Проблем с 318 на Метан !ПОМОЩ!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: E36 318i m43 b18
Мечтае да кара: E36 M3 GTR s50 b30

Проблем с 318 на Метан !ПОМОЩ!

Мнение от SuperBaAsS » 21 Юли 2014, 23:25

Значи проблема е следния колата е на обикновен метан без инжекцион и си варвеше доста прилично карах я веднъж седмично на бензин само с 100 октана от еко но от януари месец насам немога да разбера какво и стана заредих си бензин и като и подадох газ изгасна паля я подавам газ и гасне пробвах с 3 дебитомера 2ра рака и не се оправи пробвах с други диузи по голями кубици и се подобри леко но трябва да подавам плавно газта иначе пак същото после смених потенциометър подобри се още малко работата на двигателя но никакъв варвеш одзад не мирише на соров бензин смених свещи пак не става и така реших да пусна една тема дано някои даде савет какво още пропускам . Пробвах и с настроика на деботомера че тиа дюзи са други но никаква промяна няма и като е студена не пали на бензин а като е топла пали всички маркучи са здрави не взима въздух .. Моля ако някои има представа какво трябва да направя да каже ще съм много благодарен ако пак усетя тръпката от бензина :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с 318 на Метан !ПОМОЩ!

Мнение от бмв е30 » 22 Юли 2014, 15:06

моторчето за празния ход най-вероятно е останало отворено или е възможно да има някакъв боклук и ту да е дорбе ту да засича и да ти прави бели... щом гасне значи ти дърпа въздух от някъде... провери си пак всички вакуми... ако всичко е здраво може и сервото на спирачките да е със спукана мембрана и от там да дъра ама там ще го осетиш като твърд педал.... така че сигурно не е това...

Потребител
Аватар
Кара: E36 318i m43 b18
Мечтае да кара: E36 M3 GTR s50 b30

Re: Проблем с 318 на Метан !ПОМОЩ!

Мнение от SuperBaAsS » 25 Юли 2014, 1:32

него съм го сменил и пак си е същото имам и лек проблем с спирачките ама тои е защото трябва да сменя задните накладки

Назад към E36