Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Burnar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 M550D LCI
- Детайли за колата: Champagner quarz metallic
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Който и да попиташ от тези които се занимават с обръщане ще ти каже, че БМВ и ленд роувър са най-лесни за обръщане, защото всичко си им е готово, само се сменят съответните части и инсталацията и си ти. Важно е да се направят връзките при местенето на инсталацията както трябва и това е много играчка, а другото както каза колегата е хамалогия. Нека човека сам си прецени, но и аз бих си взел кола от Англия на далавера и "бъкана" с екстри и да си я обърна тук, пък нека си ми дойде на същите пари ако ще.
Инсталацията ще си я купиш, няма да се правеш на кабелджия и да опъшва кабели. Инсталации колкото искаш, отиваш вадиш на някой 2 бона и взимаш комплект всичко и после само редиш.
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
iceblast написа:Инсталацията ще си я купиш, няма да се правеш на кабелджия и да опъшва кабели. Инсталации колкото искаш, отиваш вадиш на някой 2 бона и взимаш комплект всичко и после само редиш.
Аве не знам от Е60-ка за части кой ще ти даде за 2 бона всичко необходимо барабар с инсталацията.
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
Примерно, защо не? В Мобиле съм гледал за 2бона комплект. Гаранция не ми е ясно всичко каквото трябва, но едно табло е 3-400лв. рейка 5-600лв. и остават 1000лв. за другите дреболии, кабеляци, чистачки, барчето в средата (ако не се спазари към таблото), кори за вратите (това лесно се намира, от някой платнен салон). Абе ако се хвана сигурно сравнително лесно и бързо ще го направя, ама хич не ми се занимава, но реално ако колата наистина си заслужава, защото тук половината са пълна скръб от към екстир, за състояние не ми се ще да говорим, че Адо се нагледа на гробници, така че в крайна сметка едно такова приключение може да не се приравнява като някакво изтъняване на сметки.
Въпроса тук е че повечето хора, включително и колегата, който пита, ще иска да си плати на някой да му го направ (но пък човек ако го е правил 1-2 пъти, ще му е като песен), та този човек ако не е съвестен и се осере с кабелите може да почнат някакви драми, но по механичната част не виждам никакви.
Въпроса тук е че повечето хора, включително и колегата, който пита, ще иска да си плати на някой да му го направ (но пък човек ако го е правил 1-2 пъти, ще му е като песен), та този човек ако не е съвестен и се осере с кабелите може да почнат някакви драми, но по механичната част не виждам никакви.
С колкото повече екстри е колата толкова по-трудно и скъпо ще стане.А повечето го казват че си заслужава ако е накичена.Ето тук е противоречието .Само като се сетя за някой подробности и главата ме заболя.
- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
Ако рейката е с AFS и е хубава няма да е 600 лв.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Имам познат който ги обръща за 2500. Включва абсолютно всичко.
memorex написа:С колкото повече екстри е колата толкова по-трудно и скъпо ще стане.А повечето го казват че си заслужава ако е накичена.Ето тук е противоречието .Само като се сетя за някой подробности и главата ме заболя.
Говори по-конкретно? Ако е с повече екстри, може да се наложи да се пуснат няколко кабела, друго какво.
Относно рейката, да ако е модерна ще е по-скъпа, но дори АФС няма да е толкова скъпа + че може да се сложи сервотроник рейка в случай, че не се намери АФС.
- hol1gans
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d
- Мечтае да кара: М6 G-PoweR
Колеги, колата ми в момента е на сервиз и от стандартни ще минавам на м кови брони и подкалници. Понеже съм е61(комби) и някъде имаше тема, че някои части не пасвали като задната броня и под калниците, но не мога да намеря темата. Трябва ли освен предна, задна броня и праговете да се сменя друго за да пасне добре на комбито?
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Малко
но ...да! Стойките които държат бронята отстрани,въздуховоди отпред до радиаторите,задна греда(за да не седи къдрава по средата),задни пластмаси отдолу за компресора и в средата и кой знае колко неща не съм се сетил.

- Stephomania
- Потребител
-
В крайна сметка има ли някой познат който да е обръщал дирекцията на е60 , и би ли ме свързал с него за да попитам няколко въпроса , и самият той да изкаже мнение , и най - важното колко би ми взел за да ми обърне дирекцията.Ще съм ви много благодарен , а до колкото знам се говореше за някакъв майстор от Благоевград , който имал опит с обръщането.

- mupoo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530D '04

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- acidburn-525tds
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 320d facelift
Бързо въпрос. Ремонт на блок и турбо на е60 3Д 2004 218 коня ориентировъчна цена.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Хахах 2000 лв. ще отидеш да вземеш ново, от 600 до 900 е приемлива цена.