новото 730d ... мерси KAMOR AUTO :) и малко мутренски снимки
Модератор: Технически модератори
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- pantata
- младши ентусиаст
-
0700700 написа:хахах на пашата е x5 4.4i , и а8 също... другата а8 е на шефа на булинс пловдив.... а стария мерцедес някога е бил на тато...
стига си говорил глупости , като дори не знаеш кой съм
някои ден влез бътре и питай кой зивее там... на 6-ия етаж
Ае биричед па кажи кой си? На гангстер ли се прайш? с колите които ти е купил баща ти примерно И заглавието на темата ти е фриволно казано написано от завършен пациент Работата е че като си решил да парадираш с колите си не го прави кат селяк Хубаво бъди газар ма си смешен с мутренските си изреченийца
П.С.и ми е през дедовата че си примерно на минус шестия етаж, и кат си казал пашата да не сме длъжни да го знаеме всички или па ме боли че мерцедеса бил на Тато така че ТИ СТИГА СИ ГОВОРИЛ ГЛУПОСТИ
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
pantata написа:и кат си казал пашата да не сме длъжни да го знаеме всички
който трябва го знае

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
pantata написа:Ае биричед па кажи кой си? На гангстер ли се прайш? с колите които ти е купил баща ти примерно И заглавието на темата ти е фриволно казано написано от завършен пациент Работата е че като си решил да парадираш с колите си не го прави кат селяк Хубаво бъди газар ма си смешен с мутренските си изреченийца
П.С.и ми е през дедовата че си примерно на минус шестия етаж, и кат си казал пашата да не сме длъжни да го знаеме всички или па ме боли че мерцедеса бил на Тато така че ТИ СТИГА СИ ГОВОРИЛ ГЛУПОСТИ

- pantata
- младши ентусиаст
-
Ei kato si go dal toq link kvo?!?Tova sam go gledal i predi!Ne6to i ti sam sa ne znae6 za kvo go dava6 mi se struva0700700 написа:http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=14615

Панта,кирилицата ??
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Усещам как и на 0700700 и ще спре и той да пише като онези двамата с М5-те,а даже единя от тях и клипче беше пуснал и пак имаше хора,които не вярваха и се заяждаха.И после що всички спирали да пишат... 

Tux0 Ca !

- pantata
- младши ентусиаст
-
Pi4 koi se samnqva 4e gi ima tezi koli?Da ima gi karal gi e,kara gi ma moje li da go razdava vse edno 4e e s dva 4ifta polovi organi.Ili vika6 6to da ne mojeSpUd3r написа:Усещам как и на 0700700 и ще спре и той да пише като онези двамата с М5-те,а даже единя от тях и клипче беше пуснал и пак имаше хора,които не вярваха и се заяждаха.И после що всички спирали да пишат...

- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Май трябва да се поразчистат малко мнения в тази тема...
Иначе е М3ката е един път! И ако на момчето не му писне, може да пусне някоя друга снимка...
Иначе е М3ката е един път! И ако на момчето не му писне, може да пусне някоя друга снимка...
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
pantata написа:Ei kato si go dal toq link kvo?!?Tova sam go gledal i predi!Ne6to i ti sam sa ne znae6 za kvo go dava6 mi se struva0700700 написа:http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=14615
davam go linka , da vidi6 registraciite na kolite... stranno, za6to sa po4ti edni i sa6ti

- pantata
- младши ентусиаст
-
Ti si numero uno 4ove4e0700700 написа:pantata написа:Ei kato si go dal toq link kvo?!?Tova sam go gledal i predi!Ne6to i ti sam sa ne znae6 za kvo go dava6 mi se struva0700700 написа:http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=14615
davam go linka , da vidi6 registraciite na kolite... stranno, za6to sa po4ti edni i sa6tiina4e o6te snimki 6e ima , tova e sigurno

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
1.Пантата и 0700700
много моля да си редактирате мненията на кирилица,защото в противен случай ще трябва да изстрия всички мнения писани на латиница,съобразно отвърдените правила
2.Много моля да се спазва приличния тон и да не стават дразги .Ако искате да си "гукате" минете на л.с.,това е технически подфорум все пак
Благодаря ви за разбирането
Георги Пенчев

2.Много моля да се спазва приличния тон и да не стават дразги .Ако искате да си "гукате" минете на л.с.,това е технически подфорум все пак

Благодаря ви за разбирането

Георги Пенчев
43 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3