Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Re: iOS тема

Мнение от ръб » 25 Юни 2014, 1:10

С емулатор инсталират мак потребителите

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от turieca » 25 Юни 2014, 5:55

Много от приложенията още не са нагласени за 7.1.1 и не е нужно да се бърза.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Юни 2014, 9:31

ръб написа:С емулатор инсталират мак потребителите

Знам ама втори път няма да си причиня това на компютъра. Ще чакам версии за Мак.

Нещо много се засра графика. Те и преди за 7.1 не бяха нагласени, аз не ъпдейтнах и после докато се наканя те спряха да подписват :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 25 Юни 2014, 10:52

turieca написа:Много от приложенията още не са нагласени за 7.1.1 и не е нужно да се бърза.

Затова ли ми забива постоянно тъпия Viber :lol: Буквално не работи. Все едно съм с Андроид :mhihi: Тея не мога да разбера защо не си наемат свестни програмисти - на андроида ми забиваше, на айфона ми забива, на компютъра също ми прави мизерии. Скайп за windows също е много зле вече. На телефона нямам проблеми, на лаптопа само бъгясва :dunno:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от mart1nn » 25 Юни 2014, 11:14

TNT написа:
turieca написа:Много от приложенията още не са нагласени за 7.1.1 и не е нужно да се бърза.

Затова ли ми забива постоянно тъпия Viber :lol: Буквално не работи. Все едно съм с Андроид :mhihi: Тея не мога да разбера защо не си наемат свестни програмисти - на андроида ми забиваше, на айфона ми забива, на компютъра също ми прави мизерии. Скайп за windows също е много зле вече. На телефона нямам проблеми, на лаптопа само бъгясва :dunno:

turieca имаше в предвид че много от Cydia tool-овете не са готови за 7.1.1. Всички приложения от AppStore-a би трябвало да работят нормално ако се инсталират без да предупреждават за проблеми.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ръб » 25 Юни 2014, 12:04

Tази нощ до 4:25 сутринта съм си играл с телефона... :D

В repository-тата, които си идват със Сидията доста неща не работят на 7.1.1, за сметка на това си намерих още доста репо-та с неща, които даже попринцип са платени :D

Вече мога да:

- пращам през Bluetooth всякакви файлове (AirBlue)
- да свалям всичко през Safari (Safari Download Manager +)
- да си настроя всякакви жестове и копчета какво да правят (Activator)
- да си ровя във файловата система (iFile)
- да си добавям, махам, преподреждам копчетата на двата реда в Control Center (е тука я забрайх как се казваше :D )
- да си сменям carrier името (Zeppelin)
- смених си "точките" за обхвата със скаличка
- сложих си winterboard, пробвах също и dreamboard - с dreamboard интерфейса става като на напълно друг телефон, но не можех да добавям и махам зададените от автора уиджети или иконки, и трябваше да ползвам тези, които си бяха с темата. Или просто аз още незнам как. Въпреки това Dreamboard прави телефона изцяло друг.

И много други, сега не се сещам вече за всичко, но определено Jailbreak-а променя много играта. Ако до преди 2 дена смятах, че ползвам осакатен телефон с готин дизайн, сега вече ме кефи :D а Jailbreak-а се прави точно за 2 минути и от човек се иска да махне една отметка от една програма и да натисне Jailbreak :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 25 Юни 2014, 12:11

TNT написа:Затова ли ми забива постоянно тъпия Viber :lol: Буквално не работи. Все едно съм с Андроид :mhihi: Тея не мога да разбера защо не си наемат свестни програмисти - на андроида ми забиваше, на айфона ми забива, на компютъра също ми прави мизерии. Скайп за windows също е много зле вече. На телефона нямам проблеми, на лаптопа само бъгясва :dunno:

При мен Viber работи прекрасно на IOS 6.1.4 ( работи прекрасно iOS_чето ) на Windows 7 Professional и на MAC OS X Maverick .
Скайп няма да го коментирам............... тотална бъгня ................там нещата са КАТАСТРОФАЛНИ ......... , но все пак е на майкрософт ( за съжаление ) а там нещата са си катастрофални по принцип !!!
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 25 Юни 2014, 12:11

Ако позволите, и не се счете за оффтопик, може ли да отклоня малко вниманието ви към въпроса със защитата на iOS устройствата, по-специално iPhone, най-специално- прозрачните протектори за екран. Ползвате ли такива, има ли смисъл, намаляват ли чувствителността на дисплея, кои са най-хубавите и откъде да се сдобием с тях и т.н. Интересува ме, защото отскоро съм с 5S, по принцип си пазя вещите и бих искал максимално да го запазя, предвид че и не си сменям апарата през 3 месеца. Горила глас, али-бали, мисля че все пак ще почне да се драска след време. Естествено, тук стоят и калъфите като вариант, но все още твърде много се кефя на външния вид на телефона, за да му сложа нещо, което ще го загрози :mhihi: И много здраво го стискам, че ако го изпусна- :ranting: :mhihi:
Вие сте :bchug:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ръб » 25 Юни 2014, 13:45

Aз протектори за екрана ползвам винаги и задължително, проблеми с чувствителноста няма. Слагам си от евтините, които се надраскват за месец-два и си слагам нов. Кейсове НЕ ползвам, това е все едно да правиш секс с презерватив за мен :D и к'во да го вардя - за следващия собственик ли ? Че съм дал толкова пари за него и да гледам грозен кейс, а той после да ми го плати наполовина и да го гледа като нов :D

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 25 Юни 2014, 15:09

За протектора е много важно да е сложен както трябва :yes: Като си купувах протектора, момичето ми предложи тя да ми го нагласи... е като гледах каква техника на залепяне използваше... това сам поне от 10-ия път ще успея да го направя :lol: Обаче вече почти година няма никакви балончета :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

iOS тема

Мнение от turieca » 25 Юни 2014, 15:09

И аз не харесвам кейсове, но си взех сега за 5S-а един Space pack на Mophie. Дава ми един пълен заряд на батерията и има 32 гигабайта памет в която ми е музиката и снимките, а върши работа и като флашка за други документи.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 25 Юни 2014, 15:13

alozavar написа:Ако позволите, и не се счете за оффтопик, може ли да отклоня малко вниманието ви към въпроса със защитата на iOS устройствата, по-специално iPhone, най-специално- прозрачните протектори за екран. Ползвате ли такива, има ли смисъл, намаляват ли чувствителността на дисплея, кои са най-хубавите и откъде да се сдобием с тях и т.н. Интересува ме, защото отскоро съм с 5S, по принцип си пазя вещите и бих искал максимално да го запазя, предвид че и не си сменям апарата през 3 месеца. Горила глас, али-бали, мисля че все пак ще почне да се драска след време. Естествено, тук стоят и калъфите като вариант, но все още твърде много се кефя на външния вид на телефона, за да му сложа нещо, което ще го загрози :mhihi: И много здраво го стискам, че ако го изпусна- :ranting: :mhihi:
Вие сте :bchug:

Ако не го хвърляш в джобове и чанти с ключове, монети и други глупости и без протектор няма да се надраска.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 25 Юни 2014, 15:23

Аз лично за последно съм ползвал протектор на 3GS ама това беше преди 3-4 години. От тогава и на 4 и на 5 само кожен калъф при това евтин http://www.ebay.co.uk/itm/Black-Soft-Le ... 27d9911633

Не съм видял да е надраскан някъде......... а и дето каза колегата няма да го ползвам 10 години я.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Юни 2014, 15:27

Аз имам някакъв на Spigen, но сега поръчах стъклен да видя как ще е. Иначе тоя вече година и нещо няма никакви следи от употреба. Винаги си ползвам протектор, щото много ме дразни надран телефон.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: F31

Мнение от alozavar » 25 Юни 2014, 15:50

Благодаря ви за мненията :yes: Ще се ориентирам към покупка на протектор поне за екрана, то като гледам си вървят в комплект и за гърба, но там не ме притеснява толкова. Сега ако кажете и къде ги лепят продавачките, цена няма да имате :mhihi:

bum_bum, за тещо такова ли говориш - http://www.istyle.eu/bg/switcheasy-pure ... e-5-2.html ? Изглежда доста яко, когато го сложиш може да споделиш впечатления :yes:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата