Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
iOS тема
Понеже преди стана въпрос за скриването на драскотините по ръбовете на черния iphone, това ми свърши добра работа на 2-3 дребни, които имах и много дразнеха .
.jpg)
За $12 от ebay.
.jpg)
За $12 от ebay.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: iOS тема
Моя вчера така яко го изплющях в земята, че пак взех да се замислям дали да не си запазя грозния бъмпър.
Тия в Ментел ми викат- един месец за замяна с друг заради бутона.
Тия в Ментел ми викат- един месец за замяна с друг заради бутона.

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
© написа:steeN написа:ръб написа:Понеже напускам лагера, ви оставям да обсъждате как се качват мп3ки и навигации на страхотния айфонуспехи ви желая и на добър час хахахах
Аз съм без джейлбрейк и проблеми нямам.
Да не остане някой с грешно впечатление - аз съм с джейлбрейк и също нямам проблеми. Ако не пипаш много дълбоко предполагам всичко ще си е точно както преди джейл-а и поне при мен така го чувствам, нито батерията ми пада по-бързо, нито имам каквото и да е забавянеProjektzwo написа:А как мога да разбера със сигурност дали този апарат е заключен към въпросният оператор, понеже виждам че тази услуга също е платена в сайта...
в айфон форумите - българските има доста хора с теми за отключване. При повечето проверката е безплатна и после дават цена за отключване. Тия 4-ки не работят ли с R-sim?
като го надрусаш хубаво с tweak-ове, и започва доволно да си забива и да се "respring"-ва

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Пълен ташак. Аз ти казах. Тоя китайския и 100 програми да му сложиш е бетон и 64гб памет има и батерията държи между две седмици и месец при интензивно ползване. Абе класна работа!
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Това ще да е някаква скрита пропаганда.
На моя iPhone 4 му замина Home бутона след близо 4 години зверски тормоз и нон стоп говорене. Без да се замисля и за секунда и знаейки какъв голям телевизор ще е 6-тицата си взех 5s, а 4-ката ще си я оправя и с кеф ще я подаря на някой.
Трябвало е по-рано да го сменя...

Only dead fish follow the stream...
- b00st
- User
-
Тоя 6-цата верно ще е баси телевизора, ако съдим по изтеклото дъми за бъмпери и кейсове. Отпред стъклото ще е от сапфир.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- enerdjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535d
- Мечтае да кара: F90 M5
Кви такива сте повредени
аз съм маниак на големите екрани и с нетърпение чакам голямата 6-ца 

"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker
- b00st
- User
-
bum_bum написа:Нали уж говорят за 2 размера?
Да, 4.7 и 5.5, но тоя къде е 4.7" е пак по-голям от другите на пазара, по-висок е и са преместили power бутона отстрани, понеже горе става неудобен вече.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- b00st
- User
-
TNT написа:Няма ли да има 6с с 4" екран
Не вярвам. Ето как ще изглежда като размер http://appleinsider.com/articles/14/05/ ... eak-online
Както се вижда, ще е заоблен. Напрактика като 3G отстрани. И пак е по-тънък от предишния

Не е истина какво правят, батерията ще е нещо като лист велпапе.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Преди като имах Самсунг често ме питаха "това айфон ли е", за айфона не са ме питали дали е Самсунг
На мен тая 6-ца по всичките панелчета, които показаха... точно на това ми прилича 

ще ме загубят като клиент ако го направят да прилича на кореец
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Що да прилича на кореец? Заоблената форма си е тяхна... просто модата се връща

Аз имах предвид, че го изкарвате неизползваем без джейлбрейк
Иначе при джейлбрейка е на късмет работата. Все пак официалните приложения се проверяват от хора преди да бъдат допуснати до магазина. В последните години отпуснаха малко ситото, преди бяха по-строги.
Иначе тая работа с екрана... Инч за инч батерията на айфон държи много повече от на андроид заради самата платформа. Като излезе такъв с по-голям екран ще има зверски battery life сравнено с конкуренцията, друго предимство аз не виждам честно

© написа:steeN написа:ръб написа:Понеже напускам лагера, ви оставям да обсъждате как се качват мп3ки и навигации на страхотния айфонуспехи ви желая и на добър час хахахах
Аз съм без джейлбрейк и проблеми нямам.
Да не остане някой с грешно впечатление - аз съм с джейлбрейк и също нямам проблеми. Ако не пипаш много дълбоко предполагам всичко ще си е точно както преди джейл-а и поне при мен така го чувствам, нито батерията ми пада по-бързо, нито имам каквото и да е забавяне
Аз имах предвид, че го изкарвате неизползваем без джейлбрейк

Иначе тая работа с екрана... Инч за инч батерията на айфон държи много повече от на андроид заради самата платформа. Като излезе такъв с по-голям екран ще има зверски battery life сравнено с конкуренцията, друго предимство аз не виждам честно

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.