проблем подаване на газ

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW E39 525TDS
Мечтае да кара: BMW E60

проблем подаване на газ

Мнение от Димитър Стефанов » 20 Юли 2014, 22:08

Здравейте, колата ми е Е36 318i 92г
Появи се следния проблем. При палене колата след десетина секунди или сама угасва или ако подам газ се дави и пак угасва. След това паленето е много трудно. Прави го рядко но все пак реших веднага я закарах на диагностика. Казаха ми че нищо й няма само да си сменя свещите. Закарах я в сервиз и ми ги смениха но ефекта е нулев. Два три дена след това пак започна да го прави от време на време тоя проблем. Пак я вкарах да ми прегледат всичко което е нужно и пак излизат със същото становище че нищо й няма. Проблема е че наистина го прави рядко и когато е в сервиза никакъв проблем не прави. От 100 паления наистина никакъв проблем няма но един път на няколко дена се появява проблема. Паля и ако реша да подам газ направо заглъхва и угасва и след това върти като луда и пали от 3 4 път. Някой имал ли е такъв проблем и от какво може да е.

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Re: проблем подаване на газ

Мнение от vladi_a_i » 21 Юли 2014, 12:04

Димитър Стефанов написа:Здравейте, колата ми е Е36 318i 92г
Появи се следния проблем. При палене колата след десетина секунди или сама угасва или ако подам газ се дави и пак угасва. След това паленето е много трудно. Прави го рядко но все пак реших веднага я закарах на диагностика. Казаха ми че нищо й няма само да си сменя свещите. Закарах я в сервиз и ми ги смениха но ефекта е нулев. Два три дена след това пак започна да го прави от време на време тоя проблем. Пак я вкарах да ми прегледат всичко което е нужно и пак излизат със същото становище че нищо й няма. Проблема е че наистина го прави рядко и когато е в сервиза никакъв проблем не прави. От 100 паления наистина никакъв проблем няма но един път на няколко дена се появява проблема. Паля и ако реша да подам газ направо заглъхва и угасва и след това върти като луда и пали от 3 4 път. Някой имал ли е такъв проблем и от какво може да е.

Бензинова помпа :dunno:
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

Потребител
Аватар

Мнение от Димитър Стефанов » 21 Юли 2014, 18:37

В сервиза ми я замерваха и казаха че правела налягане. Не е от нея. Не е от свещи. На диагностиката ми казаха че не е от дебитомера. Е..ем ти майсторите навсякъде.....направо да плачеш ли да се смееш ли.

Потребител
Аватар

Мнение от Димитър Стефанов » 22 Юли 2014, 17:31

Колеги хайде помогнете. Някой да каже поне един добър майстор в Велико Търново който може да ми помогне с тоя проблем.Колата пали, тръгвам и ако се спускам по надолнище угасва и след това не пали от първия път а чак от 2 3. Никой ли не е имал подобен проблем да сподели.

Потребител
Аватар

Мнение от Димитър Стефанов » 02 Авг 2014, 15:47

Бахти глупавия форум е това. Да няма нито едно мнение по въпроса.............ебем ти глупавия форум

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 02 Авг 2014, 17:07

:yes:
Изображение

Назад към E36