Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: iOS тема
Силно ме съмнява да го загладят така отстрани. След четворката се видя на къде отиват нещата и все си мисля, че поне още един с тази форма ще има. Иначе ако ще звездовиден да е все ми е тая, стига да е удобен. В крайна сметка колко често седи на масата за да му се любувам на формата. 

Аз на масата не го слагам никога, просто в като хвана С5тицата на колегата до мен и ми се повдига. Дизайна им е отвратителен. Обаче интересното е, че колегата с С5тицата си слага сите телефони и таблети на бюрото като в оказион. Голям комплекс го тресе.
На С5тицата камерата е светлинни години напред. Изключително бърза, изключително детайлно изображение. В сравнение с моя 4С е все едно ДСЛР срещу сапунерка.
На С5тицата камерата е светлинни години напред. Изключително бърза, изключително детайлно изображение. В сравнение с моя 4С е все едно ДСЛР срещу сапунерка.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
bum_bum написа:Силно ме съмнява да го загладят така отстрани. След четворката се видя на къде отиват нещата и все си мисля, че поне още един с тази форма ще има. Иначе ако ще звездовиден да е все ми е тая, стига да е удобен. В крайна сметка колко често седи на масата за да му се любувам на формата.
100% ще е заоблен и има защо. С нарастването на размера "ръбатите" стават доста неудобни. Хвани един 5C да видиш колко по-удобен ще ти се стори, както си свикнал с 5цата. А сега си представи пък при 4.7" или при 5.5" пълен абсурд. Няма как да е ръбат, защото ще е много по-неудобен в ръката

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Може, аз от естетическа гледна точка разсъждавам само.
Аз го слагам на масата като седна, че да не ми е по джобовете и да ми пържи мармадулите с електромагнитните си лъчения
Ама с тоя кейс, дето съм го опаковал е всичко друго, но не и красив телефон.

Аз го слагам на масата като седна, че да не ми е по джобовете и да ми пържи мармадулите с електромагнитните си лъчения

- b00st
- User
-
Отрязания дизайн е страхотен, аз го харесвам много, но красотата си има цена както виждаме, трябва да го пазиш, да го гледаш къде го оставяш, не е толкова удобен...
Докато заобления е много по-практичен и в джоба е по-удобен и не трябва да му баеш постоянно на ръбовете
Докато заобления е много по-практичен и в джоба е по-удобен и не трябва да му баеш постоянно на ръбовете

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Заобленото ми идва ретро малко вече, но аз харесвам и двата дизайна... дори си пазя още първия айфон. За мен това беше "timeless" дизайн. Най-зле изпълнения телефон беше 3г за мен.
п.с. дойде ми металния бъмпър... доволен съм, за китайска глупост е доста добре.
п.с. дойде ми металния бъмпър... доволен съм, за китайска глупост е доста добре.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
b00st написа:Отрязания дизайн е страхотен, аз го харесвам много, но красотата си има цена както виждаме, трябва да го пазиш, да го гледаш къде го оставяш, не е толкова удобен...
Четворката няма ядове за това, че е ръмбеста. Петицата страда от олекотяването явно. Крайно време е да минат на титан или карбон

TNT написа:Е аз до 4-ката си оставям и нокията с фенерчеМного интересна теория за комплекси.
То ква гъзария е телефон, който го има всяка втора продавачка в мола, че дори някои и 5 и 5 ес вадят?

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
bum_bum написа:b00st написа:Отрязания дизайн е страхотен, аз го харесвам много, но красотата си има цена както виждаме, трябва да го пазиш, да го гледаш къде го оставяш, не е толкова удобен...
Четворката няма ядове за това, че е ръмбеста. Петицата страда от олекотяването явно. Крайно време е да минат на титан или карбон
...
http://www.kaldata.com/%D0%A5%D0%B0%D1% ... 91452.html

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- b00st
- User
-
bum_bum написа:То ква гъзария е телефон, който го има всяка втора продавачка в мола, че дори някои и 5 и 5 ес вадят?Винаги ми е било чудно като видя някой да извади телефон двойно на заплатата си. Тия хора кво ядат? Виж да е некво Верту за 10к може да си поръчам стойка за главата да си го слагам там, че всички да го виждат ама телефон, който го има всеки втори..
Преди няколко месеца ходих с автобус до Пловдив и всички около мен, включая някакви мангасаряни наизвадиха Айфони
Има много реплики между другото. Един колега има и ако не се вгледаш отблизо, ще си помислиш, че е истински, а не китайче с 2 сима

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Projektzwo написа:Моля някой компетентен да каже какво и как следва да се направи (не държа лично да го правя) за да се отключи Iphone 4. Какви ли не глупости чета и слушам и тъй като съм крайно незапознат с темата не мога да преценя кое е вярно и кое не. До колко знам телефона е заключен към Orange UK, ето и малко повече информация за самия телефон, ако още нещо е необходимо и съм пропуснал ще го добавя по-късно:
Iphone 4:
Version: 5.1.1 (9B206)
Model: MC603B
Serial Number: QR210HC9A4S
IMEI: 012964002384629
Modem Firmware: 04.12.01
Благодаря предварително.
Прегледай тези 2 клипа имах 3гс-ка по 2рия клип стана, само после от сидия трябва да си изтеглиш p0sion нещо си за да може, като вадиш сим да си остава отключен.
http://www.youtube.com/watch?v=gD_rJWe_eAc
http://www.youtube.com/watch?v=ZyTJqmsTXkE
За мен е важно да не е много голям иначе пак ще сменям платформата. Тъкмо свикнах, даже ми е доста удобен. Има си таблети, който иска голям екран - един 7 инчов таблет в джоба и готово. Колкото до формата - въобще не ме вълнува
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
© написа: Има си таблети, който иска голям екран

- Venko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: корав барутарник
- Мечтае да кара: по-корав барутарник
С нетърпение чакам да видя сапфира на шестицата
Тази седмица би трябвало да е започнало масовото производство на iPhone 6, но все още няма стабилни инфо течове...., а септември чакаме дебют.

Тази седмица би трябвало да е започнало масовото производство на iPhone 6, но все още няма стабилни инфо течове...., а септември чакаме дебют.
Митко Павлов - където и да отида анцузите ме преследват
- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
6-цата ще е 2 варианта - голяма и малка - малката е с 1 см по голяма по диагонал, а голямата - с 2.. Като излезе си взимам 5S и забравям, по-голям телефон не искам и да чувам, това е телефон все пак..
За другото си има таблети и пр..
На 5-цата за 6 месеца ми се случи да ми падне батерията от 7-80 процента до пълно угасване за една нощ.. На някого случвало ли се е? (естествено не се ползва)
При втория път си бях махнал мейла - в смисъл на Пуш ми е - само, когато аз рефреш-на..
ПП Относно гъзарията - за това са часовниците, не телефоните, еле пък масовите, виж - Верту-Мерту, Порше-Морше

На 5-цата за 6 месеца ми се случи да ми падне батерията от 7-80 процента до пълно угасване за една нощ.. На някого случвало ли се е? (естествено не се ползва)
При втория път си бях махнал мейла - в смисъл на Пуш ми е - само, когато аз рефреш-на..
ПП Относно гъзарията - за това са часовниците, не телефоните, еле пък масовите, виж - Верту-Мерту, Порше-Морше

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT