колеги помагайте
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ivandro1983
- Потребител
-
- Кара: vlaka
колеги помагайте
Здравейте колеги карам е36 м40 на метан,проблема ми е следният,губеше вода мислех че е от радиатора ходих на сервиз надуха го НЕ Е ОТ НЕГО,колата губи много антифриз,вода,ракия каквото и да му сипя.Това е първия проблем,вторият проблем е че като пусна парното на топло и да духа на средните духалки духа само студено реших че проблема е в клапана за парното купих друг 2ра ръка и пак не се оправи кажете какво да направя че започва да ми писва вече само мъка.страх ме е да изляза от София с нея а трябва да се ходи и на море?Благодаря ви предварително. 

- NIKE
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328iA
- Мечтае да кара: BMW 6 Gran Coupe
Re: колеги помагайте
Провери дали не ти губи антифриз от изпарителя 

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Или тройника за парното който се намира на блока от към предното стъкло. Ако капе той е много вероятно да капе в-у скоростната кутията и понеже тя е нагрята след каране да се изпарява. Гледал съм го тоя филм с бившето М40. Докато го хвана от къде капе....
А топлото ще духне когато отстраниш теча и обезвъздушиш, понеже най-вероятно ти се е образувала въздушна тапа в радиатора за парното и няма как да духне топло.
А топлото ще духне когато отстраниш теча и обезвъздушиш, понеже най-вероятно ти се е образувала въздушна тапа в радиатора за парното и няма как да духне топло.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- ivandro1983
- Потребител
-
- Кара: vlaka
мерси,много колеги тези като сложа скоростите ще видя и този тройник на блока
4 мнения
• Страница 1 от 1