Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Слави
Аватар

Re: iOS тема

Мнение от © » 06 Юли 2014, 16:56

Гугъл мапс и мапса на епъл не стават за навигация. Може да погледнеш къде си, но нищо повече, дори и с интернет, който представям си как яде батерия в режим на навигация.
Afc2add и AppSync ще ги сваля, от там нататък пак ще питам. Между другото темата в ipmart не ми изглежда много като за начинаещи. Сваляш това и готово?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 06 Юли 2014, 17:10

© написа:Гугъл мапс и мапса на епъл не стават за навигация. Може да погледнеш къде си, но нищо повече, дори и с интернет, който представям си как яде батерия в режим на навигация.
Afc2add и AppSync ще ги сваля, от там нататък пак ще питам. Между другото темата в ipmart не ми изглежда много като за начинаещи. Сваляш това и готово?

Това за България ли или ??? Щото аз освен Ейпълската друга не ползвам и работи по добре от насрания ТомТом примерно !!! За България нямам наблюдения , но скоро ще разбера. Друг е въпроса ако ти не знаеш как да ги ползваш ....... което ме съмнява де.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 06 Юли 2014, 17:14

Темата е за да видиш какво да свалиш от сидия за синхронизация и да ти види Итулс-а системните файлове.
След това инсталирането на гармина е , като да си инсталираш програма на пцто .. отваряш го(итулс) .. инстал .. избираш файла и готово.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Юли 2014, 18:38

Наистина не очаквах да е толкова лесно, стана за 10 минути. Само дано да може да се сменят и добавят карти
Почти като второ нуви е :mhihi:

Аватар

Мнение от Хаос » 06 Юли 2014, 19:11

AGT написа:Е то ако нямаш интернет на телефона за какъв чеп ти е Айфон ? По добре една нокия с фенерче . Тези телефони са създадени за да се ползват с интернет.......ако не можем да си го позволим .....значи не сме дорасли за тях .

carmanf1 написа:Как ползвате Гугъл мапс за навигиране, като е само онлайн навигация? Не ви ли товари много трафика/сметките?

В последния ъпдейт някъде мернах за Гугъл мапс ,че имало и off-line да си зададеш маршрут , но не съм го търсил . Аз си ползвам ейпълската навигация . А и както колегата написа дърпа много малко така , че няма как да притесни трафика......освен ако не обикаляш Европа де.

проблема далеч не е дали имаме интернет на телефоните, а че в на майна си шубрака един прост сърч в добрия случай е 3-4-5 минути
пресен пример - търся в гугъл мапс курортен комплекс в подножието на Стара Планина - Пъстървата
първо че го нямаше, второ че интернета беше толкова слаб на подбалканската докато пътувахме, че ми трябваха няколко опита...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Юли 2014, 19:25

Някой може ли да помогне да направя лесно включването / изключването на 3г?

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

iOS тема

Мнение от steeN » 06 Юли 2014, 19:28

Обхвата точно там където ти трябва навигация обикновенно го няма хаха :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 06 Юли 2014, 22:04

[COPYRIGHT SIGN] написа:Някой може ли да помогне да направя лесно включването / изключването на 3г?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Слагаш активатор от сидия и може да пускаш и апираш много неща даже само с жестове. Ако не имаше нещо CCControls или подобно добавя тогъли в контрол центъра.

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Юли 2014, 12:10

От cydia се инсталира FlipControlCenter 1.0 след което в Control Center-а излизат всички необходими бутони. Почти като андроид :mhihi: От настройки може да се редактират, кое как да се показва.
Иначе гармин работи идеално, до сега винаги като съм ползвал кракнати програми за гармин все са били с проблеми, а тук всичко си работи без главоболия. Все едно съм с нуви, като дори е с последният софт. Имам нуви 3760, но там много от нещата липсват сравнено с това.
Само трябва да открия как се сменят картите, че ми трябва и Гърция

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 07 Юли 2014, 18:26

Каква разлика намираш ?
Модела ти няма само 3Д, всичко други си е налице.
2.3 е стара версия, но никоя нова не може да се хакне да работи с къстъм карти, а и май няма и да се някога.
Иначе софта за андроид е по-шарен и на мен лично по ме кефи и е 1:1 с нувито, което имаш.
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 07 Юли 2014, 20:59

С андроид е :censored: мъката да го пуснеш. На всичко отгоре един ъпдейт на андроида и всичко отива по дяволите.
Ползвах го на самсунг известно време, защото на тегра 3 не бачка, май и до сега.
Моето нуви е доста архаично като софт в смисъл класическо, няма 3д, няма шарени иконки и издърпващи се страници в режим на навигация :mhihi:
Защо смяташ, че няма да могат да хакнат по-нова версия? Това ли ще е краят на кракнатия гармин за iphone?

и още нещо - защо толкова трудно достигнах до някакви карти
//User/Applications/BE232961-A0F7-4BA4-AF93-21C578143501/garmin-nav.app/storage-western-eu/.System/gmapbmap.img
//User/Applications/BE232961-A0F7-4BA4-AF93-21C578143501/garmin-nav.app/storage-western-eu/.System/gmapprom.img
//User/Applications/BE232961-A0F7-4BA4-AF93-21C578143501/garmin-nav.app/storage-western-eu/.System/JC

в смисъл това ли е нормалния начин да се достигне до тях и евентуално да се заменят?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 07 Юли 2014, 23:33

На твоето нуви, ако не се лъжа може да му се смени софта и да се появят и 3д.
Мисля, че няма кой да го хакне иначе, щом вече няколко версии не успяха или по-скоро не им се занимава.
Може да си сложиш хакнат гармин 2.7, но бачка само със свалената карта през нета, а тя е стара вече.
Каквато и друга да сложиш не бачка .. та си мисля, че 2.3 ще е края.
Вече има друга навигация от гармин за айфон/робо и тя бачка с имг файлове и ни е шанса, ако я хакнат да си ползваме наши карти.
На другото сам си намерил решение ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 08 Юли 2014, 6:37

Никой не каза за cygic-а... в България, Румъния и Сърбия примерно, ще ме закара ли до където трябва? Не че в България ми трябва някаква навигация ама все пак.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Слави
Аватар

Мнение от © » 08 Юли 2014, 7:14

Аз не съм го ползвал от години, забравил съм кои карти ползва, но предполагам са тези на бившите навтек /HERE/ т.е. ок за България. И на томтом да са пак ще стават да се оправиш горе долу.
В последно време HERE започват да изпреварват дори геотрейд за БГ. Вчера пресен пример геотрейд ме караше да изляза от затворена улица с тротоар, докато при HERE е ок

bam-bam написа:..
Вече има друга навигация от гармин за айфон/робо и тя бачка с имг файлове и ни е шанса, ако я хакнат да си ползваме наши карти.

дай някакъв линк към това да го видим какво представлява

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 08 Юли 2014, 8:37

[COPYRIGHT SIGN] написа:Аз не съм го ползвал от години, забравил съм кои карти ползва, но предполагам са тези на бившите навтек /HERE/ т.е. ок за България. И на томтом да са пак ще стават да се оправиш горе долу.
В последно време HERE започват да изпреварват дори геотрейд за БГ. Вчера пресен пример геотрейд ме караше да изляза от затворена улица с тротоар, докато при HERE е ок

bam-bam написа:..

дай някакъв линк към това да го видим какво представлява

Гармина на иос ползва offroad topo без проблем,бъга за Бг е не показва кога ще стигнеш като време а като км :)
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата