Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !

Къде мога най-добре да провера тази кола в Пловдив?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=71czjk
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=71czjk
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз от диагностиката в Найси кар съм доволен, работят и в събота, което в моя случай беше определящо. Иначе колата изглежда супер 

Never mistake motion for action...
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Минала е покрай 2009, даже и покрай края на 2008, защото май тогава започваха да слагат CIC.

- Slay
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 525Д'09
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Cinder написа:Минала е покрай 2009, даже и покрай края на 2008, защото май тогава започваха да слагат CIC.

- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Slay написа:Cinder написа:Минала е покрай 2009, даже и покрай края на 2008, защото май тогава започваха да слагат CIC.
+1

- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
memorex написа::OT: Аз мисля днес да честитя на всички именници и с особено удоволствие на нашия модератор Илко Иванов.Честито.

колеги има ли тема за чип тунинг на Е60 че не я намирам...интересува ме качествено чипосване на 520д
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
BMW120 написа:колеги има ли тема за чип тунинг на Е60 че не я намирам...интересува ме качествено чипосване на 520д
Aкo e 177 к.c., по-дoбpe нe я чипвaй..
- ILIANJO
- Потребител
-
- Кара: е60 525d, Mercedes E420 w211
- Мечтае да кара: BMW S1000rr
Колеги искам да попитам ако знаете къде и за колко мога да си продам ДПФ-а след като чипна колата ? И също така катализатора къде се намира, да го отавям ли.
Другите ми въпроси са: Имам някакъв проблем с блутота. Свързва се с телефона ми ( самсунг Ноут 2 ) но набера ли постоянно прекъсва връзката и е ъпсурт да се чува в колата.
А другия е как да разбера кое ми е за смяна на сд-то, понеже не чете абс. никакви дискове... Слагах му диск за почистване и и пак..
Другите ми въпроси са: Имам някакъв проблем с блутота. Свързва се с телефона ми ( самсунг Ноут 2 ) но набера ли постоянно прекъсва връзката и е ъпсурт да се чува в колата.
А другия е как да разбера кое ми е за смяна на сд-то, понеже не чете абс. никакви дискове... Слагах му диск за почистване и и пак..
- tanokaridi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 XDrive
Прави ми странно впечатлени, че ако отворя да търся кола в БГ всички са на по 150к а ако отворя в германия всички са на по над 250к да не кажа и нагоре. Просто се чудя кой продължава да вярва на тези километри и защо си парвят труда да ги въртят. Молята показва вече 215к, но са абсолютно реални пък вътре има захабяване само леко по волана.....
Съгласен съм време е да стане ясно за всички, че тези коли не се правят и диагностицират във кварталният сервиз.
BMW120 написа:не разбраха ли че бмв-тата вече се карат в оторизирани сервизи където им изскача всичко.....
Съгласен съм време е да стане ясно за всички, че тези коли не се правят и диагностицират във кварталният сервиз.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
tanokaridi написа:Прави ми странно впечатлени, че ако отворя да търся кола в БГ всички са на по 150к а ако отворя в германия всички са на по над 250к да не кажа и нагоре. Просто се чудя кой продължава да вярва на тези километри и защо си парвят труда да ги въртят. Молята показва вече 215к, но са абсолютно реални пък вътре има захабяване само леко по волана.....BMW120 написа:не разбраха ли че бмв-тата вече се карат в оторизирани сервизи където им изскача всичко.....
Toчно в оторизирания сервиз ще ти кажат всичко - голяма заблуда. Ходих преди месец с една кола в Камор щях да я купувам и ми казаха точно тези неща, които си ги проверих и аз с един колега. Оторизирания сервиз върши работа ако колата има подробна сервизна история, но в Италия гаранционно колите може и да не се обслужват само в оторизиран сервиз и тогава всичко се губи.
- themoldestone
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530xd
Аз доколкото съм запознат, ако колата е с въртян километраж (сиреч 90% от автомобилите в България), може да се пусне жалба в прокуратурата.
При установяване на "интервенцията с километрите" колата бива конфискувана/запорирана. Сигурно ви се струва супер измишльотина, но ако го проверите, ще се изненадате, че е така. Това, че не сме чували някой да го е правил не значи, че не е заложено в закона. Просто хвърлям тема за размисъл, ако сметнете, че е необходимо, може и отделна да пуснем.
При установяване на "интервенцията с километрите" колата бива конфискувана/запорирана. Сигурно ви се струва супер измишльотина, но ако го проверите, ще се изненадате, че е така. Това, че не сме чували някой да го е правил не значи, че не е заложено в закона. Просто хвърлям тема за размисъл, ако сметнете, че е необходимо, може и отделна да пуснем.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
adovet написа:tanokaridi написа:Прави ми странно впечатлени, че ако отворя да търся кола в БГ всички са на по 150к а ако отворя в германия всички са на по над 250к да не кажа и нагоре. Просто се чудя кой продължава да вярва на тези километри и защо си парвят труда да ги въртят. Молята показва вече 215к, но са абсолютно реални пък вътре има захабяване само леко по волана.....BMW120 написа:не разбраха ли че бмв-тата вече се карат в оторизирани сервизи където им изскача всичко.....
Toчно в оторизирания сервиз ще ти кажат всичко - голяма заблуда. Ходих преди месец с една кола в Камор щях да я купувам и ми казаха точно тези неща, които си ги проверих и аз с един колега. Оторизирания сервиз върши работа ако колата има подробна сервизна история, но в Италия гаранционно колите може и да не се обслужват само в оторизиран сервиз и тогава всичко се губи.
Ако няма история, няма как да се знае, но друго е по-важно. В официалния сервиз имат процедура за пълна диагностика и бъркат навсякъде, така че е трудно да се скрият "екстри". Ако колата мине диагностиката там, километрите не са чак толкова важни.
Never mistake motion for action...