Отстраняване поражения от градушка
Модератор: Технически модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
Отстраняване поражения от градушка
Колеги споделете има ли много пострадали BMW-та от градушката снощи и как и къде ще ги оправяте? Как ще е по-добре да заведем щетата по експертна оценка или в доверен сервиз? Чувам твърдения от някои сервизи, че предните алуминиеви капаци не се оправят а трябва да се сменят, вярно ли е? Идеи за оправяне на малко пострадал таван?
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Re: Отстраняване поражения от градушка
Някой колега ако е минал вече на оглед пред застрахователите да сподели пишат ли преден капак за смяна или само ремонт?
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Аз бях на летището и се разминах само с 3-4-5 вдлъбнатини по тавана... аз мисля по експертна оценка да я мина и после при едни младежи с вакуум,в кв. Изток се намират...
- rafa224
- старши ентусиаст
-
А по предния капак нямаш ли поражения? Колко взимат тези младежи? На вдлъбнатина ли или цената е на целия таван? Дай координати?
- saleene
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW X6
- Мечтае да кара: BMW X6M
- Детайли за колата: BMW X6 4.0D M-performance pack 2017 , black 313bhp N57D30TOP
Още един,
вече не е смешно ама хич ето ти цени които ми дадоха на мен за X6E71 :
Калник 350-500лв
Врата 400-600лв
Капак 450-700лв
Таван 450-700лв
Огледало 100-200лв
Решетка 350-500лв
Дръжка 100-200лв
Фарове 700-1000лв
Стопове 100-300лв
Сервиза е повече от ОЛИЧЕН да не кажа че друг такъв няма , тук въпроса е "колко време" защото са бая заети по принцип , да не говорим сега след тоя "катаклизъм" за собственници на автомобили .
P.S. Ако имаш твой човек при застрахователите мини през него иначе "гориш" ако ги няма парчета от капаците на огледалата примерно или фарове стопове , не дай боже да си слагал нещо в + . Ако те интересува сервиза пиши ще ти кажа кои са .

Калник 350-500лв
Врата 400-600лв
Капак 450-700лв
Таван 450-700лв
Огледало 100-200лв
Решетка 350-500лв
Дръжка 100-200лв
Фарове 700-1000лв
Стопове 100-300лв
Сервиза е повече от ОЛИЧЕН да не кажа че друг такъв няма , тук въпроса е "колко време" защото са бая заети по принцип , да не говорим сега след тоя "катаклизъм" за собственници на автомобили .
P.S. Ако имаш твой човек при застрахователите мини през него иначе "гориш" ако ги няма парчета от капаците на огледалата примерно или фарове стопове , не дай боже да си слагал нещо в + . Ако те интересува сервиза пиши ще ти кажа кои са .

- rafa224
- старши ентусиаст
-
saleene написа:Още един,вече не е смешно ама хич ето ти цени които ми дадоха на мен за X6E71 :
Калник 350-500лв
Врата 400-600лв
Капак 450-700лв
Таван 450-700лв
Огледало 100-200лв
Решетка 350-500лв
Дръжка 100-200лв
Фарове 700-1000лв
Стопове 100-300лв
За вакум ли говориш или бояджии колега? Различни майстори, различни идеали, но едни казват, че алуминиевите ни предни капаци не се оправят с вакум, а само кит и боя, други, че направо трябвало да се сменят. Но то важно е какво ще ни пишат застрахователите.
- armani78
- кандидат ентусиаст
-
При нас щетите са само по колата на жената,Тойота Аурис-тотал щета са ламарините,колата беше на центара.Аз бях в Овча купел и Х5-ата няма никакви поражения
П.С. Другата седмица ще ходя при брокера,сега е лудница.Просто се чудя какво да я правим тая кола след като ни я оправят,ясно е че след няколко месеца ще се напука кита,маи ще чакаме да ни я оправят и ще я продадем...

П.С. Другата седмица ще ходя при брокера,сега е лудница.Просто се чудя какво да я правим тая кола след като ни я оправят,ясно е че след няколко месеца ще се напука кита,маи ще чакаме да ни я оправят и ще я продадем...

- rafa224
- старши ентусиаст
-
При мен е пострадал преден капак и таван. Като гледам останалите коли направо е добре, но е дразнещо. Трябва да се тича по застрахователи, а сервизите сега им е време за жътва...
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
rafa224 написа:При мен е пострадал преден капак и таван. Като гледам останалите коли направо е добре, но е дразнещо. Трябва да се тича по застрахователи, а сервизите сега им е време за жътва...
Вчера се метнах на колата и отидох до Дупница, заведох (за 2 минути) 3 вдлъбнатини на тавана след панорамния люк,една на предния капак и една на задна лява врата... Не съм стигнал още до младежите с вакуума,но до колкото знам цените са около 15-20 лв. на вдлъбнатина ... (сега с тая градушка може и да вдигнат летвата малко)
За предния капак незнам още дали може да се изправи,но когато се чуя с младежите ще пиша за повече информация
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Ок пиши като разбереш повече. Един пич казва, че нещо отричали вакума, даже му го казало момче, което работи с вакум.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
Докъде стигнахте с отстраняване на пораженията от градушката колеги? Аз още чакам ред за моята Х-сарка 

- gena.3
- Потребител
-
- Кара: 745i
- Мечтае да кара: на равен път
Аз моята е вкарах на 15.09 в кв. Бояна в отоеизиран сервиз. Дано работят добре, ще кажа после как е. Иначе моята е мн пострадала беше на много открито място. А за предните алуминиеви не ги правт,ами ни ги сменят.
- rafa224
- старши ентусиаст
-
И аз оставих вчера х-са да отстранят пораженията. Дано всичко да стане бързо и качествено.
- gena.3
- Потребител
-
Днес към 14:00 ми се обадиха да си взема колата, съответно аз се зарадвах, но се оказа че не са я почвали защото трябвало да дам още 800-1000 лв ако не да си я взимам. Там засякох и други с моя проблем и казаха,че и на тях им искат пари.Взех я и сега наново. Утре ще ходя до някакъв сервиз зад Мол България да видим какво ще стане. Ако имате някой сервиз да препоръчате ще се радвам.
- gena.3
- Потребител
-
В Бояна нестава. Искат ми пари отгоре. Сега се почва търсене на ново. Ако някой препоръча сервиз ще се радвам. Успех на всички
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3