Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Re: iOS тема

Мнение от ръб » 01 Юли 2014, 13:15

Като ми подмениха телефона в Глобул, ми дойде с iOS 6, изтърпях го точно 5 минути докато го разгледам. Чета и не вярвам, че тук има хора, които са си карали на стария iOS при наличието на 7.1.1, и не разбирам и причината даже :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 01 Юли 2014, 14:14

Причината е, че не джейлнах когато трябваше и после не подписваха.
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 01 Юли 2014, 14:16

iOS 6 не е лоша, но от 3 години изглежда по един и същ начин :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 01 Юли 2014, 14:24

ръб написа:Като ми подмениха телефона в Глобул, ми дойде с iOS 6, изтърпях го точно 5 минути докато го разгледам. Чета и не вярвам, че тук има хора, които са си карали на стария iOS при наличието на 7.1.1, и не разбирам и причината даже :shock:

причината че на 4с работи доооста по-бавно и бъгаво от 6цата...това ти го казвам от наблюдения 2 4s на 2 год ..
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Юли 2014, 15:41

Аз използвам много gmail, в app store не мога да се ориентирам относно приложенията и направо си изтеглих официалното приложение на gmail за поща. Хубаво, обаче не мога да прикачвам документи с него :shock: т.е. почти безполезно е. Има ли някое друго с което може да си преглеждам пощата /gmail/ и да си прикачвам каквото поискам в писмата? Този app store е супер странен сравнение с андроид - приложенията масово нямат никакъв рейтинг, все едно никой не ги е свалял, освен това не излизат в списък по много ами трябва да ги прелистваш едно по едно ... това ли е нормалния начин?
При андроид ползвах кракната k-2 mail и бях свикнал много с нея, тук май няма такова приложение въобще?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 01 Юли 2014, 16:13

ръб написа:Като ми подмениха телефона в Глобул, ми дойде с iOS 6, изтърпях го точно 5 минути докато го разгледам. Чета и не вярвам, че тук има хора, които са си карали на стария iOS при наличието на 7.1.1, и не разбирам и причината даже :shock:

Щом не си я разбрал и да ти се обясни пак няма да разбереш . Кефи си се на 7_цата и така :wave:

b00st написа:iOS 6 не е лоша, но от 3 години изглежда по един и същ начин :mhihi:

Казваш промяната на визията прави чудеса със системата а :mhihi:
Тя и старата Е30_ка не е променяна над 30г ама си ни кефи :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 320d e90
Мечтае да кара: m5

Мнение от hpnotic2 » 01 Юли 2014, 17:13

При моят 4с с 7.1.1 работи по-добре отколкото с 6.При 6 беше по-бавен телефона, но мисля, че батерията му държеше по-дълго.В момента с 7.1.1 го зареждам по 2 пъти на ден, което си е мъка и мисля скоро да взимам или 5 или ако, докато се наканя, излезе някаква друга цифра.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 01 Юли 2014, 17:16

[COPYRIGHT SIGN] написа:Аз използвам много gmail, в app store не мога да се ориентирам относно приложенията и направо си изтеглих официалното приложение на gmail за поща. Хубаво, обаче не мога да прикачвам документи с него :shock: т.е. почти безполезно е. Има ли някое друго с което може да си преглеждам пощата /gmail/ и да си прикачвам каквото поискам в писмата? Този app store е супер странен сравнение с андроид - приложенията масово нямат никакъв рейтинг, все едно никой не ги е свалял, освен това не излизат в списък по много ами трябва да ги прелистваш едно по едно ... това ли е нормалния начин?
При андроид ползвах кракната k-2 mail и бях свикнал много с нея, тук май няма такова приложение въобще?

Ios е с вграден gmail - не ти трябва приложение,аз съм сложил гемайла и exchange и работи идеално
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

User
Аватар

iOS тема

Мнение от b00st » 01 Юли 2014, 17:35

AGT написа:

Щом не си я разбрал и да ти се обясни пак няма да разбереш . Кефи си се на 7_цата и така :wave:

b00st написа:iOS 6 не е лоша, но от 3 години изглежда по един и същ начин :mhihi:

Казваш промяната на визията прави чудеса със системата а :mhihi:
Тя и старата Е30_ка не е променяна над 30г ама си ни кефи :mhihi:

С визията върви функциолността. Трансперант контрол бара, анимацийте, които липсваха тотално в ios 6. Paralax ефекта и т.н. Не може да предсатавиш нов телефон и да го пуснеш с os къде интерфейса му е на 4 години, ако не и повече. Просто всички на пазара ще ти се смеят. Все едно bmw да ти промотират новите efficent dynamcs технологий и двигатели в купе от e39.

Слави
Аватар

Мнение от © » 01 Юли 2014, 17:46

Gqbriel написа:
[COPYRIGHT SIGN] написа:Аз използвам много gmail, в app store не мога да се ориентирам относно приложенията и направо си изтеглих официалното приложение на gmail за поща. Хубаво, обаче не мога да прикачвам документи с него :shock: т.е. почти безполезно е. Има ли някое друго с което може да си преглеждам пощата /gmail/ и да си прикачвам каквото поискам в писмата? Този app store е супер странен сравнение с андроид - приложенията масово нямат никакъв рейтинг, все едно никой не ги е свалял, освен това не излизат в списък по много ами трябва да ги прелистваш едно по едно ... това ли е нормалния начин?

Ios е с вграден gmail - не ти трябва приложение,аз съм сложил гемайла и exchange и работи идеално

Все още не мога да се ориентирам - например при андроид си отварям файла, записвам си го на устройството и си го пращам където трябва. Тук как може да стане това, като май не мога да си запиша екселската таблица някъде във вътрешната памет :shock: Има ли възможност да ги пращам директно от гугъл Drive или някое друго подобно място?

User
Аватар

Мнение от b00st » 01 Юли 2014, 17:55

[COPYRIGHT SIGN] написа:
Gqbriel написа:

Все още не мога да се ориентирам - например при андроид си отварям файла, записвам си го на устройството и си го пращам където трябва. Тук как може да стане това, като май не мога да си запиша екселската таблица някъде във вътрешната памет :shock: Има ли възможност да ги пращам директно от гугъл Drive или някое друго подобно място?

Може, свали си FileApp и си добави в iOS акаунтите google-ския за да ти праща през вградената поща.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 01 Юли 2014, 18:08

© написа:
Gqbriel написа:

Колега, с риск да ме изядат в тая тема, разкарвай айфона и си вземи андроид телефон. Няма смисъл да се мъчиш излишно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от AGT » 01 Юли 2014, 18:17

Никой няма да те изяжда. Затова на пазара има избор от телефони и операционни системи . Ако не му върши работа просто го сменя......те хората се развеждат та за един телефон ли :mhihi:

Относно :
ръб написа:С визията върви функциолността. Трансперант контрол бара, анимацийте, които липсваха тотално в ios 6. Paralax ефекта и т.н. Не може да предсатавиш нов телефон и да го пуснеш с os къде интерфейса му е на 4 години, ако не и повече. Просто всички на пазара ще ти се смеят. Все едно bmw да ти промотират новите efficent dynamcs технологий и двигатели в купе от e39.

Все пак потребителя решава кое е по добро за него . IOS 6 или IOS 7 ..... я сега всички които са с Windows Xp , Windows 7 ...... да ги сменят веднага с Windows 8 .......... ама веднага ........ щото малоумниците от микрософт така са решили . :mhihi:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 01 Юли 2014, 18:32

При мен и на четворката ми се вижда, че върви достатъчно бързо. На петицата също. Голям чеп обаче с двата телефона и един компютър. Нещо се омазаха акаунтите и половината програми за четворката не мога да ги намеря къде са, голям ташак. Предполагам аз навремето съм объркал нещо нещата, защото четворката беше с моя акаунт, после го смених и сега като го ресторнах пак почна да си търси моя.

Иначе верно яде много батерията тоя 7.1.2
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от AGT » 01 Юли 2014, 18:37

bum_bum написа:
Иначе верно яде много батерията тоя 7.1.2

Е това чаках да чуя ..... ай честито .