Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: iOS тема

Мнение от bum_bum » 25 Юни 2014, 16:58

Не, такова е. Уж от закалено стъкло. Ще видим що за измама ще е и това :mhihi:

http://www.bodyguardz.com/screenguardz- ... films.html
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 320d e90
Мечтае да кара: m5

Мнение от hpnotic2 » 25 Юни 2014, 17:32

Ползвам матов протектор за отпред и обикновен за гърба на телефона.Сам си ги слагам и съм много доволен.На мен лично повече ми харесва от обикновения, защото не остават пръсти.Преди ползвах и bumper-и, но вече ги махнах, че нещо грозят телефона.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 25 Юни 2014, 21:28

Матов протектор ми е много странно на iPhone с Retina display. Все едно да си купиш хубав телевизор и да си го гледаш през опаковачния найлон.
Има чисти протектори с olephobic филм - това, което го има и нанесено и на самия дисплей, против отпечатъци и мазни петна. Аз имах такъв преди.
http://www.spigen.com/iphone-5-screen-p ... eries.html

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 25 Юни 2014, 21:39

Аз съм със същия в момента ама не може да се каже, че не остават отпечатъци май.
Изображение

User
Аватар

Мнение от b00st » 25 Юни 2014, 23:11

bum_bum написа:Аз съм със същия в момента ама не може да се каже, че не остават отпечатъци май.

Те не всичките са с такова покритие. От линка примерно е само розовия. Отпечатъци и по самия дисплей остават, но не се набиват на очи и само с едно забърсване изчезват, по същия начин е и с протектора с такъв филм. Иначе сложи си китайски от 2лв и след 1 ден ползване става като със засъхнало олио отгоре :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Юни 2014, 9:05

На жената е китайско ама не от два лева, а 20 са един долар и да ти кажа не е много по-лошо. Тия много скъпите май не са кой знае колко по-читави.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 26 Юни 2014, 11:32

За съжаление около 40% от скъпите неща вече са абсолютни боклуци . В това се убедих напълно от собствен опит . Принципа купи си скъпо за да ти излезе евтино ( или качествено ) отдавна е умрял ( от както се намесиха китайците) .Масово се продават скъпи боклуци и то в официалните магазини на много марки . Няма оправия и връщане назад. Ако искаш нещо качествено - само след препоръка от човек който го има и го ползва . Иначе всичко е един стар трик да го продават много скъпо с идеята купувача да си мисли ,че е качествено . От цялата работа най потърпевш е крайния клиент за съжаление. :ranting:
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

User
Аватар

Мнение от b00st » 26 Юни 2014, 11:36

Аз го казвам, като съм ползвал двата варианта и разлика има. На стария ми 4S бях с китайско PVC и ставаше точно като от снимката по-долу, а тоя си го взех за 5-цата и се намира за по $10 в бея и всъщност получаваш 2, не 1. Не, че и той не е китайски най-вероятно, но филма предпазва от мазни пръсти осезателно по-добре.
Последна промяна b00st на 26 Юни 2014, 20:03, променена общо 1 път

User
Аватар

Мнение от b00st » 26 Юни 2014, 11:46

bum_bum написа:На жената е китайско ама не от два лева, а 20 са един долар и да ти кажа не е много по-лошо. Тия много скъпите май не са кой знае колко по-читави.

Е разликата не е космическа, все пак е един протектор. В това как се вижда като са чисти няма разлика. Но в покритието има. На стария ми 4S бях с китайско PVC и ставаше точно като от снимката по-долу, а тоя си го взех за 5-цата и се намира за по $10 в бея и всъщност получаваш 2, не 1.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 26 Юни 2014, 12:57

Абе аз съм може би един от най-големите противници на гадните и евтини ментета, но в случая просто съм принуден да твърдя че парите за тия Спиген просто не си струват. Имам и техен бъмпър, който след няколко дни само ползване почна да си губи боята отстрани :kuku:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 26 Юни 2014, 13:07

Кажете някой сайт за тия неща, не да ги търся из ибей и да дойдат след седмица.
Още нещо да ви питам, че не открих форум за начинаещи - тази камера въпреки че прави страхотни снимки, никакви настройки ли няма? В андроид има 99 неща за настройване, а тук само за светкавицата? :dunno: Пръстовия отпечатък от къде се активира?
Уиджети няма нали?

Иначе това трябва пазене да си :censored:
Много нежно ми се струва, особено от страни

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 26 Юни 2014, 15:43

В iOS камерата е напълно автоматизирана откъм настройки.
Уиджети няма.

ако си jailbreak-неш телефона вече е друго ;) сменям си шрифтовете навсякъде, менютата са ми графитен цвят, иконите на екрана ми се въртят в random режим, дока долу ми се скролва наляво и надясно за още приложения, control center-a му добавям, махам, подреждам toggle-ите, сменям му фона, сменям си иконките горе по статус бара, отговарям на съобщения от изскачащо прозорче, мога да си ровя файловата система, да свалям през сафари, да пращам през Bluetooth, да си сменям скороста на анимациите....и много, много други...

User
Аватар

Мнение от b00st » 26 Юни 2014, 17:34

Много, много други неща, които един път ще ги разгледаш, ще си кажеж супер готино, мога да правя това, онова и после ще забравиш, че съществуват, щото са напълно маловажни :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 26 Юни 2014, 17:52

Трудно ли е това jailbreak ване ? Може ли да ме насочите някъде да прочета кое как да направя ... разбира се възможно най-елементарно :mhihi: Версията в момента е 7.0.4 и май не трябва да ъпдейтвам?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 26 Юни 2014, 18:52

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата