м50б20 - прекъсва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
м50б20 - прекъсва
За да не пускам нова тема.. Колата пак взе да прекъсва, ама тоя път не съм мил двигателя
Обаче прекъсва само на газ, на бензин няма никакъв проблем. Казаха ми, че е или от свещите,бобини или нещо друго.. Смених свещите с такива препоръчани за тоя мотор, обаче проблема си остана, сега са наред бобините, ама те как се проверяват? На диагностика ще излезе ли нещо или ще трябва да ги свалят и там майсторите да си ги гледат нещо ли, не знам ? И някакви други предложения от какво може да е ? Който и да питам, всеки ми вика да не ходя при газаджиите изобщо, работата била друга.. С гозов инжекцион е колата

Последна промяна mambata_943 на 09 Авг 2014, 1:37, променена общо 1 път
Re: м50б20 - прекъсва
mambata_943 написа: Добър ден, колеги. Значи, преди 3 дни измих двигателя на автомивка и след това колата взе да прекъсва и все едно работи на 4-5 цилиндъра, преди няколко месеца пак го бях измил и прекъсваше пак, ама след 50 км се оправи, сега изминах 150 и все още си прекъсва. Гледах бобините и не забелязах да са мокри,бушоните и те са сухи. Сега двата дни като я запаля сутрин и няма никакъв проблем, но мина ли един-два километра - пак същата работа. Забелязах едно кабелче си стои без да е вързано някъде и се чудя да не би от него да е проблема, преди не съм забелязвал да стои свободно и може би от автомивката се е откачило, от другата страна има букса, която е вързана към "нещо" което е закачено за мотора ( не знам как се нарича) ето и снимки
Toзи кабел със сигурност не е от оригиналното окабеляване.Колата има ли газ?
Извади бубините и подсуши около свещите и лулите на бубините.
mambata_943 написа:Добър ден, колеги. Значи, преди 3 дни измих двигателя на автомивка и след това колата взе да прекъсва и все едно работи на 4-5 цилиндъра, преди няколко месеца пак го бях измил и прекъсваше пак, ама след 50 км се оправи, сега изминах 150 и все още си прекъсва. Гледах бобините и не забелязах да са мокри,бушоните и те са сухи. Сега двата дни като я запаля сутрин и няма никакъв проблем, но мина ли един-два километра - пак същата работа. Забелязах едно кабелче си стои без да е вързано някъде и се чудя да не би от него да е проблема, преди не съм забелязвал да стои свободно и може би от автомивката се е откачило, от другата страна има букса, която е вързана към "нещо" което е закачено за мотора ( не знам как се нарича) ето и снимки
Колега и аз имах същия проблем, 6-ти цилиндър го нямаше махнах лулата и вътре при свеща имаше вода. Подсуших и се оправи.
- mambata_943
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квото дойде
трийте я тая тема и без тва никой не пише 

6 мнения
• Страница 1 от 1