Ако имаш е36...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
Re: Ако имаш е36...
Tristaiosemnaiseis написа:39. Ти си идол за малцинствата
Вече не, или поне не толкова. 46-ците гледам напоследък стават хит там.
only rear wheel drive
JOGI написа:streetz написа:Един мурук одеве ми вика да съм си купел кола, дето не се чупела всеки месец
или просто си купувай части, които не се чупят всеки месец
Ми то човека го е съжалил да го гледа все надупен или под нея и е решил да му даде акъл,ама колегата си е написал къде му е проблема.

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Увисва ти тавана, разлепят се корите, салона скърца - все неща които в предните модели на по 30 години са ок 

- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Цепенето на купето отзад спомена ли го някой?
И обикновено ако имаш е36... имаш и кен с черен спрей да си напръскаш бъбреците :d
И обикновено ако имаш е36... имаш и кен с черен спрей да си напръскаш бъбреците :d
M10 написа:Увисва ти тавана, разлепят се корите, салона скърца - все неща които в предните модели на по 30 години са ок
тва са неща, които някъде до средата на 91ва са ок, но тук всеки съветва да не се взима кола от първите години, ами от последните с уж по-малкото проблеми

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Като цяло, като имаш Е36 просто имаш да оправят повече работи от Е30. Тия от Е30 имат повече за ремонт от Е21 и така
Това е единствената разлика...

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- k.milanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 325d
- Мечтае да кара: отново E36 318is
host написа:имаш и кен с черен спрей да си напръскаш бъбреците :d

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
JOGI написа:M10 написа:Увисва ти тавана, разлепят се корите, салона скърца - все неща които в предните модели на по 30 години са ок
тва са неща, които някъде до средата на 91ва са ок, но тук всеки съветва да не се взима кола от първите години, ами от последните с уж по-малкото проблеми
Компакта ми 99-та е в пъти по-зле от купето 95-та. Ако е 91-ва вероятно е напраов неразрушима кола

- mitkyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328 ,318is , 330ci e46
- Мечтае да кара: ///м3 - е30 , е36 , е46 ... W124 Е500
- Детайли за колата: кон
Всеки 3ти ти казва :
,,Има ги по 1500 лв"
,,Има ги по 1500 лв"

mitkyyyy написа:Всеки 3ти ти казва :
,,Има ги по 1500 лв"
на толкова си оценявам само личния труд, вкаран от мен с желание и за сметка на чужди майстори

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
bum_bum написа:JOGI написа:M10 написа:Увисва ти тавана, разлепят се корите, салона скърца - все неща които в предните модели на по 30 години са ок
Компакта ми 99-та е в пъти по-зле от купето 95-та. Ако е 91-ва вероятно е напраов неразрушима кола
Много си прав моето е 94 г. и на вьншен вид е като току що излязло от магазина ............. е пропуснах да спомена няколко по няколкото хиляди които сьм вкарал по вьнщия вид

- dobrev3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d; 330xd e91; E36 325tds
- Мечтае да кара: Е24 635CSi
От известно време съм в подраздела е90 и тея са егати скучните хора (дано не убидя някой който случайно и той присъства там)
Пък тука съм си все едно съм си у дома ... не ми трябват е90 е100 е200
мойто си е36 си ми харесва с всичките си проблеми по него. Поздрави за пост-а

dobrev3 написа:От известно време съм в подраздела е90 и тея са егати скучните хора (дано не убидя някой който случайно и той присъства там)![]()
Пък тука съм си все едно съм си у дома ... не ми трябват е90 е100 е200
![]()
![]()
мойто си е36 си ми харесва с всичките си проблеми по него. Поздрави за пост-а
Всеобщата болежка и неволи - сплотява хората

Мъжът струва точно толкова,
Хората с Е90ки просто ги карат/ме 
Въпреки, че й пляснах на моята перца за смяна на скоростите от волана и набих половин light package, ама... няма време за писане на DIY-та
Тук си е весело.
Имам толкова идеи за неща, с които мога да накича Е36-ицата и да я държа в заводски вид, но се удържам. Половин Е90ка в пари не ми се набива в Е36, щото ги "има по 1500лв".
Невидимите ъпдейти и ъпгрейди си струват много пари, особено както и бързо изчезват хубавите части 2ра ръка.

Въпреки, че й пляснах на моята перца за смяна на скоростите от волана и набих половин light package, ама... няма време за писане на DIY-та

Тук си е весело.
Имам толкова идеи за неща, с които мога да накича Е36-ицата и да я държа в заводски вид, но се удържам. Половин Е90ка в пари не ми се набива в Е36, щото ги "има по 1500лв".

Невидимите ъпдейти и ъпгрейди си струват много пари, особено както и бързо изчезват хубавите части 2ра ръка.

- dobrev3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d; 330xd e91; E36 325tds
- Мечтае да кара: Е24 635CSi
Мога да кажа най-спокойно че внуците ни ще гледат е36 като спр ретро кола , а ще се скъсват да правят е90, както ние постоянно е36 все доизкусуряваме и все си има още нещо за правене