да свърши такава работа бих се изсмял но резултатите са факт и са удивителни паста за зъби задължително със Калциев карбонат(известен още като: варовик , мрамор , калцит, арагонит и др.) и вълнен парцал 5мин търкане и драскотините ги нямаше!
п.с. Единствената ми грешка е че на финалното поставяне на буксите на таблото забравих да махна клемата и сега си имам бонус светещ AirBag и сега до колкото разбирам трябва да дам и 20лв да ми я изчистят грешката

Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2