Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

iOS тема

Мнение от b00st » 12 Юли 2014, 9:22

Понеже преди стана въпрос за скриването на драскотините по ръбовете на черния iphone, това ми свърши добра работа на 2-3 дребни, които имах и много дразнеха .
Изображение
За $12 от ebay.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: iOS тема

Мнение от bum_bum » 12 Юли 2014, 10:10

Моя вчера така яко го изплющях в земята, че пак взех да се замислям дали да не си запазя грозния бъмпър.

Тия в Ментел ми викат- един месец за замяна с друг заради бутона. :kuku:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 12 Юли 2014, 11:50

© написа:
steeN написа:
ръб написа:Понеже напускам лагера, ви оставям да обсъждате как се качват мп3ки и навигации на страхотния айфон :) успехи ви желая и на добър час хахахах

Аз съм без джейлбрейк и проблеми нямам ;).

Да не остане някой с грешно впечатление - аз съм с джейлбрейк и също нямам проблеми. Ако не пипаш много дълбоко предполагам всичко ще си е точно както преди джейл-а и поне при мен така го чувствам, нито батерията ми пада по-бързо, нито имам каквото и да е забавяне

Projektzwo написа:А как мога да разбера със сигурност дали този апарат е заключен към въпросният оператор, понеже виждам че тази услуга също е платена в сайта...

в айфон форумите - българските има доста хора с теми за отключване. При повечето проверката е безплатна и после дават цена за отключване. Тия 4-ки не работят ли с R-sim?

като го надрусаш хубаво с tweak-ове, и започва доволно да си забива и да се "respring"-ва :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 12 Юли 2014, 12:03

Пълен ташак. Аз ти казах. Тоя китайския и 100 програми да му сложиш е бетон и 64гб памет има и батерията държи между две седмици и месец при интензивно ползване. Абе класна работа!
Изображение

Legendary
Аватар
Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX

Мнение от MadChicken » 12 Юли 2014, 12:15

:mhihi:
Това ще да е някаква скрита пропаганда.
На моя iPhone 4 му замина Home бутона след близо 4 години зверски тормоз и нон стоп говорене. Без да се замисля и за секунда и знаейки какъв голям телевизор ще е 6-тицата си взех 5s, а 4-ката ще си я оправя и с кеф ще я подаря на някой.
Трябвало е по-рано да го сменя... :bowdown:
Only dead fish follow the stream...

User
Аватар

Мнение от b00st » 12 Юли 2014, 12:27

Тоя 6-цата верно ще е баси телевизора, ако съдим по изтеклото дъми за бъмпери и кейсове. Отпред стъклото ще е от сапфир.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 12 Юли 2014, 15:00

Нали уж говорят за 2 размера?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10 535d
Мечтае да кара: F90 M5

Мнение от enerdjy » 12 Юли 2014, 15:26

Кви такива сте повредени :mhihi: аз съм маниак на големите екрани и с нетърпение чакам голямата 6-ца :mrgreen:
"If one day speed kills me don't cry because i was smiling" - Paul Walker

User
Аватар

Мнение от b00st » 12 Юли 2014, 16:26

bum_bum написа:Нали уж говорят за 2 размера?

Да, 4.7 и 5.5, но тоя къде е 4.7" е пак по-голям от другите на пазара, по-висок е и са преместили power бутона отстрани, понеже горе става неудобен вече.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 12 Юли 2014, 16:28

Няма ли да има 6с с 4" екран :mhihi:
Изображение

User
Аватар

Мнение от b00st » 12 Юли 2014, 17:34

TNT написа:Няма ли да има 6с с 4" екран :mhihi:

Не вярвам. Ето как ще изглежда като размер http://appleinsider.com/articles/14/05/ ... eak-online
Както се вижда, ще е заоблен. Напрактика като 3G отстрани. И пак е по-тънък от предишния :shock:
Не е истина какво правят, батерията ще е нещо като лист велпапе.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 12 Юли 2014, 19:20

Дано наистина не е такъв заоблен отстрани. Ръбавата форма е много по-стилна.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 12 Юли 2014, 19:26

Преди като имах Самсунг често ме питаха "това айфон ли е", за айфона не са ме питали дали е Самсунг :mhihi: На мен тая 6-ца по всичките панелчета, които показаха... точно на това ми прилича :dunno:
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 12 Юли 2014, 19:31

ще ме загубят като клиент ако го направят да прилича на кореец
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 12 Юли 2014, 19:35

Що да прилича на кореец? Заоблената форма си е тяхна... просто модата се връща :mhihi:

Изображение

© написа:
steeN написа:
ръб написа:Понеже напускам лагера, ви оставям да обсъждате как се качват мп3ки и навигации на страхотния айфон :) успехи ви желая и на добър час хахахах

Аз съм без джейлбрейк и проблеми нямам ;).

Да не остане някой с грешно впечатление - аз съм с джейлбрейк и също нямам проблеми. Ако не пипаш много дълбоко предполагам всичко ще си е точно както преди джейл-а и поне при мен така го чувствам, нито батерията ми пада по-бързо, нито имам каквото и да е забавяне

Аз имах предвид, че го изкарвате неизползваем без джейлбрейк ;) Иначе при джейлбрейка е на късмет работата. Все пак официалните приложения се проверяват от хора преди да бъдат допуснати до магазина. В последните години отпуснаха малко ситото, преди бяха по-строги.

Иначе тая работа с екрана... Инч за инч батерията на айфон държи много повече от на андроид заради самата платформа. Като излезе такъв с по-голям екран ще има зверски battery life сравнено с конкуренцията, друго предимство аз не виждам честно :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата