Откъде се регулира задния мост?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Jok3ra_
- Потребител
-
- Кара: BMW E39 525
- Мечтае да кара: M POWER
Откъде се регулира задния мост?
Здравейте колеги,имам въпрос и той е следния:откъде да регулирам задницата,защото е доста разкрачена и ми яде гумите от вътрешната страна и то доста серизно,а неискам сега да я карам на стенд понеже имам да сменя някои неща,но ще бъде другия месец и тогава ще я карам на стенд,а до тогава ако не събера малко задницата ще остана и без гуми!Мерси предварително за помоща!!!
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Откъде се регулира задния мост?
На око можеш единствено наклона да докараш, но сходимостта няма да успееш, а гаранция от нея ти заминават гумите. Наклона трябва да е над 3 градуса, че евентуално да заминават.
Иначе наклона се регулира от номер 10. Почти сигурно обаче тоя болт няма да мръдне, защото спича много яко във втулката на тампона. Не напъвай прекалено, защото ако го скъсаш ще си отворих много работа. Сходимост се прави от номер 17. Отхлабваш трите болта, с 18мм глави са. Номер 17 се мести наляво-надясно с помощта на щанга или нещо друго. Но там по-добре не пипай, защото няма как да го докараш да е ок, а най-много да влошиш положението.
http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-S ... uspension/
Иначе наклона се регулира от номер 10. Почти сигурно обаче тоя болт няма да мръдне, защото спича много яко във втулката на тампона. Не напъвай прекалено, защото ако го скъсаш ще си отворих много работа. Сходимост се прави от номер 17. Отхлабваш трите болта, с 18мм глави са. Номер 17 се мести наляво-надясно с помощта на щанга или нещо друго. Но там по-добре не пипай, защото няма как да го докараш да е ок, а най-много да влошиш положението.
http://bmwfans.info/parts-catalog/E36-S ... uspension/
- Jok3ra_
- Потребител
-
Ок колега мерси много,мен ме интересува наклона да изправя малко,иначе за сходимоста знам че е от онези 3-те болта,но там неискам да пипам,че наистина може да стане по-зле положението!!!
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Ходи на реглаж, не се занимавай с глупости, това не е като да смениш гуми
- Jok3ra_
- Потребител
-