E60 Facelift смяна на дневни светлини с бели крушки
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- p.valkanov
- Потребител
-
- Кара: Таралясник
- Детайли за колата: Караме Каквото има, колите горят колкото им сипеш!
E60 Facelift смяна на дневни светлини с бели крушки
Колеги здравейте,
споделете опит някой сменял ли си е дневните светлини (angel eyes) на своето Е60 facelift със бели крушки като на F сериите?
Едната ми крушка изгоря и мисля че сега е момента да го направя но не мога да намеря бели такива?
Мерси!
споделете опит някой сменял ли си е дневните светлини (angel eyes) на своето Е60 facelift със бели крушки като на F сериите?
Едната ми крушка изгоря и мисля че сега е момента да го направя но не мога да намеря бели такива?
Мерси!
Re: E60 Facelift смяна на дневни светлини с бели крушки
Имаш предвид LED крушки? Виж в търсачката има тема и снимки, получава се. В студентски град има магазин за лед светлини които няма да ти пискат с грешки. Иначе като Ф сериите светлините няма как да станат точно, но определено ефекта е добър.
- p.valkanov
- Потребител
-
- Кара: Таралясник
- Детайли за колата: Караме Каквото има, колите горят колкото им сипеш!
a1n написа:Имаш предвид LED крушки? Виж в търсачката има тема и снимки, получава се. В студентски град има магазин за лед светлини които няма да ти пискат с грешки. Иначе като Ф сериите светлините няма как да станат точно, но определено ефекта е добър.
Здрасти,
да за LED крушки става дума (по една на фар) които правят дневните рингове на колата които в момета са ми жълти. Идеята ми е точно такава да си купя качествени които да ми ги разпознава централния блок и да не ми пищят като грешка. Ще потърся благодаря!
- nik0las
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535i Msport - Jb4 tunne
Кой точно този магазин и продават ли ЛЕД H8?
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
На слънце/дневна светлина ще се виждат по-слабо от жълтите халогенни крушки, без значение какъв ЛЕД ще сложиш. Имай предвид, че ако сложиш много мощни ледове има вариант да си стопиш ринговете - няма да си първия
Колегата MadChicken си сложи ксенон на ринговете, може да постне снимки тук ако не е срамежлив 
Иначе ако искаш рингове като на Ф сериите или дори по-добре, решението е малко hardcore и не знам дали ще ти допадне

Иначе ако искаш рингове като на Ф сериите или дори по-добре, решението е малко hardcore и не знам дали ще ти допадне

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Набързо щракнах, наживо изглежда малко по-различно не знам защо така ги вади фотоапарата...

Това е с ксенон 5000к. Няма никакво греене отпред на фара след дълго каране, съвсем нормално си върши работа за дневни светлини и се вижда ясно при силна слънчева светлина.
Това е с ксенон 5000к. Няма никакво греене отпред на фара след дълго каране, съвсем нормално си върши работа за дневни светлини и се вижда ясно при силна слънчева светлина.
Only dead fish follow the stream...
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
ууууу, е т'ва бих си го направил и аз
каккк ?

- Cinder
- ентусиаст
-
ръб написа:ууууу, е т'ва бих си го направил и азкаккк ?
Ще трябва да смениш фаровете първо

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
добре се е получило найстина с ксенона , но за тези които не им се сменят фарове има лед крушки 5в и 25в които си върваш добре работата за преди фейса са същите като на е39 хелла фаровете х5 и т.н , а фейсовите минават на х8
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Да ама казват че потъмнявали ринговете от по-мощните диоди..
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Някой ако иска лед крушки имам два броя - 15лв. за двете. Продавам ги защото с тези крушки купих колата и през деня почти не се вижда че светят. Сложих нормалните си на 35w и сега е доста по добре. Снимах я и колата с една LED и една халогенна крушка. По късно ще пусна снимката. Днес като си кодирах разни работи по колата забелязах обаче, че бяха сложени да светят слабо. Лично мое мнение е че е по добре с халогенните.
- Cinder
- ентусиаст
-
Имай предвид, че ако ги кодираш да светят на максимална мощност, ще стопиш ринговете с времето. Казвам ти го от опит 

- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
Cinder написа:Имай предвид, че ако ги кодираш да светят на максимална мощност, ще стопиш ринговете с времето. Казвам ти го от опит
Мерси за съвета. Утре ще ги намаля

- bijuto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 5GT F07 530 xDrive 258hp
MadChicken написа:Набързо щракнах, наживо изглежда малко по-различно не знам защо така ги вади фотоапарата...
Прави ли се някакво кодиране след поставяне на ксенона ? Бях чул че премигвали и трябвало да се прави нещо допълнително .
15 мнения
• Страница 1 от 1