Налягане гуми ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Налягане гуми ???
Понеже си сложих вече зимни гуми и гледам че за тях дават някакви ненормални налягания - 2.2 отпред и 2.6 задни за 4 човека и викам да попитам разбирачите да ги напъна ли толкова. Тия налягания ги дават за 185х65х15 , а моите са 195х65х15 и мисля че това променя малко нещата. Летните си гуми ги карах на 2.0 предни и 2.3 задни, колкото съм напомпил и зимните в момента. Споделете какви стойности поддържате вие като ми е напълно ясно че е съвсем нормално да има диапазон и няма една идеална стойност . Всичко си зависи и от натоварването на колата. Аз моята почти никога не я карам с повече от една 45кг пътниЧКА
на дясната седалка и винаги е с празен багажник.

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
баш зимата не бих ги надул на 2.5 никога... отделно бмв джантите все си мисля че искат старание да ги изкривиш, дори зимата 

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Аве не е толкова зор да ви кажа. Майстора дето ми изправи 2 от джантите на машина щото имаха леко биене ми каза че били като от кашкавал и да съм ги пазел много. А и той разправяше че ако са по надути гумите по-трудно се кривели джантите, другото което е че зимните гуми понеже са по-меки май си трябват повече налягане. Затова ви питах да споделите вие зимни гуми на какви атмосфери сте карали предни зими.
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Подкрепям!!!Skila4y написа:15-ките на 2.5 , а 17-ките на 3 атмосфери,за да няма кривене на джантите

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
vitamincpp написа:каза че били като от кашкавал и да съм ги пазел много
аз ти казах че според мен ти е дрънкал пълни глупости (като оня че бмв-тата не спирали), нали си с оригиналните бмв джанти? питай за мнения за тях

@скилачу: витамина е с оригиналните 15-ки, затова

8 мнения
• Страница 1 от 1