Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Re: iOS тема
С емулатор инсталират мак потребителите
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Много от приложенията още не са нагласени за 7.1.1 и не е нужно да се бърза.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
ръб написа:С емулатор инсталират мак потребителите
Знам ама втори път няма да си причиня това на компютъра. Ще чакам версии за Мак.
Нещо много се засра графика. Те и преди за 7.1 не бяха нагласени, аз не ъпдейтнах и после докато се наканя те спряха да подписват

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
turieca написа:Много от приложенията още не са нагласени за 7.1.1 и не е нужно да се бърза.
Затова ли ми забива постоянно тъпия Viber

TNT написа:turieca написа:Много от приложенията още не са нагласени за 7.1.1 и не е нужно да се бърза.
Затова ли ми забива постоянно тъпия ViberБуквално не работи. Все едно съм с Андроид
Тея не мога да разбера защо не си наемат свестни програмисти - на андроида ми забиваше, на айфона ми забива, на компютъра също ми прави мизерии. Скайп за windows също е много зле вече. На телефона нямам проблеми, на лаптопа само бъгясва
turieca имаше в предвид че много от Cydia tool-овете не са готови за 7.1.1. Всички приложения от AppStore-a би трябвало да работят нормално ако се инсталират без да предупреждават за проблеми.
- ръб
- младши ентусиаст
-
Tази нощ до 4:25 сутринта съм си играл с телефона... 
В repository-тата, които си идват със Сидията доста неща не работят на 7.1.1, за сметка на това си намерих още доста репо-та с неща, които даже попринцип са платени
Вече мога да:
- пращам през Bluetooth всякакви файлове (AirBlue)
- да свалям всичко през Safari (Safari Download Manager +)
- да си настроя всякакви жестове и копчета какво да правят (Activator)
- да си ровя във файловата система (iFile)
- да си добавям, махам, преподреждам копчетата на двата реда в Control Center (е тука я забрайх как се казваше
)
- да си сменям carrier името (Zeppelin)
- смених си "точките" за обхвата със скаличка
- сложих си winterboard, пробвах също и dreamboard - с dreamboard интерфейса става като на напълно друг телефон, но не можех да добавям и махам зададените от автора уиджети или иконки, и трябваше да ползвам тези, които си бяха с темата. Или просто аз още незнам как. Въпреки това Dreamboard прави телефона изцяло друг.
И много други, сега не се сещам вече за всичко, но определено Jailbreak-а променя много играта. Ако до преди 2 дена смятах, че ползвам осакатен телефон с готин дизайн, сега вече ме кефи
а Jailbreak-а се прави точно за 2 минути и от човек се иска да махне една отметка от една програма и да натисне Jailbreak 

В repository-тата, които си идват със Сидията доста неща не работят на 7.1.1, за сметка на това си намерих още доста репо-та с неща, които даже попринцип са платени

Вече мога да:
- пращам през Bluetooth всякакви файлове (AirBlue)
- да свалям всичко през Safari (Safari Download Manager +)
- да си настроя всякакви жестове и копчета какво да правят (Activator)
- да си ровя във файловата система (iFile)
- да си добавям, махам, преподреждам копчетата на двата реда в Control Center (е тука я забрайх как се казваше

- да си сменям carrier името (Zeppelin)
- смених си "точките" за обхвата със скаличка
- сложих си winterboard, пробвах също и dreamboard - с dreamboard интерфейса става като на напълно друг телефон, но не можех да добавям и махам зададените от автора уиджети или иконки, и трябваше да ползвам тези, които си бяха с темата. Или просто аз още незнам как. Въпреки това Dreamboard прави телефона изцяло друг.
И много други, сега не се сещам вече за всичко, но определено Jailbreak-а променя много играта. Ако до преди 2 дена смятах, че ползвам осакатен телефон с готин дизайн, сега вече ме кефи

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
TNT написа:Затова ли ми забива постоянно тъпия ViberБуквално не работи. Все едно съм с Андроид
Тея не мога да разбера защо не си наемат свестни програмисти - на андроида ми забиваше, на айфона ми забива, на компютъра също ми прави мизерии. Скайп за windows също е много зле вече. На телефона нямам проблеми, на лаптопа само бъгясва
При мен Viber работи прекрасно на IOS 6.1.4 ( работи прекрасно iOS_чето ) на Windows 7 Professional и на MAC OS X Maverick .
Скайп няма да го коментирам............... тотална бъгня ................там нещата са КАТАСТРОФАЛНИ ......... , но все пак е на майкрософт ( за съжаление ) а там нещата са си катастрофални по принцип !!!
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Ако позволите, и не се счете за оффтопик, може ли да отклоня малко вниманието ви към въпроса със защитата на iOS устройствата, по-специално iPhone, най-специално- прозрачните протектори за екран. Ползвате ли такива, има ли смисъл, намаляват ли чувствителността на дисплея, кои са най-хубавите и откъде да се сдобием с тях и т.н. Интересува ме, защото отскоро съм с 5S, по принцип си пазя вещите и бих искал максимално да го запазя, предвид че и не си сменям апарата през 3 месеца. Горила глас, али-бали, мисля че все пак ще почне да се драска след време. Естествено, тук стоят и калъфите като вариант, но все още твърде много се кефя на външния вид на телефона, за да му сложа нещо, което ще го загрози
И много здраво го стискам, че ако го изпусна-
Вие сте

Вие сте

- ръб
- младши ентусиаст
-
Aз протектори за екрана ползвам винаги и задължително, проблеми с чувствителноста няма. Слагам си от евтините, които се надраскват за месец-два и си слагам нов. Кейсове НЕ ползвам, това е все едно да правиш секс с презерватив за мен
и к'во да го вардя - за следващия собственик ли ? Че съм дал толкова пари за него и да гледам грозен кейс, а той после да ми го плати наполовина и да го гледа като нов 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
За протектора е много важно да е сложен както трябва
Като си купувах протектора, момичето ми предложи тя да ми го нагласи... е като гледах каква техника на залепяне използваше... това сам поне от 10-ия път ще успея да го направя
Обаче вече почти година няма никакви балончета 

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
iOS тема
И аз не харесвам кейсове, но си взех сега за 5S-а един Space pack на Mophie. Дава ми един пълен заряд на батерията и има 32 гигабайта памет в която ми е музиката и снимките, а върши работа и като флашка за други документи.
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
alozavar написа:Ако позволите, и не се счете за оффтопик, може ли да отклоня малко вниманието ви към въпроса със защитата на iOS устройствата, по-специално iPhone, най-специално- прозрачните протектори за екран. Ползвате ли такива, има ли смисъл, намаляват ли чувствителността на дисплея, кои са най-хубавите и откъде да се сдобием с тях и т.н. Интересува ме, защото отскоро съм с 5S, по принцип си пазя вещите и бих искал максимално да го запазя, предвид че и не си сменям апарата през 3 месеца. Горила глас, али-бали, мисля че все пак ще почне да се драска след време. Естествено, тук стоят и калъфите като вариант, но все още твърде много се кефя на външния вид на телефона, за да му сложа нещо, което ще го загрозиИ много здраво го стискам, че ако го изпусна-
![]()
![]()
Вие сте
Ако не го хвърляш в джобове и чанти с ключове, монети и други глупости и без протектор няма да се надраска.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Аз лично за последно съм ползвал протектор на 3GS ама това беше преди 3-4 години. От тогава и на 4 и на 5 само кожен калъф при това евтин http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Soft-Le ... 27d9911633
Не съм видял да е надраскан някъде......... а и дето каза колегата няма да го ползвам 10 години я.
Не съм видял да е надраскан някъде......... а и дето каза колегата няма да го ползвам 10 години я.
Съвет от КАТ !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз имам някакъв на Spigen, но сега поръчах стъклен да видя как ще е. Иначе тоя вече година и нещо няма никакви следи от употреба. Винаги си ползвам протектор, щото много ме дразни надран телефон.
- alozavar
- Потребител
-
- Кара: F31
Благодаря ви за мненията
Ще се ориентирам към покупка на протектор поне за екрана, то като гледам си вървят в комплект и за гърба, но там не ме притеснява толкова. Сега ако кажете и къде ги лепят продавачките, цена няма да имате
bum_bum, за тещо такова ли говориш - http://www.istyle.eu/bg/switcheasy-pure ... e-5-2.html ? Изглежда доста яко, когато го сложиш може да споделиш впечатления

bum_bum, за тещо такова ли говориш - http://www.istyle.eu/bg/switcheasy-pure ... e-5-2.html ? Изглежда доста яко, когато го сложиш може да споделиш впечатления