Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Re: iOS тема
То за моженето може, но има неща, които да кажеш. Ако си с фабрично отключен телефон си ъпдейтваш и джейлваш с новия китайски джейл. Ако обачe си със заключен телефон седи си мирен.
фабрично отключен е, за момента е с 7.0.4 и някъде бях прочел, че не трябва да се ъпдейтва до последния софт, защото с него не ставало, но явно ти споделяш по-нова информация? Пише че може да инсталира 7.1.1. С него ще стане ли?
Последна промяна © на 26 Юни 2014, 21:54, променена общо 1 път
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
iOS тема
http://bgiphone.com/index.php?/topic/28 ... -jailbreak
Чети тук и ще си модерен. Чист рестор и пердашиш.
Чети тук и ще си модерен. Чист рестор и пердашиш.
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Джейла, който излезе сега е за последната 7.1.1, така че ъпдейтваш и жулиш. Джейлва се за 2 минути и от там нататък възможностите стават необятни. Аз обичам да човъркам, и тука два дена не съм се спирал
сега като ми види телефона приятел с айфон и се чуди кво става 

Още един надявам се последен от елементарните въпроси. Тази камера е напълно автоматична, няма никакви настройки и т.н. но все пак може ли да контролирам резолюцията на видеозаписа? Ако винаги записва в 1080р няма да ми хареса да имам толкова големи записи. В повечето случаи за мен е достатъчно 720р и това всеки андроид телефон го може без проблем
Другото, което може би най-много ще ми липсва от андроид е споделянето на местоположението - при андроид това е страхотна възможност, която гугъл постоянно развиват и вече са на такъв етап, че всеки който споделя местоположението с теб може да се локализира за секунди без дори да докосва телефона си. Тук... дори не се отбелязвам с отворено приложение

Другото, което може би най-много ще ми липсва от андроид е споделянето на местоположението - при андроид това е страхотна възможност, която гугъл постоянно развиват и вече са на такъв етап, че всеки който споделя местоположението с теб може да се локализира за секунди без дори да докосва телефона си. Тук... дори не се отбелязвам с отворено приложение
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Виж това за снимането има настройки на видеото https://itunes.apple.com/bg/app/procam- ... 12409?mt=8
А за споделянето на локация да не си го спрял виж в прайвъси локейшън на кои програми е разрешено да ползват локацията.
А за споделянето на локация да не си го спрял виж в прайвъси локейшън на кои програми е разрешено да ползват локацията.
- ръб
- младши ентусиаст
-
Това с резолюцията с джейлбрейк пак може да се направи 

Има ли възможност за БГ клавиатура по БДС? Има си официална подредба на буквите, а като започнат да ги бутат тия латински подредби навсякъде....

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Ами виж в настройки де, има българска и българска стандарт. Предполагам едната от двете ще те удоволетвори. Сетингс-дженерал-кийборд и така.
iOS тема
Имало е. Много съм зле
Батерията от сутринта до сега ми е на 30% в момента без 3г, но с постоянно разглеждане - нормално ли е?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Батерията от сутринта до сега ми е на 30% в момента без 3г, но с постоянно разглеждане - нормално ли е?
Sent from my iPhone using Tapatalk
- ръб
- младши ентусиаст
-
Общо взето не е нещо ненормално. Айфоните не се славят с добри батерии, още повече ако имаш синхронизации, локации и т.н.
Моята, понеже съм "тежък" потребител, я зареждам от 2 до 3 пъти на ден, за да съм сигурен че вечерта няма да увисна. Много рядко изкарвам с едно зареждане.
Моята, понеже съм "тежък" потребител, я зареждам от 2 до 3 пъти на ден, за да съм сигурен че вечерта няма да увисна. Много рядко изкарвам с едно зареждане.
ръб написа:Общо взето не е нещо ненормално. Айфоните не се славят с добри батерии, още повече ако имаш синхронизации, локации и т.н.

Добре, че не ми го каза преди да го купя
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
На мен пък ми е много интересно какво толкова им правите на тея телефони, че така да им стопявате батериите. На моята 4-ка нито един път не съм се притеснявал, че няма да ме изкара до вечерта 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
iOS тема
Установих, че мейла доста хаби и си направих на фетч на 1 час 2 от важните. И локейшън глупостите съм ги спрял повечето и белграунд апп рефреш... за какво ми е приложението за времето да ми гледа времето през 30 мин
и така държи 1 ден спокойно и като постоянно съм в тапатолк хаха. Че и съм с иос 8 бета със 7 сигурно щеше да е вечна батерията 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.