Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 XD
- Мечтае да кара: BMW M5 E60
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Е той говори, че това е минимума, сега колко му е точно не мога да знам.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
todorSTY написа:И на мен ми се вижда доста този разход, не че имам особено голям опит личен, но пък имам много приятели с всякъкви видове коли. 14 си отива като на бензин, мой приятел с ауди 4.2 quattro бензин, конските сили са 350, говори за разход 15-16 бензин
Този разход е с 80% извънградско на 4.2 мотора

Never mistake motion for action...
- Ilko Ivanov
- некъв ентусиаст
-
- Кара: F02 750iL
Тази тема за какво е според вас ? viewtopic.php?f=116&t=245005
- adovet
- старши ентусиаст
-
- Кара: Tesla Y
http://www.cars.bg/c358157 Koлеги какво ще кажете за тази. Интересува ме дали може да се газифицира този двигател - дали е с директно впръскване или не?
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Като го гледам на снимката е N53 с директно впръскване, да. Иначе колата е супер. Ако искаш да газифицираш бензин след 2007г, търси американска кола
Мое лично мнение, но ако разхода на тази кола ти е проблем, вероятно не можеш и да я поддържаш коректно и е по-добре да се насочиш към 3 серия, примерно. Това при положение, че не въртиш над 20к км годишно, разбира се. Нагоре вече бензина е неизгоден.

Never mistake motion for action...
Като почнете да се изказвате с такива реплики "ако разхода ти е проблем, не е за теб"
Защо да дава по 30+лв. на 100км. като може да дава по 15-20лв., което няма нищо общо с поддръжката и като се насочи към 3ка с този мотор какво, поддръжката е по-евтина ли - друг път, абсолютно същият чеп е.

- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
adovet написа:http://www.cars.bg/c358157 Koлеги какво ще кажете за тази. Интересува ме дали може да се газифицира този двигател - дали е с директно впръскване или не?
Колега, колата е супер, но май за да се сложи газ трябва газта да е в течна фаза...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
netmurder написа:adovet написа:http://www.cars.bg/c358157 Koлеги какво ще кажете за тази. Интересува ме дали може да се газифицира този двигател - дали е с директно впръскване или не?
Колега, колата е супер, но май за да се сложи газ трябва газта да е в течна фаза...
Директното впръскване с газ май не е оферта - имам познт с А8 4.2FSI, която е с директно впръскване + газова уредба(за МНОГО пари, слагана в Германия). Заради него колата е направена на работи 90% на газ + 10% на бензин, за да може дюзите да се охлаждат от нещо иначе щяло да има проблем с тях. Не знам дали е до настройка на мешавицата газ-бензин, но тази кола все има някакви проблеми с работата на мотора докато е на газ, а реалният разход газ/бензин въобще не е 90/10 - при поседното пътуване София-Мюнхен даде разход в съотношение газ/бензин 60/40, което според мен не е оправдава цялата разправия.
- adovet
- старши ентусиаст
-
http://www.cars.bg/c738610 Колеги какво ще кажете за тази. Някой да я е срещал случайно. Имам съмнение за интервенции по рамата - липсва станиолчето от горе и розовеят цифрите. Да кажете нещо и специално за този мотор 197к.с. Гледам че средния му разход е по висок от на 235 к.с
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
adovet написа:http://www.cars.bg/c738610 Колеги какво ще кажете за тази. Някой да я е срещал случайно. Имам съмнение за интервенции по рамата - липсва станиолчето от горе и розовеят цифрите. Да кажете нещо и специално за този мотор 197к.с. Гледам че средния му разход е по висок от на 235 к.с
Слагани допълнително M неща

- adovet
- старши ентусиаст
-
Реално колата я проучих по странични канали и е в БГ от 2010. От интерпол в момента не се издирва. Проверих я в Камор по ключа и имаше история до 2009 и след това затъмнение до 2014 март месец.. като цяло колата е добре имала е челен удар защото от пред по маската има интервенции+ 2 чисто нови фара, но е направена добре. Има екстри и това ме блазни. Също като се сравнява по вин две от екстрите липсват. Утре ще я проучвам още. Салона е идеален наистина. Кантара на седалката сдава багажа.Taruno написа:adovet написа:http://www.cars.bg/c738610 Колеги какво ще кажете за тази. Някой да я е срещал случайно. Имам съмнение за интервенции по рамата - липсва станиолчето от горе и розовеят цифрите. Да кажете нещо и специално за този мотор 197к.с. Гледам че средния му разход е по висок от на 235 к.с
Слагани допълнително M нещатова на мъртвия педал, и м пакета не са много истински(тавана не е черен), двигателя иамм познат с такава кола и е доста доволен, а я кара бая врем, все пак все още е M57, а не N. Салона изглежда в добро състояние, акто няма много намачкано. Сега 21,000 км
е смешна история и предполагам си наясно с това(тя щеше да е 30-40 хил лв на тези км) и самата обява е твърде ентусиазирана "FACE LIFT. .. ПЪЛЕН М-ПАКЕТ(АМА ДРУГ път). .. УНИКАТ. .. Колата е гаражна, докарана е от Германия преди 1 година" запитай се защо ли регистрираната уникална кола се продава само година след докарването и.
- Nikolay.Ivanov
- Потребител
-
Здравейте, може ли малко компетентно мнение за тази, ходих карах я гледах не тропа не хлопа, вие ще ми кажете, но ми писна да гледам коли 6 месеца и да ги водя по сервизи, плащам и не купувам щото всичккчи са мошенници...
гледай и 330хд, но истината че немога за момнта да намеря моята кола..
Ето я www.cars.bg/c648532

Ето я www.cars.bg/c648532
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Несъответствие при проверка на вин и екстри го има и при мен,тоест наличието на някои екстри не излизат при прочитане на вина незнайно защо.
Това за нов автомобил поръчан през Камор/Ауто Бавария и доплащане за съответните опции..

gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Nikolay.Ivanov написа:Здравейте, може ли малко компетентно мнение за тази, ходих карах я гледах не тропа не хлопа, вие ще ми кажете, но ми писна да гледам коли 6 месеца и да ги водя по сервизи, плащам и не купувам щото всичккчи са мошенници...гледай и 330хд, но истината че немога за момнта да намеря моята кола..
Ето я http://www.cars.bg/c648532
Ако гледаш коли от автокъщи, не очаквай да намериш нещо читаво. Търси от частно лице, като най-добре да проверяваш и GSM номера на продавача в google, че е пълно с тарикати от автокъщи и/или морги, които се пишат частни лица

- todorSTY
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 XD
- Мечтае да кара: BMW M5 E60
Така е, от автокъща освен ако не ти е приятел или близък приятел на твой приятел, демек човек, който няма да те излъже или поне не много
, просто забрави да си намериш нещо хубаво.