Политическа.
Модератор: Общи модератори
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
Re: Политическа.
miro20 написа:Червената пропаганда съвсем се изчерпа , щом толкова истерично лансира супер мупер коалицията ГЕРБ +ДПС![]()
Ти май пропусна, че ГЕРБ и ДПС играха заедно за банковата ваканция?
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
Аз съ потресен какви хора управляват
Кво стана с тея 3.5млрд? Прибраха си ги у джоба и край..

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Ми последно става въпрос за 3.5 млрд кредитни обслужвани редовно досиета.
Което мисля че не означава "откраднати 3.5 млрд ". За сега май никой не е казал какво е покритието на тези кредити, така че трявба да се изчака.
Прекалено много лъжи и спекулации от всякакви хора се наслушах и ми втръсна.
Не съм се интересувал за кое са играли заедно , както казах , прекалено много спекулации по банковата тема, и не бих се зарекъл кое е првилно да се прави .
но е крайно тъпо да се правят изводи за "супер мупер коалиция" от позиция по някой си въпрос.
Все едно стани шеф да каже "слънцето изгря" и аз да кажа "слънцето изгря" , и това вече е сигурен признак че аз съм бесепар комунист, влязъл в подла коалиция със станишеф
Което мисля че не означава "откраднати 3.5 млрд ". За сега май никой не е казал какво е покритието на тези кредити, така че трявба да се изчака.
Прекалено много лъжи и спекулации от всякакви хора се наслушах и ми втръсна.
Ти май пропусна, че ГЕРБ и ДПС играха заедно за банковата ваканция?
Не съм се интересувал за кое са играли заедно , както казах , прекалено много спекулации по банковата тема, и не бих се зарекъл кое е првилно да се прави .
но е крайно тъпо да се правят изводи за "супер мупер коалиция" от позиция по някой си въпрос.
Все едно стани шеф да каже "слънцето изгря" и аз да кажа "слънцето изгря" , и това вече е сигурен признак че аз съм бесепар комунист, влязъл в подла коалиция със станишеф

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Нищо де .Октомври ще си изберем следващия вожд на племето , и нека Wakan Tanka притъпи крадливоста и егоизма му. 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Октябърска революция ?
Аврора ?

ще ви се...
Не че и аз не искам да живея както вие бленувате, при смърфовете, без Гаргамел .. ама... ?

Аврора ?

ще ви се...

Не че и аз не искам да живея както вие бленувате, при смърфовете, без Гаргамел .. ама... ?

- Jordana
- старши ентусиаст
-
Фиксирам стария /нов вожд бре .Какви революции те гонят ,какви смърфове ? Освен че политиците ни са също анимационни герои друга връзка със смърфове няма.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Е.Димитров написа:И отново имат сънародниците ми,за белите говоря,за втора ръка,даже за трета ръка,защото и към чернокожите не се отнасят така зле от страх да не ги нарекат расисти...
Та евро ентусиастите,ако може да се замислите...ако ви е възможно така...свалете ЕС от пиедестала на който сте го изкачили,ние също сме Европейци,макар и някаква част не до там умни,но все пак...
Ами че нямат право ли? В кои европейски държави си ходил? Видял ли си бял там да хвърля боклуци на пътя, да кара като джигит и масово да не спазва правилата? Не не си видял или са били българи и румънци, затова и се държат така с нас. Защо нямат нищо против американци, австралийци, японци или европейците от другите членки? Щото не са индианци като нас

И ти не си по-различен с инсуациите си, в 25 от 28 страни могат да имат добър стандарт, всичко да им е подредено, чисто и културно, а у нас ЕС е виновен

„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд
- Jordana
- старши ентусиаст
-
И кво общо има България с тая кауза на великата Европа която се изповядва от ограничен брой членки ? Българите незнам дали имат и 0.1 % от емигрантите в Европа ,ама те са виновни за всичко .Иначе тяхната си измет я култивират хранят и обличат , ама наште мангали им развалят добрия имидж ? Каква е тая свободна търговия като за всичко което се изнася и внася има квоти ,ограничения ,правила , наредби и всякакви всевъзможна бюрократщина ?
Като е толкоз хубаво защо има страни в Европа които не искат и да чуват за европейски съюз ? И още десетина които само частично прилагат европейските норми и директиви ? Че 3-4 от силните икономики получиха достъп да пазарите и квалифицираната работна ръка на цялата ерозона това е ясно .Ами другите ? Те какво ,да ринат тор докато им дойде акъла ли ?
Като е толкоз хубаво защо има страни в Европа които не искат и да чуват за европейски съюз ? И още десетина които само частично прилагат европейските норми и директиви ? Че 3-4 от силните икономики получиха достъп да пазарите и квалифицираната работна ръка на цялата ерозона това е ясно .Ами другите ? Те какво ,да ринат тор докато им дойде акъла ли ?
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
.
Последна промяна steeN на 02 Сеп 2019, 12:16, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- The only easy day was yesterday.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
steeN написа:Хайде дай някакви конкретни подробности за тия квоти... без общи приказки.
Не са общи приказки ! Специално за Бъллгария е ясно че не се покриват отпуснатите квоти за производство на селскостопанска продукция .Българският производител е неконкурентно способен на европейския пазар .Докато другите имат свръхпроизводство , затова и ядем евтини вносни боклуци .
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Jordana написа:steeN написа:Хайде дай някакви конкретни подробности за тия квоти... без общи приказки.
Не са общи приказки ! .... .Докато другите имат свръхпроизводство , затова и ядем евтини вносни боклуци .
и един мармот...., ядеш вносни от македония и турция които имат толкова общо с ЕС, колкото ти и обективната оценка

Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
acer написа:Е.Димитров написа:И отново имат сънародниците ми,за белите говоря,за втора ръка,даже за трета ръка,защото и към чернокожите не се отнасят така зле от страх да не ги нарекат расисти...
Та евро ентусиастите,ако може да се замислите...ако ви е възможно така...свалете ЕС от пиедестала на който сте го изкачили,ние също сме Европейци,макар и някаква част не до там умни,но все пак...
Ами че нямат право ли? В кои европейски държави си ходил? Видял ли си бял там да хвърля боклуци на пътя, да кара като джигит и масово да не спазва правилата? Не не си видял или са били българи и румънци, затова и се държат така с нас. Защо нямат нищо против американци, австралийци, японци или европейците от другите членки? Щото не са индианци като насИзобщо не ме е срам да го кажа, индианци сме, диви сме и си заслужаваме мизерията на 100%.
И ти не си по-различен с инсуациите си, в 25 от 28 страни могат да имат добър стандарт, всичко да им е подредено, чисто и културно, а у нас ЕС е виновенвсе едно преди ЕС не беше по-зле? или пък по време на комунизма пак Унгария, Чехия и т.н са били много по-напред от нас. как да е наздраве, просто си ми забавен, все едно някой ще поиска да сме извън ЕС и хората от времето на желязната завеса или младите пък ще се навият
Всъщност единственият начин да излезем от ЕС, е самият да се разпадне, а това е възможно само чрез война м/ж членките, всичко друго е поправимо.. да не споменавам че свалянето на границите и пакета делор увеличи търговията и производството на квадрат, никой няма да се откаже от търговията без граници, защото е естественото бъдеще, глобализация.
хайде моля ти се не говори глупости,преди няма и два месеца се върнах от Франция и никак не беше толкова чисто,както си го идеализираш в главата си,аз толкова буклуци и фасове на всякъде не бях виждал от години.
Да,Германия е по-чисто,в чехия също,но не на всякъде е така,както си го сънувал.
Освен това ,не коментираш по същество (което за теб си е нещо обичайно де),и не виждаш цялата картинка,а като едно време като е дошла революцията ,хората не са мислили какво и как,а са скачали от гол ентусиазъм че са закачени за някой вожд.
Аз не виждам нещо по-различно от едно време варшавки договор или СИВ или каквото е било и сега ЕС ,едно време е било на сила и чрез сила,само че сага разбраха че по-добре човек сам да се закове финансово и сам да си копае гроба,от колкото да е на сила.
Принципа,които убягва на всички евро ентусиасти ,какъвто ти се явяваш е свободната воля на индивида,свободното движение и свободен свят...
Няма какво да ти обяснявам на човек като теб,ти не съзнаваш принципа на безпрекословната свобода на индивида и че всеки човек се ражда свободен и това право не трябва да му се отнема,както правеха едно време ссср и сега ЕС!
https://www.youtube.com/watch?v=BbyZYgSXdyw
http://voiceofrussia.com/news/2014_06_2 ... tion-1561/
https://www.youtube.com/watch?v=IU5NSSzYygk
Жалко за цивилнте все пак... Путлер много му се насъбра...
http://voiceofrussia.com/news/2014_06_2 ... tion-1561/
https://www.youtube.com/watch?v=IU5NSSzYygk
Жалко за цивилнте все пак... Путлер много му се насъбра...

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: B48B20А
Ъхъъ, навремето ни убеждаваха, че едни цигани от пещерите в Афганистан се научили да карат Боинги, сега пък ще се пробват на версията "селяни с калашници и рпг свалят самолети на 10 км височина"
При простите миндили в сащ може и да минава номера, ама тука още не сме затъпели чак толкова.

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
streetz написа:Ъхъъ, навремето ни убеждаваха, че едни цигани от пещерите в Афганистан се научили да карат Боинги,
E бива ли да си толкова ограничен

Тия "цигани от пещерите" разполагат с толкова милиони долари, колкото ти не си и сънувал... Същите тези цигани 10 години биват въоръжавани до зъби от "простите миндили в сащ"...
Така че по-полека с изказванията... Когато те са се учили да карат Боинги, ти не си бил роден

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.