Стар бензин или калпави маркучи?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Стар бензин или калпави маркучи?
Здравейте колеги, преди няколко дни забелязах че имам вакум в резервоара. Зачетох се във форума и както винаги намерих тема в която е обясено как се премахва системата за всмукването на бензиновите пари. Както и да е проблема се оправи вече няма вакум ,но странното е че още на първото каране след интервенцията ми пръсна единия от тези двата бензинови маркуча които са под колектора. Двигателя е м43. Днес мерихме налягането на бензина и е малко над 3бара което е нормалното. Тези от сервиза казват че това което се пръсна маркуча нямало нищо общо с вакума ,но чак пък такова съвпадение незнам кажете вие какво мислите. Те ми казаха че било от менте маркучи и стар бензин.
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Re: Стар бензин или калпави маркучи?
seimo написа:Тези от сервиза казват че това което се пръсна маркуча нямало нищо общо с вакума ,но чак пък такова съвпадение незнам кажете вие какво мислите.
И аз мисля като тези в сервиза.
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
seimo написа:Здравейте колеги, преди няколко дни забелязах че имам вакум в резервоара. Зачетох се във форума и както винаги намерих тема в която е обясено как се премахва системата за всмукването на бензиновите пари. Както и да е проблема се оправи вече няма вакум ,но странното е че още на първото каране след интервенцията ми пръсна единия от тези двата бензинови маркуча които са под колектора. Двигателя е м43. Днес мерихме налягането на бензина и е малко над 3бара което е нормалното. Тези от сервиза казват че това което се пръсна маркуча нямало нищо общо с вакума ,но чак пък такова съвпадение незнам кажете вие какво мислите. Те ми казаха че било от менте маркучи и стар бензин.
Тия маркучета се опичат там от температурата и нормално след време да подаде подаващия горивото най-вече,та протече ли сменяй

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
Колега знам че се опичат сменял съм ги. Въпроса е че 1 година нищо им няма и точно като махнах вакума на резервоара и се спука на първото палене.
Кажете поне от къде мога да си поръчам оригиналните маркучи става въпрос по интернет.
5 мнения
• Страница 1 от 1