Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- Projektzwo
-
-
- Кара: 200CE
Re: iOS тема
Моля някой компетентен да каже какво и как следва да се направи (не държа лично да го правя) за да се отключи Iphone 4. Какви ли не глупости чета и слушам и тъй като съм крайно незапознат с темата не мога да преценя кое е вярно и кое не. До колко знам телефона е заключен към Orange UK, ето и малко повече информация за самия телефон, ако още нещо е необходимо и съм пропуснал ще го добавя по-късно:
Iphone 4:
Version: 5.1.1 (9B206)
Model: MC603B
Serial Number: QR210HC9A4S
IMEI: 012964002384629
Modem Firmware: 04.12.01
Благодаря предварително.
Iphone 4:
Благодаря предварително.

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Projektzwo написа:Моля някой компетентен да каже какво и как следва да се направи (не държа лично да го правя) за да се отключи Iphone 4. Какви ли не глупости чета и слушам и тъй като съм крайно незапознат с темата не мога да преценя кое е вярно и кое не. До колко знам телефона е заключен към Orange UK, ето и малко повече информация за самия телефон, ако още нещо е необходимо и съм пропуснал ще го добавя по-късно:
Iphone 4:
Благодаря предварително.
Отиваш в оказион където имат услугата отключване и ще го направят... Праща се имея на телефона, + парите по банкова сметка за 4 вече е не повече от 50лв отключването и има срок до месец, да ти го отключат.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
За Ориндж УК е дебело отключването. Върти ми се нещо 350-400лв. Ако е Франция е без пари, но УК.. 

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
bum_bum написа:За Ориндж УК е дебело отключването. Върти ми се нещо 350-400лв. Ако е Франция е без пари, но УК..
За 4 вече е евтино не вярвам да е 350-400 виж за 5 или 5S добре...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
http://www.officialiphoneunlock.co.uk/u ... ff=devboot
Пробвай освен
Някъде бях чел такива цени за 4-ката, но може и да не е вярно.
Пробвай освен

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
UK TMobile Orange.
275 лв намерих цена.
Не си заслужава, за толкова пари ще си намериш някой ФО.
275 лв намерих цена.
Не си заслужава, за толкова пари ще си намериш някой ФО.

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
http://www.ebay.co.uk/itm/ORANGE-UK-Fac ... 3ce249f047
http://www.ebay.co.uk/itm/Factory-unloc ... 2a3fb737a1
http://www.ebay.co.uk/itm/Factory-unloc ... 2a3fb737a1
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Projektzwo
-
-
Нека да уточня първо, че имам познат който се занимава с това, като той твърдеше че цената за отключване ще е около 300лв., като за мен 250лв., но по-интересното е че този въпросен код, който уж струвал много пари го намирам в няколко сайта (вкл. и http://www.officialiphoneunlock.co.uk ) за не повече от 40-50 паунда. Въпроса е че нито знам тези сайтове до колко може да се разчита на тях и отделно какво следва след като евентуално имам този код. За това и питам така олигофренски. Днес се разрових и в сайта на t-mobile/orange/ee , като там пък имат някаква такса от 20 паунда за отключване, но трябва да се подаде информация за сключен договор и т.н., неща които не знам.
@bum_bum - от горе-посочения линк ми излиза следното, ако това е вярно какво следва да се направи?

@bum_bum - от горе-посочения линк ми излиза следното, ако това е вярно какво следва да се направи?
- stocky
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E82, E83, E92, F02
- Мечтае да кара: Saab Viggen 2.3T
- Детайли за колата: BMW X3 E83 LCI MY'08; 2.0d 177bhp, steptronic.
BMW 120d E82 MY'08; 2.0d 220bhp, steptronic.
BMW 320d E92 LCI MY'12; 2.0d 184bhp, steptronic.
BMW 320i E90 MY'05; 2.0i 150bhp.
BMW 750Ld F02 LCI MY'13; 3.0d 386bhp, steptronic.
BMW 320i E36 MY'96; 2.0i 150bhp.
BMW 118d F21 MY'13; 2.0d 143bhp.
turieca написа:stocky написа:И на мен ми е интересно за модването на Sygic на НЕджейлнат телефон. След последния ъпдейт интерфейсът е супер!
Кажи вижда ли се без джейл тази папка със iFunbox, че няма как да проверя това. Ако се вижда ще ти дам необходимото. Applications/Sygic.app/Library/sygic/auramap
Да вижда се. Ползвам iTools, а не iFunbox, в случай че има значение.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
ръб написа:Понеже напускам лагера, ви оставям да обсъждате как се качват мп3ки и навигации на страхотния айфонуспехи ви желая и на добър час хахахах
Аз съм без джейлбрейк и проблеми нямам

Което доказва, че само добра идея не става, трябва и някой да я изпълни.
Последна промяна steeN на 11 Юли 2014, 18:05, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
stocky написа:turieca написа:stocky написа:И на мен ми е интересно за модването на Sygic на НЕджейлнат телефон. След последния ъпдейт интерфейсът е супер!
Кажи вижда ли се без джейл тази папка със iFunbox, че няма как да проверя това. Ако се вижда ще ти дам необходимото. Applications/Sygic.app/Library/sygic/auramap
Да вижда се. Ползвам iTools, а не iFunbox, в случай че има значение.
Виж си личните
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Projektzwo написа:@bum_bum - от горе-посочения линк ми излиза следното, ако това е вярно какво следва да се направи?
Никога не съм отключвал телефон за това най-добре провери за отзиви за този сайт. Ако плащането е чрез Пейпал още по-добре, че поне ще си защитен. Може би ще е добре да видиш кога е регистриран домейна също.
- Projektzwo
-
-
А как мога да разбера със сигурност дали този апарат е заключен към въпросният оператор, понеже виждам че тази услуга също е платена в сайта...
steeN написа:ръб написа:Понеже напускам лагера, ви оставям да обсъждате как се качват мп3ки и навигации на страхотния айфонуспехи ви желая и на добър час хахахах
Аз съм без джейлбрейк и проблеми нямам.
Да не остане някой с грешно впечатление - аз съм с джейлбрейк и също нямам проблеми. Ако не пипаш много дълбоко предполагам всичко ще си е точно както преди джейл-а и поне при мен така го чувствам, нито батерията ми пада по-бързо, нито имам каквото и да е забавяне
Projektzwo написа:А как мога да разбера със сигурност дали този апарат е заключен към въпросният оператор, понеже виждам че тази услуга също е платена в сайта...
в айфон форумите - българските има доста хора с теми за отключване. При повечето проверката е безплатна и после дават цена за отключване. Тия 4-ки не работят ли с R-sim?
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Projektzwo написа:А как мога да разбера със сигурност дали този апарат е заключен към въпросният оператор, понеже виждам че тази услуга също е платена в сайта...
По-горе ти го написах, явно не четеш.
Serial: QR210HC9A4S
MEID:
Model: SVC,IPHONE4,16GB,BLACK,CI/AR-GBR
ICCID: 8944121550020647607
Activated: true
Factory Unlocked: false
iOS: 5.0.1
First Activation Date: 14/04/12
Last Activation Date: 14/04/12
Warranty: Out Of Warranty (No Coverage)
Warranty Started:
Warranty Ends:
Warranty Remaining Days: 0
Purchase Date: 25/10/10
Purchase Country: United Kingdom
Bluetooth Mac Address: 6CC26B80AFED
WiFi Mac Address: 6CC26B80AFEE
Initial Activation Policy Description: EMEA Service.
Applied Activation Policy Description: EMEA Service.
NextTetherPolicyDetails: UK TMobile Orange.
Lock Status: Locked
Find my iPhone: OFF
c, за този бб няма гевей.