Поръчка за масло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: Поръчка за масло
v_p_m написа:Да насочим темата в друга посока , има ли как да разбере обикновенния купувач за какво плаща само по опаковката(тубата) ?
Има доста начини ама не са свързани с опаковката. Единия е като смени преждевременно маслото по ред причини преди да е станало твърде късно, друг като му се наложи да провери цени на биели и бутала..

Покупка от сайт "БайГюнтерМасларя.ДЕ" не гарантира качество. НЕ купуваш от България независимо от кой голям вносител ти се предлага, ако толкова държиш да си сигурен, че караш с истинско масло. Търсиш продавачи като Камскил, които са утвърдени и купуват директно от източника или проверени дистрибутори.
Вариант 2 валиден в 99.9% от случаите- казваш си "бе кво я мисля тая кола, тя на 20 години" и взимаш най-тънката оферта, която ти предложат тук. Ако си късметлия колата ще се строши в следващия на който я продадеш.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Пазара на масла в БГ винаги ми е бил винаги малко смешен. За 3та поредна година вземам от Германия, от доказан продавач с над 125K продажби, къде продава от 11 години масло. С доставката (DHL до врата за 5 дни), пак 1 кашон с 25л ми идва на цени по-ниски от тукашните търгаши, включително форумните. И по какъв начин ще ме накара някой си от форума, регистриран миналия месец, с 2ма човека където са пазарували от него, да си го купя по-скъпо от него 

- velin33
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е30 M40+2B18
- Мечтае да кара: е30 ///
Така колеги схемата е била чрез търговец за това явно колегата ми сипна така да го кажем.. Та както казах ще проверя и в евро 07 и те предлагат същото масло и поръчка 28 туби по 4л за 1300 левчета = 46.42 лева. Стабилна надценка ми бяха сложили прекупвачите 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
По принцип това е горе-долу цената на която на тях ще им дойде ако поръчават по много. Въпроса е защо ще ти го дават за толкова? За да ти даде на някой теб такава цена трябва да поръчаш поне тон, че и нагоре. Но ако са навити на такава цена да ви го дадат си струва.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
Така, като гледам, прехваления Кастрол-синтетика, ако го вземеш наливно в цистерна, ще излезе на цената на най-евтиното минерално масло на Приста ойл 

- TheRedOne
- Потребител
-
- Кара: Комбита
- Мечтае да кара: Голе-е-еми комбита
- Детайли за колата: E46 330xi Touring
Lenco написа:Така, като гледам, прехваления Кастрол-синтетика, ако го вземеш наливно в цистерна, ще излезе на цената на най-евтиното минерално масло на Приста ойл
Вече два пъти ми точат такова масло от бидон за другата кола и нямам никакви забележки. Верно, не помня точна цена, щото ми го носят барабар с другите консумативи, но няма да е повече от петнадесетина лв за литър. Сега и на беемвенцето май ще му сипя такова.
- velin33
- кандидат ентусиаст
-
Както казах говорих с търговски представител не знам каква им е идеята но това им е офертата. Също така в поръката може да има и 10в40 и 5в40.

- metodi80
- старши ентусиаст
-
velin33 написа:Както казах говорих с търговски представител не знам каква им е идеята но това им е офертата. Също така в поръката може да има и 10в40 и 5в40.
Какво си седнал да ни отваряш на оферти и цени , все едно падаме от луната ! Иво , според мен имаш достатъчно основание за бан (хем да разбере кой си ...), има си търговски раздел за тия неща , хората си плащат за това ....
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- velin33
- кандидат ентусиаст
-
Ще ме баннат защото предлагам да се съберем хора да си купим накуп 28 туби масло ли ? Някъде да съм казал че продавам някакъв продукт? Айде 'у лево' и със здраве.
Моля да изтриете или заключите темата.

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2