Не пали и има бензин в моторчето за празен ход.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E61 530D
Мечтае да кара: BMW 760Li
Детайли за колата: сива, 06.2004 г.

Не пали и има бензин в моторчето за празен ход.

Мнение от ivopicha » 22 Юни 2014, 15:20

Колата е 318 М40 92 година. От няколко седмици взе малко по трудно да пали. По принцип паля на газ и карам на газ. Когато има бензин си пали по бързо- примерно за 2 секунди. Когато откача помпата бензиновата и пали след 4-5 секунди само на газ. Откачам помпата, защото като налея за 20 лв бензин и за 30 км няма бензин :dunno: Гледахме под резервоара няма теч. Няма теч и от маркучетата под дросела. Къде отива този бензин нямам идея. Днес дъщеря ми щяла да ходи някъде и се качила и запалила, тъкмо потеглила и колата изгаснала. Не зная колко е въртяла и дали на бензин или на газ. Обажда ми се да каже, че акумулатора не върти вече :lol: Прибирам се и опитах да запаля, но след 4-5 секунди въртене акумулатора се изпразни. Вдигам капака, а то миреше на бензин. Гледам около стъпковото моторче намокрено. Разскачам го и от него тече бензин, не капи, а тече- около 20-30 ml. Въпроса ми е от къде може да влиза бензин там?
Как да използвате щеката за масло на БМВ:
Вадите я и я забучвате в снега. Ако нивото на снега е над показанието МАХ, оставяте колата в гаража до пролетта. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го на ножки
Мечтае да кара: на 50ст бензина.

Re: Не пали и има бензин в моторчето за празен ход.

Мнение от Jang1r » 22 Юни 2014, 19:49

Пикаещи дюзи,бензинов регулатор с пукната мембрана... :)
BMW e36 318TDS Touring
BMW e36 318iS Sedan with m52b25-SOLD
Opel Vectra B X16XEL

Назад към E36