От фарове hella с рефлектори на zkw с лупи
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
От фарове hella с рефлектори на zkw с лупи
Колеги , моля за малко помощ .. Досега си бях с фарове hella доволен съм но са рефлекторни а сложих ксенон и сами се сещате колко псувни изяждам на ден а и не светят мн добре ..
наскоро обаче си взех zkw-та с лупи .. Обачеееее имат някакви кръгли букси които аз мисля че нямам на самата кола с 4 пинчета ... Ако може някои да ми разясни относно тази букса
иии още един въпрос възможна ли е трансплантация на лупите от зкв на хелла

- Infinite
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 316i compact
Re: От фарове hella с рефлектори на zkw с лупи
Отиваш в някоя морга, намираш кола с фарове със същите букси, взимаш буксите, намираш някой от съфорумниците, който е правил размяната и ги връзвате.
Без Провокация Няма Прогрес !
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
За трансплантация незнам дали става да вземеш лупите отзкв-то и да ги сложиш на хеллата
,но е лесно да си вземеш букси за зкв и да вържеш буксата ти за дългите към кръглата букса ,а буксата за късите да за ползваш за ксенона,обаче трябва да си купиш и нови ксенонови крушки,защото твоите са h4,:yes: ,имаше тема потърси я 

- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: compact m51d25
явно караш компакт. и аз бях с хела но после сложих бош с лупа. трябва ти кръглата букса за фара с поне 10-ина санта от кабелите към нея. режеш двете букси на хелата, после свързваш с отрязаната кръгла букса. цветовете съвпадат. тоест от 2 букси HB4 и HB3 правиш 1 кръгла. обърни внимание че на десен/ ляв се различава цвета. едното е жълто-синьо, другото жълто-зелено. на кръглата букса също се различават. като цяло трудно може да се объркаш
п.п: трябва да резнеш и буксата на габарита и да я вържеш към кръглата. в кръглата са по 1 жица за къси, дълги и габарити. масата е обща. съответно 3-те маси от хелата ги връзваш заедно и после към общата на кръглата букса
п.п: трябва да резнеш и буксата на габарита и да я вържеш към кръглата. в кръглата са по 1 жица за къси, дълги и габарити. масата е обща. съответно 3-те маси от хелата ги връзваш заедно и после към общата на кръглата букса
I think things -- and they happen...
А дали случайно знаете от къде да си намера такива букси ..
то и капачки ми трябват щото пича ми ги прати и не каза че нямат ии .. Ужас 

А иначе да компакт карам .. Напълно си прав колега ..
и мерси за обясненията 

- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
То е ясно,че си с компакт само те са с хела,пускай тема в раздела Купува и чакаш,или си търси в Продава
за 10кинта би тряаало да си намериш.

Друго питане колегии .. Всичко намерих днес ще ги слагам .. Само че аз искам на късите да сложа ксенон , как да го свържа . Трябва да пробия капачката ли.. То маи друг вариант няма де .. 

- BIRICHKA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ис-требител
Пробиваш капачката да.
На ксенона трябва да имаш едно като уплътнение, правиш дупка със същия размер и става доста прилично
На ксенона трябва да имаш едно като уплътнение, правиш дупка със същия размер и става доста прилично

Some say he spends most of his time on bmwpower-bg.net
- hakerizanov
- младши ентусиаст
-
- Кара: compact m51d25
mironte написа:Друго питане колегии .. Всичко намерих днес ще ги слагам .. Само че аз искам на късите да сложа ксенон , как да го свържа . Трябва да пробия капачката ли.. То маи друг вариант няма де ..
виждал съм някои да дупчат капачките с боркорони. при мен го направих с най-дебелото свредло и после с триъгълна пила докато стане за нужната дебелина. стана доста плътно
I think things -- and they happen...
Всичко точно вече .. Пробиване на капачката с фрезичка уплътнението со влезе перфе , малко побългаряване на някои неща ии компакта вече е с лупии .. 

Ето го
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
12 мнения
• Страница 1 от 1