проблем с ходовата част
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Re: проблем с ходовата част
Изправи я на нула или ако е отворена, максимум милиметър-два, в момента предполагам ти е много отворена.
Първо си виж гумите ,също и джантите.Аз смених цялата предница с нови части и имаше съвсем леко подобрение ,колата пак биеше на дясно.Оказа се,че предните гуми са криви .Първо се оправя проблема после един реглаж и си готов.
П.с. имаш ужасни правописни грешки,дано да са нарочно
П.с. имаш ужасни правописни грешки,дано да са нарочно

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Потвърждавам влиянието на гумите върху "шаренето" по пътя. Изкарах 4 сезона с нови Федерал-и от форумната поръчка, предницата шареше здраво, с коловози без коловози все тая, волана не можех да го пусна за повече от 1-2 сек., а си следя налягания поне веднъж в седмицата, наливат се азоти и т.н. Преди два месеца сложих нови гуми, друга марка и шарка, на същите джанти, без ремонти по окачването, е коренно различно се държи на пътя.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
Сложих нова карта и сега всичко е точно.Благодаря на всички ,които са дали подробно обяснение и най-вече на автора на темата.Ако следвате инструкцийте стъпка по-стъпка няма как да не се получи.
Яд ме е само ,че компютърът ми е мк2 и версията е на софтуера ми е по-стара с гадна графика,но важно е ,че върши работа.Скоро ще взема мк4 с голямата навигация ,решил съм го !
Яд ме е само ,че компютърът ми е мк2 и версията е на софтуера ми е по-стара с гадна графика,но важно е ,че върши работа.Скоро ще взема мк4 с голямата навигация ,решил съм го !

- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
- Svetuulchy
- Потребител
-
- Кара: BMW E36 318IS COUPE
- Мечтае да кара: Най-мощното БМВ
И аз много ви благодаря колеги. Не съм влизал, защото не бях в градът за няколко дни, но ще отида при моя майстор да го питам дали да ходя на стенд или не и къде. Благодаря отново... 

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2