Газов инжекцион за 750i V12 1995г?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DaLastDon
- Потребител
-
- Кара: e38,f10
Газов инжекцион за 750i V12 1995г?
Здравейте, моля някой ако е пряко информиран къде са слагали газ на такъв автомобил и къде мога да си сложа и аз, да удари едно рамо. Надявам се някой колега със същата газифицирана да си изкаже мнението.Търсих във форума, намерих тема със същото заглавие, но никъде никой не казва нищо конкретно.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
Re: Газов инжекцион за 750i V12 1995г?
http://www.eurogas-bg.net/
Наскоро си говорих с един приятел. Той си беше монтирал ГИ при тях и ми каза, че единия от майсторите там кара e38 750 на газ.
Наскоро си говорих с един приятел. Той си беше монтирал ГИ при тях и ми каза, че единия от майсторите там кара e38 750 на газ.
- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Bo ... sb=9&part=
Май са много зле момчетата.Доста се разрових в нета за тях и няма казана една хубава дума
Май са много зле момчетата.Доста се разрових в нета за тях и няма казана една хубава дума

- emo_ch
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е38 725tds
Моят приятел беше останал доволен от тях. Но аз нямам лични впечатления. Мисля да ходя при тях да питам за газифициране на колата на приятелката ми и като видя как е ще пиша мнение.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Общо взето навсякъде са зле- преди няколко дни дойде един колега с проблем духа постоянно топло, монтажа на газовият инжекцион беше направен в един от великите софийски сервизи, казах му, че всичко свързано с управление на климатизацията е наред и проблема най-вероятно идва от подгряването на изпарителя, беше отишъл да направи рекламация на монтажа, там му казали, че не си знаели направените БМВ- та и всичко е перфектно, когато поразглобих се оказа, че са взели антифриза за изпарителя откъдето може да се вземе, но след това, вместо на изхода на радиатора за отопление, го бяха вкарали на входа му и бяха направили чудесен байпас на клапана за регулиране на отоплението. Да не говоря за лошо направени свръзки, които изпускат газ, кабели и маркучи нахвърляни, без грам мисъл, че колата освен газов инжекцион има и други системи, до които достъпа трябва да се запази... Така, че е добре преди монтажа колегата да обсъди, какво точно ще правят по колата му, ако трябва да им купи месингови тънкостенни тройници и маркови скоби- масово се слагат пластмасови тройници, които правят сечението почти два пъти по-малко и след известно време започват да създават проблеми, масово се слагат евтини китайски скоби, които не може да се стегнат добре или се саморазхлабват. Трябва да се използват маркови маркучи, които да не се напукат след една година...
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Мисля, че масово ги правят с 2 компютъра за по 6 цилиндъра и всеки се настройва поотделно. Струва ми се, че имаше компютри, които се закачаха един към друг и си ставаше обща схема за 12 цилиндъра. Трябва да видя как беше.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- chernobila
- младши ентусиаст
-
- Кара: мечтата на живота си
- Мечтае да кара: е38 с евтино гориво
Вчера говорих с едно момче.Може да го направи , правил го е ,но не го питах за цена.Ако искаш телефона ще ти го дам на лично. 

- turbo
- старши ентусиаст
-
Поправка: Този мотор си е наистина 2 мотора в едно. Така или иначе компютрите са 2 и всеки си управлява неговите си 6 цилиндъра. Така, че правенето ще да е с 2 компютъра за газ за по 6 цилиндъра. Интересно е колко ще дойде цената при това положение... Минимумът е май към 2300-2400...
Един 350 коньов изпарител Magic III трябва да може да ги захрани тези 326 конченца.
Лошото е, че има много неща, които могат да попречат на работата на двигателя на газ, а на бензин може да са почти незабележими. Например 12 запалителни свещи, кабели към тях, дистрибуторни капачки...

Лошото е, че има много неща, които могат да попречат на работата на двигателя на газ, а на бензин може да са почти незабележими. Например 12 запалителни свещи, кабели към тях, дистрибуторни капачки...
552 к.с. GAS POWERED

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
С големия межик се получават нещата , задължително е тук да има и помпа за допълнителна циркулация на водата в редуктора .
иначе има нови модели компютри които се връзват заедно като единия е основен , иначе ще има 2 копчета за газ
иначе има нови модели компютри които се връзват заедно като единия е основен , иначе ще има 2 копчета за газ

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ написа:С големия межик се получават нещата , задължително е тук да има и помпа за допълнителна циркулация на водата в редуктора .
Напоследък са занижили качеството на големия маджик и яко брак има , това е инфо от официалния дистрибутор за БГ на магик-а

За момента като алтернатива препоръчват КМЕ Голд за 350-400коня.
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
То в Бг нещо свестно има ли вече?

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- mystvd
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E66 760Li
- Мечтае да кара: BMW E66 760Li
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
Аре бе не можели да сложат няколко бентлита с V/W12 се моткат из страната с газов инжекцион , едва ли е по-лесен от простия V12 при БМВ от 90-те.
- turbo
- старши ентусиаст
-
552 к.с. GAS POWERED

- DaLastDon
- Потребител
-
- Кара: e38,f10
Благодаря, за мненията.Не съм звънял още никъде, нямам свободно време, дори и за интернет. Попаднах на този пост https://www.facebook.com/media/set/?set ... 702&type=1 , но не знам за какви пари ще става на въпрос, не съм много запознат с тия газови истории, поради тази причина ми е притеснено да не си дам парите, а работата да не е свършена както трябва и да го разбера чак след свършен факт.
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2