Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: iOS тема

Мнение от TNT » 09 Юли 2014, 17:16

И половината приложения за андроид са супер безсмислени. Имаше игра да изстискваш пъпки :kuku: :kuku: :kuku: , редиш си кокаин, правиш си линиики и шмъркаш с тръбичка :kuku: :kuku: и какви ли не дебилизми. Нещата, които се ползват, ги има общо взето за всички операционни системи.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 09 Юли 2014, 17:47

© написа:
stocky написа::OT: Че руута кво общо има с инсталирането на платени приложения безплатно?

така е, почти няма освен за някой супер секретни приложения като гармин. Колкото до приложенията поне на пръв поглед при андроид са много повече. Имам чувството, че ако пусна едно търсене на програма в гугъл плей и в апп стор и съотношението ще е минимум 2:1
Но на мен за сега iphone ми харесва защото 5s е адски бърз телефон, всичко става мигновено, камерата е страхотна, размерите му са ОК. С останалото - ще свиквам :mhihi:

Джейлвай,меткай си Гармина или друга кракната навигацийка и това,за друго лично аз джейл не ползвам вече,аз ли се наситих да търся приложения незнам,но е приятно ако попадна на нещо полезно и приятно и мога да го инсталирам на джейла.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Юли 2014, 20:21

TNT написа:Най-отвратителното нещо е iTunes. Всеки път псувам като искам да си кача някой песен. На андроид става 100 пъти по-елементарно..

Свали си някой друг плеър. Файловете с песните ги мяташ директно в програмата и няма никаква драма. Аз понеже слушам много със слушалки като карам колело 50% ми е музика. Качвам само флакове и качеството е добро, въпреки че съм с оригиналните слушалки, че не ми се дават пари за глупости.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 10 Юли 2014, 7:42

stocky написа:И на мен ми е интересно за модването на Sygic на НЕджейлнат телефон. След последния ъпдейт интерфейсът е супер!

Кажи вижда ли се без джейл тази папка със iFunbox, че няма как да проверя това. Ако се вижда ще ти дам необходимото. Applications/Sygic.app/Library/sygic/auramap

Слави
Аватар

Мнение от © » 10 Юли 2014, 15:34

Днес залепих протектор от тези тънките стъкла, направо идеален ми се стори на фона на досегашните фолиа. Най-евтиния от ибей беше 2-3 долара, но се залепи без въздух и досадни прашинки. Единствено хоум бутона ми се струва малко по вдлъбнат

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 10 Юли 2014, 18:56

Момчета, след 2 месеца с айфон, напускам лагера. От вчера съм с андроид телефон отново.

П.п. продавам iPhone 5 16GB black с гаранция до 1.04.2015г :) гаранционно подменен с нов преди 2 месеца

Слави
Аватар

Мнение от © » 10 Юли 2014, 19:51

ръб написа:Момчета, след 2 месеца с айфон, напускам лагера. От вчера съм с андроид телефон отново.

П.п. продавам iPhone 5 16GB black с гаранция до 1.04.2015г :) гаранционно подменен с нов преди 2 месеца

какво взе?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 10 Юли 2014, 19:51

bum_bum написа:
TNT написа:Най-отвратителното нещо е iTunes. Всеки път псувам като искам да си кача някой песен. На андроид става 100 пъти по-елементарно..

Свали си някой друг плеър. Файловете с песните ги мяташ директно в програмата и няма никаква драма. Аз понеже слушам много със слушалки като карам колело 50% ми е музика. Качвам само флакове и качеството е добро, въпреки че съм с оригиналните слушалки, че не ми се дават пари за глупости.

ctrl+c и ctrl+v, при андроид освен да става с помисляне за песента? :shock:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 10 Юли 2014, 19:57

Значи аз нещо съм индианец. Първо add to library, после add to iphone от там. И по-бърз начин ли има :mhihi:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 10 Юли 2014, 21:30

TNT написа:Значи аз нещо съм индианец. Първо add to library, после add to iphone от там. И по-бърз начин ли има :mhihi:

Има, директно drag & drop от windows explorer в music на телефона. Library не го ползвам въобще. Може и без кабел да се свързва през wifi itunes, но е дървено.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ръб » 11 Юли 2014, 0:01

© написа:
ръб написа:Момчета, след 2 месеца с айфон, напускам лагера. От вчера съм с андроид телефон отново.

какво взе?

Xiaomi Mi3 64GB black :mhihi: няма грешкаа

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 11 Юли 2014, 11:33

Xiaomi си е марка отвсякъде, къде ще я сравняваш с някакъв си Айфон 5. Умно си постъпил :yes:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ръб » 11 Юли 2014, 11:51

Аз поне имам опит и с двете, та мога да сравня, така че можеш да си задържиш безсмисленото мнение за себе си :mhihi:

Понеже напускам лагера, ви оставям да обсъждате как се качват мп3ки и навигации на страхотния айфон :) успехи ви желая и на добър час хахахах

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 11 Юли 2014, 11:59

ръб написа:Аз поне имам опит и с двете, та мога да сравня, така че можеш да си задържиш безсмисленото мнение за себе си :mhihi:

Понеже напускам лагера, ви оставям да обсъждате как се качват мп3ки и навигации на страхотния айфон :) успехи ви желая и на добър час хахахах

Остави ни да се мъчим с гадните iPhone-и и на теб успех с 小米科技 :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 11 Юли 2014, 12:16

Не бе, аз не се ебавам. Ксиамоми навсякъде го признават за по-велика марка от Епъл :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата