E 36 Теглич
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
E 36 Теглич
Здравейте
Предстои ми купуването на каравана и за целта ми е необходим теглич. Можете ли да ми кажете мога ли да си купя кобилицата с ябълката и да се монтира с болтове ( на Ситроен Ксантия може
) или трябва да хода на тенекиджия ? Ако има тази възможност с кобилица къде се продова ?

Предстои ми купуването на каравана и за целта ми е необходим теглич. Можете ли да ми кажете мога ли да си купя кобилицата с ябълката и да се монтира с болтове ( на Ситроен Ксантия може

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
фабричните на е34 са готови, а накрайника се слага за 2 секунди както ис емаха когато не трябва.. за е36 има ли такова, да питам рпез просото без да ровя нета?
ако има си струва, нито ти загрозява, нито ти тежи а имаш теглич като се налага 

- D.Pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38
- Мечтае да кара: Е38
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
t0sh написа:фабричните на е34 са готови, а накрайника се слага за 2 секунди както ис емаха когато не трябва.. за е36 има ли такова, да питам рпез просото без да ровя нета?ако има си струва, нито ти загрозява, нито ти тежи а имаш теглич като се налага
незнам как са на е34,но фабричния теглич на Е36 има една греда вътре в бронята ( не точно в бронята,ама самата броня я скрива)...та зада се сложи орг. теглич ти трябва и тази греда....ама ако не ти трябва да използваш теглич няма смисъл щото не е лека около 30-тина кила!
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
8 мнения
• Страница 1 от 1