M3 321кс. ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
M3 321кс. ???
Абе кво да ви кажа кара ми се бмв харесва ми марката доволен съм ама 325 ми е слабо не6то! като набере добре ама старта ги мисли много 8с до 100км/ч !!! тва голф 2 го праи с 1.8гти 16в. та си мислия от 01.01.2007г няма ли да пада акциза и ддс-то ????????
че глеам в германия М3 321кс. (перфектен автомобил за мен) 6000евро 7000евро и тн.
мисълта ми е не са кои знае колко мноо пари а колата си струва!!!!!!
ако няма ддс-то и акциза направо си купувам.
пс НЯКОЙ ДА МЕ РАЗУБЕДИ МОЛЯ ! 4Е НЕ МИ СЕ МРЕ МЛАД ! 321КС.
че глеам в германия М3 321кс. (перфектен автомобил за мен) 6000евро 7000евро и тн.
мисълта ми е не са кои знае колко мноо пари а колата си струва!!!!!!
ако няма ддс-то и акциза направо си купувам.
пс НЯКОЙ ДА МЕ РАЗУБЕДИ МОЛЯ ! 4Е НЕ МИ СЕ МРЕ МЛАД ! 321КС.

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
И аз се надявам ама не ми се вярва
Аз и на 328 сам довонел някое купенце 98 примерно с рекаро кожен салон и всички други екстри. А М3 като гледам добра 97 е към 15000 евра и в Германия което никак не малко да не говорим че такава машина си иска доста разходи по експлоатацията. Така че евтино и хубаво няма и няма да има 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
325 слабо... да, ако шофьора е слаб
а голф - тея над 100 коня тряба да ги забранят със закон, супер-ултра нестабилна кола, и с ебати окачването (цял заден мост - а 150 коня?!?!) после що се размазват..
и ами като се кефиш как 'ги прави' що не си купиш за тея пари един ултра-гти голф и да му вкараш здрав тунинг?!
иначе да вкараш кола на 10 години 320 коня и да не те одерат яко такса регистрация - мечтатели.. плюс земи и тая ЕКО такса 1000 евро +.. просто гаранция
п.с. сори за заядливия тон - нещо се подразних

а голф - тея над 100 коня тряба да ги забранят със закон, супер-ултра нестабилна кола, и с ебати окачването (цял заден мост - а 150 коня?!?!) после що се размазват..
и ами като се кефиш как 'ги прави' що не си купиш за тея пари един ултра-гти голф и да му вкараш здрав тунинг?!
иначе да вкараш кола на 10 години 320 коня и да не те одерат яко такса регистрация - мечтатели.. плюс земи и тая ЕКО такса 1000 евро +.. просто гаранция
п.с. сори за заядливия тон - нещо се подразних
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
кара ти се, но като ти слушам изказванията май не си карал кола над 250-300 коня, или макс замалко.
другото като те слушам не ми се вярва да имаш пари да я поддържаш
дори да приемем че няма грам акциз, откъде ще вземеш нещо втора ръка за нея?
ако акциза ти се опира, и часстите/разходите ще ти се.
просто все едно слушам някой на 18 с току=що подарена 325 регистрирана като 320 с няма и 10 хил км стаж...
в кое сбърках?
другото като те слушам не ми се вярва да имаш пари да я поддържаш

просто все едно слушам някой на 18 с току=що подарена 325 регистрирана като 320 с няма и 10 хил км стаж...
в кое сбърках?

ХАХАХАХАХАХАХААХАХАХАХАХХААХАХАХАХ
ГОДИНКИТЕ СА МИ ПОВЕЧЕ, но мерси все пак !!!
колите сам си ги купувам!!!
а ти изобщто нямаш идея колко е ддс-то и акциза на такава кола !
по цял ден карам доста силни коли 6тото тва работя, но са служебни за жалост !!!
а на теб 6том 325цата ти е силна ясно!!!
и всеки съди по себе си!!!
пс ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА МОЛЯ ! А ТЯ Е М3 321КС.
ГОДИНКИТЕ СА МИ ПОВЕЧЕ, но мерси все пак !!!
колите сам си ги купувам!!!
а ти изобщто нямаш идея колко е ддс-то и акциза на такава кола !
по цял ден карам доста силни коли 6тото тва работя, но са служебни за жалост !!!
а на теб 6том 325цата ти е силна ясно!!!
и всеки съди по себе си!!!

пс ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТА МОЛЯ ! А ТЯ Е М3 321КС.
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
А бе Тош,ебати човека си,са кажи как да не те заям пак???
Неща никой да защитавам ама ти познаваш ли този човек??? и защо една 25-ца да не му е слаба???ти с тая 20-ка за голем самолет ли я имаш,щото на мен ИС-ми е слаб(искам ощеееее
) а до колкото помня бях пред теб
....по-леко
пс:за Голфовете няма да коментирам,ама внимавай че има некой такива дето щи скрият шапката

пс:за Голфовете няма да коментирам,ама внимавай че има некой такива дето щи скрият шапката

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Е аз карам слаба кола според разбирачите у форума... 320. И съм си доволен от нея, но искам още. Това го казвам с връзка, това че е човека иска повече от 325 е нормално.
От друга страна след като работи "каране на яки коли" (ебати работата има)... Аз ако по цял ден се юркам с некви коли след 1 месец ще искам само да си карам бавничко и спокойно към нас... до другата сутрин
А да не говорим, че бих предпочел да си юркам фирмените коли, които им плащат всичко... всеки сам си решава.
Изобщо няма к'во да се заяждате щото ни се знаете к'ви сте нито нищо, а от историите как IS-а е с пъти по-добър от 6така ми е писнало. Един журналист при преставянето на е36 беше казал "Удоволствието от каране на БМВ идва с 6 цилиндворите двигатели били те и 2.0". Не ми се спори по тая тема...
Сега по въпроса.. Акциз сигурно няма да падне. ДДС ще падне, но ще го замести нещо друго бъди сигурен. Просто представи си как държавата се проштава с едно ОГРОМНО перо от бюджета си... Да, да!
Е аз карам слаба кола според разбирачите у форума... 320. И съм си доволен от нея, но искам още. Това го казвам с връзка, това че е човека иска повече от 325 е нормално.
От друга страна след като работи "каране на яки коли" (ебати работата има)... Аз ако по цял ден се юркам с некви коли след 1 месец ще искам само да си карам бавничко и спокойно към нас... до другата сутрин

Изобщо няма к'во да се заяждате щото ни се знаете к'ви сте нито нищо, а от историите как IS-а е с пъти по-добър от 6така ми е писнало. Един журналист при преставянето на е36 беше казал "Удоволствието от каране на БМВ идва с 6 цилиндворите двигатели били те и 2.0". Не ми се спори по тая тема...
Сега по въпроса.. Акциз сигурно няма да падне. ДДС ще падне, но ще го замести нещо друго бъди сигурен. Просто представи си как държавата се проштава с едно ОГРОМНО перо от бюджета си... Да, да!

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- KickingKing
- ентусиаст
-
Lok-Tar!
Ще сложат така друга такса най-вероятно. Дори се очаква да се вдигнат цените... Всеки знае причините, а ако не - ЕС
Drago33 написа:и аз така мисля 4е само ддс-то 6е падне а акциза остава!
ама то акциза е важен 4е тои е мноо пари!!!
Ще сложат така друга такса най-вероятно. Дори се очаква да се вдигнат цените... Всеки знае причините, а ако не - ЕС

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2