Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Re: iOS тема
Като ми подмениха телефона в Глобул, ми дойде с iOS 6, изтърпях го точно 5 минути докато го разгледам. Чета и не вярвам, че тук има хора, които са си карали на стария iOS при наличието на 7.1.1, и не разбирам и причината даже 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
iOS 6 не е лоша, но от 3 години изглежда по един и същ начин 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
ръб написа:Като ми подмениха телефона в Глобул, ми дойде с iOS 6, изтърпях го точно 5 минути докато го разгледам. Чета и не вярвам, че тук има хора, които са си карали на стария iOS при наличието на 7.1.1, и не разбирам и причината даже
причината че на 4с работи доооста по-бавно и бъгаво от 6цата...това ти го казвам от наблюдения 2 4s на 2 год ..
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
Аз използвам много gmail, в app store не мога да се ориентирам относно приложенията и направо си изтеглих официалното приложение на gmail за поща. Хубаво, обаче не мога да прикачвам документи с него
т.е. почти безполезно е. Има ли някое друго с което може да си преглеждам пощата /gmail/ и да си прикачвам каквото поискам в писмата? Този app store е супер странен сравнение с андроид - приложенията масово нямат никакъв рейтинг, все едно никой не ги е свалял, освен това не излизат в списък по много ами трябва да ги прелистваш едно по едно ... това ли е нормалния начин?
При андроид ползвах кракната k-2 mail и бях свикнал много с нея, тук май няма такова приложение въобще?

При андроид ползвах кракната k-2 mail и бях свикнал много с нея, тук май няма такова приложение въобще?
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
ръб написа:Като ми подмениха телефона в Глобул, ми дойде с iOS 6, изтърпях го точно 5 минути докато го разгледам. Чета и не вярвам, че тук има хора, които са си карали на стария iOS при наличието на 7.1.1, и не разбирам и причината даже
Щом не си я разбрал и да ти се обясни пак няма да разбереш . Кефи си се на 7_цата и така

b00st написа:iOS 6 не е лоша, но от 3 години изглежда по един и същ начин
Казваш промяната на визията прави чудеса със системата а

Тя и старата Е30_ка не е променяна над 30г ама си ни кефи

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- hpnotic2
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw 320d e90
- Мечтае да кара: m5
При моят 4с с 7.1.1 работи по-добре отколкото с 6.При 6 беше по-бавен телефона, но мисля, че батерията му държеше по-дълго.В момента с 7.1.1 го зареждам по 2 пъти на ден, което си е мъка и мисля скоро да взимам или 5 или ако, докато се наканя, излезе някаква друга цифра.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
[COPYRIGHT SIGN] написа:Аз използвам много gmail, в app store не мога да се ориентирам относно приложенията и направо си изтеглих официалното приложение на gmail за поща. Хубаво, обаче не мога да прикачвам документи с негот.е. почти безполезно е. Има ли някое друго с което може да си преглеждам пощата /gmail/ и да си прикачвам каквото поискам в писмата? Този app store е супер странен сравнение с андроид - приложенията масово нямат никакъв рейтинг, все едно никой не ги е свалял, освен това не излизат в списък по много ами трябва да ги прелистваш едно по едно ... това ли е нормалния начин?
Ios е с вграден gmail - не ти трябва приложение,аз съм сложил гемайла и exchange и работи идеално
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- b00st
- User
-
iOS тема
AGT написа:ръб написа:Като ми подмениха телефона в Глобул, ми дойде с iOS 6, изтърпях го точно 5 минути докато го разгледам. Чета и не вярвам, че тук има хора, които са си карали на стария iOS при наличието на 7.1.1, и не разбирам и причината даже
Щом не си я разбрал и да ти се обясни пак няма да разбереш . Кефи си се на 7_цата и такаb00st написа:iOS 6 не е лоша, но от 3 години изглежда по един и същ начин
Казваш промяната на визията прави чудеса със системата а
Тя и старата Е30_ка не е променяна над 30г ама си ни кефи
С визията върви функциолността. Трансперант контрол бара, анимацийте, които липсваха тотално в ios 6. Paralax ефекта и т.н. Не може да предсатавиш нов телефон и да го пуснеш с os къде интерфейса му е на 4 години, ако не и повече. Просто всички на пазара ще ти се смеят. Все едно bmw да ти промотират новите efficent dynamcs технологий и двигатели в купе от e39.
Gqbriel написа:[COPYRIGHT SIGN] написа:Аз използвам много gmail, в app store не мога да се ориентирам относно приложенията и направо си изтеглих официалното приложение на gmail за поща. Хубаво, обаче не мога да прикачвам документи с негот.е. почти безполезно е. Има ли някое друго с което може да си преглеждам пощата /gmail/ и да си прикачвам каквото поискам в писмата? Този app store е супер странен сравнение с андроид - приложенията масово нямат никакъв рейтинг, все едно никой не ги е свалял, освен това не излизат в списък по много ами трябва да ги прелистваш едно по едно ... това ли е нормалния начин?
Ios е с вграден gmail - не ти трябва приложение,аз съм сложил гемайла и exchange и работи идеално
Все още не мога да се ориентирам - например при андроид си отварям файла, записвам си го на устройството и си го пращам където трябва. Тук как може да стане това, като май не мога да си запиша екселската таблица някъде във вътрешната памет

- b00st
- User
-
[COPYRIGHT SIGN] написа:Gqbriel написа:[COPYRIGHT SIGN] написа:Аз използвам много gmail, в app store не мога да се ориентирам относно приложенията и направо си изтеглих официалното приложение на gmail за поща. Хубаво, обаче не мога да прикачвам документи с негот.е. почти безполезно е. Има ли някое друго с което може да си преглеждам пощата /gmail/ и да си прикачвам каквото поискам в писмата? Този app store е супер странен сравнение с андроид - приложенията масово нямат никакъв рейтинг, все едно никой не ги е свалял, освен това не излизат в списък по много ами трябва да ги прелистваш едно по едно ... това ли е нормалния начин?
Все още не мога да се ориентирам - например при андроид си отварям файла, записвам си го на устройството и си го пращам където трябва. Тук как може да стане това, като май не мога да си запиша екселската таблица някъде във вътрешната паметИма ли възможност да ги пращам директно от гугъл Drive или някое друго подобно място?
Може, свали си FileApp и си добави в iOS акаунтите google-ския за да ти праща през вградената поща.
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
© написа:Gqbriel написа:[COPYRIGHT SIGN] написа:Аз използвам много gmail, в app store не мога да се ориентирам относно приложенията и направо си изтеглих официалното приложение на gmail за поща. Хубаво, обаче не мога да прикачвам документи с негот.е. почти безполезно е. Има ли някое друго с което може да си преглеждам пощата /gmail/ и да си прикачвам каквото поискам в писмата? Този app store е супер странен сравнение с андроид - приложенията масово нямат никакъв рейтинг, все едно никой не ги е свалял, освен това не излизат в списък по много ами трябва да ги прелистваш едно по едно ... това ли е нормалния начин?
Все още не мога да се ориентирам - например при андроид си отварям файла, записвам си го на устройството и си го пращам където трябва. Тук как може да стане това, като май не мога да си запиша екселската таблица някъде във вътрешната паметИма ли възможност да ги пращам директно от гугъл Drive или някое друго подобно място?
Колега, с риск да ме изядат в тая тема, разкарвай айфона и си вземи андроид телефон. Няма смисъл да се мъчиш излишно.
- AGT
- старши ентусиаст
-
Никой няма да те изяжда. Затова на пазара има избор от телефони и операционни системи . Ако не му върши работа просто го сменя......те хората се развеждат та за един телефон ли
Относно :
Все пак потребителя решава кое е по добро за него . IOS 6 или IOS 7 ..... я сега всички които са с Windows Xp , Windows 7 ...... да ги сменят веднага с Windows 8 .......... ама веднага ........ щото малоумниците от микрософт така са решили .

Относно :
ръб написа:С визията върви функциолността. Трансперант контрол бара, анимацийте, които липсваха тотално в ios 6. Paralax ефекта и т.н. Не може да предсатавиш нов телефон и да го пуснеш с os къде интерфейса му е на 4 години, ако не и повече. Просто всички на пазара ще ти се смеят. Все едно bmw да ти промотират новите efficent dynamcs технологий и двигатели в купе от e39.
Все пак потребителя решава кое е по добро за него . IOS 6 или IOS 7 ..... я сега всички които са с Windows Xp , Windows 7 ...... да ги сменят веднага с Windows 8 .......... ама веднага ........ щото малоумниците от микрософт така са решили .

Съвет от КАТ !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
При мен и на четворката ми се вижда, че върви достатъчно бързо. На петицата също. Голям чеп обаче с двата телефона и един компютър. Нещо се омазаха акаунтите и половината програми за четворката не мога да ги намеря къде са, голям ташак. Предполагам аз навремето съм объркал нещо нещата, защото четворката беше с моя акаунт, после го смених и сега като го ресторнах пак почна да си търси моя.
Иначе верно яде много батерията тоя 7.1.2
- AGT
- старши ентусиаст
-
bum_bum написа:
Е това чаках да чуя ..... ай честито .