Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Re: BCAA и изобщо фитнес...(забранено за обсъждане на стерои

Мнение от ryan83 » 11 Юли 2014, 17:14

супер :yes: аз гоня нещо като тебе тва колко кг си?
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 12 Юли 2014, 13:30

ryan83 написа:супер :yes: аз гоня нещо като тебе тва колко кг си?

74-75-76 там се въртя...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 18 Юли 2014, 20:10

http://b2b.silabg.com/bg/10043-SCIVATIO ... ervs-.html
Някой пил ли е такива амино? Гледам всеки втори във фитнеса пие по време на тренировка и са доста доволни? Също някой ако знае отнякъде, където са по-евтини, че във фитнеса дозата е 1лв., а тука за 90 дози са 100лв., значи отнякъде трябва да са доста по-евтини... :mhihi: Отдолу пише: съдържа 2бр. Да не са 2 кутии по 90 дози за тази цена? :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 18 Юли 2014, 22:05

BorisBMW написа:http://b2b.silabg.com/bg/10043-SCIVATION-Xtend-IntraWorkout-Catalyst-New-Formula-90-Servs-.html
Някой пил ли е такива амино? Гледам всеки втори във фитнеса пие по време на тренировка и са доста доволни? Също някой ако знае отнякъде, където са по-евтини, че във фитнеса дозата е 1лв., а тука за 90 дози са 100лв., значи отнякъде трябва да са доста по-евтини... :mhihi: Отдолу пише: съдържа 2бр. Да не са 2 кутии по 90 дози за тази цена? :dunno:

Ако 1 доза ти е 1лв, няма смисъл да си купуваш кутията ама гледай внимателно дали ти слагат точно една доза , че често дозата е 2 мерителни лъжици :lol:

Потребител
Аватар
Кара: Е46 330Ci

Мнение от loadrunner » 19 Юли 2014, 10:52

Xtend са добри бцаа на неприемливо висока цена.Изпих 2 кутии от тях и ефекта беше по-качествено възстановяване + малко сила (субективо усещане, но все пак).Проблема на екстенд е, че нещо занижиха качеството май май, понеже довършвам трета опаковка и нито ефекта е като при предишните, нито вкуса (тотално го развалиха този, който на мен ми допадаше) и сега го пия с 300 зора.А най-якото е, че за втори път вдигат цената с оправданието за нови вкусове, подобрена формула....bullshit. Взех си Scitec BCAA 6400 375 таблети, сега дори са и на промоция...ами цената им е близо 1/3 от тази на екстенд, а ефекта е ако не по-добър, то поне същия ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: на изпарения

Мнение от BorisBMW » 19 Юли 2014, 13:43

Аз гледам, че ги послъгват на другите, щото им слагат 1 доза от протейнова чашка такава, а тя е 30гр., пък тука пише 39гр. 1 доза, ама пак отнякъде ги взимат доста по-надолу... Затова питам, някой ако знае :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 19 Юли 2014, 14:07

loadrunner написа:Xtend са добри бцаа на неприемливо висока цена.Изпих 2 кутии от тях и ефекта беше по-качествено възстановяване + малко сила (субективо усещане, но все пак).Проблема на екстенд е, че нещо занижиха качеството май май, понеже довършвам трета опаковка и нито ефекта е като при предишните, нито вкуса (тотално го развалиха този, който на мен ми допадаше) и сега го пия с 300 зора.А най-якото е, че за втори път вдигат цената с оправданието за нови вкусове, подобрена формула....bullshit. Взех си Scitec BCAA 6400 375 таблети, сега дори са и на промоция...ами цената им е близо 1/3 от тази на екстенд, а ефекта е ако не по-добър, то поне същия ...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Заради такива хора все още пресоват сухо мляко и му викат аминокиселини . Намери чисто БЦАА на под 100лв килограм и тогава говори че скъп есктенда . Съществен ефект от аминки няма да видиш, това не е креатин ! От оная смрад на таблети освен да си затормозяваш корема , друг ефект НЕМА ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 19 Юли 2014, 14:08

BorisBMW написа:Аз гледам, че ги послъгват на другите, щото им слагат 1 доза от протейнова чашка такава, а тя е 30гр., пък тука пише 39гр. 1 доза, ама пак отнякъде ги взимат доста по-надолу... Затова питам, някой ако знае :D

Зависи от протеина - някой е по-плътен от друг , поради различните съставки.

Потребител
Аватар
Кара: Е46 330Ci

Мнение от loadrunner » 19 Юли 2014, 14:26

acho.rs написа:
loadrunner написа:..........

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Заради такива хора все още пресоват сухо мляко и му викат аминокиселини . Намери чисто БЦАА на под 100лв килограм и тогава говори че скъп есктенда . Съществен ефект от аминки няма да видиш, това не е креатин ! От оная смрад на таблети освен да си затормозяваш корема , друг ефект НЕМА ;)

Викаш креатина е върховния зоб,защо изобщо си даваме парите за други псевдо-добавки,а ? :mhihi: Дали всичко под "100 лв. килограм" е пресовано сухо мляко-не знам,аз за една добавка съдя по ефекта,който в случая за мен го има.Ако на някой му се дават стотици левове за единия аромат-негова работа.Пия Xtend от както е на пазара и от тогава насам цената му е увеличавана неколкократно....в началото 1,17кг. струваха към 65-70 лева.Сега с намалението е 99 лева(от 140 лв).Е,по твоята логика чак сега,когато е 100 лева кутията,купуваме БЦАА....тогава какво сме купували,когато цената беше 70 лева ? Пак ли пресовано сухо мляко ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 19 Юли 2014, 22:23

Креатина е евтина добавка с безспорен ефект, само че не изгражда мускул .
Пак ли пресовано сухо мляко ?

- пресовано сухо мялко са аминокислеините на хапчета, особено тия с големите цифри и ниските цени . Кефи се на ефкета на Сайтек 6400 , чисто хидролизирано БЦАА без въглехидрат , глутамин или креатин е средно по 100лв килото - тва е

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 20 Юли 2014, 10:29

А какво ви е мнението за БЦАА 9К на Мех?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от acho.rs » 20 Юли 2014, 17:54

Vanqu1sh написа:А какво ви е мнението за БЦАА 9К на Мех?

Съотношението е правилното 2:1:1 , но пак са на хапчета . Тия които са на прах - 20К , първо имат силен превес на леуцина - 6:1:1 , след това имаш 25% захар и около 15% таурин и глутамин, които не са лоши съставки,но са по-евтини от БЦАА . Така привидно евтиното амино, се оказва не точно евтино . А и самата макар изобщо не вдъхва доверие , някаква полска се води .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 21 Юли 2014, 14:17

Да, Мех са бюджетни добавки, така че се насочи към нещо друго. Голямо четене пада докато се риентираш кой какво продава. Аз от една година чета и още съм доникъде :mhihi:
Never mistake motion for action...

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 21 Юли 2014, 15:37

Leon написа:Да, Мех са бюджетни добавки, така че се насочи към нещо друго. Голямо четене пада докато се риентираш кой какво продава. Аз от една година чета и още съм доникъде :mhihi:

То и докато се ориентира човек кое е качествено те вземат та го съсипят :mhihi: :mhihi:
acho.rs написа: А и самата макар изобщо не вдъхва доверие , някаква полска се води .

Мех уж ги пробутват за американски, не знаех че не са. :conf:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 21 Юли 2014, 17:25

Реално американските добавки са 2-3, всички други имат регистриран офис в САЩ, представляван от адвокатска кантора и слагат американското знаме. Повечето от нещата, които се продават идват от Източна Европа - Унгария, Полша, Чехия. Това пак не е основен фактор, защото базовите компоненти пък ги доставят лаборатории на други места, включително Швейцария и Китай, примерно, и само се смесват и пакетират в завода на съответната фирма. Та, много четене, за да се отсее рекламата от реалната информация. Истина е, че докато се ориентираш и ситуацията се е променила. За мен основен фактор е човек да не се лъже от ниска цена. Не казвам да се купува най-скъпото, но евтиното е гаранция, че не е качествено, предвид, че 40-50% от цената се формира от марж на търговци по веригата.
Never mistake motion for action...

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата