Ел стъкло Е36 - поправка на червячно колело на моторчето
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Ел стъкло Е36 - поправка на червячно колело на моторчето
Ел. стъклото на шофьорската ми врата ми създава проблеми. Отворих моторчето и видях, че колелото, което задвижва червяка е изядено от едната страна. Това е основна причина за всички проблеми с ел. стъклата особено за купетата. Ходих по морги и насам натам, докато накрая ми пробутаха още едно моторче с износено колело, анови колела не продават отделно. Чисто ново моторче струва около 350лв. - хич не ми се дават и отидох по различните частни фирми и цехове, където изработват такива зъбни колела. Трудна работа, но на едно от тези места ми казаха, че за 150лв. ще го изработят.
Ако има хора, които разбират за какво говоря, давайте да се организираме десетина души и да ни излезе по-евтино -по 15лв. Ако знаете други оправии на този проблем казвайте бързо, че иде зима и скоро на някой ще му падне джама.
Ако има хора, които разбират за какво говоря, давайте да се организираме десетина души и да ни излезе по-евтино -по 15лв. Ако знаете други оправии на този проблем казвайте бързо, че иде зима и скоро на някой ще му падне джама.
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
- zipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i coupe 93'; E91 325xi 07'
- Мечтае да кара: M3
Здравейте,колеги! Аз,също имах този проблем като купих колата.Смених моторчето,а заедно с него и командния блок на бутончето,защото всяко моторче си разпознавало само неговия команден борд и с друг не реагира въобще.Поне така ми казаха в сервиза на ул"Оборище" .. .И аз ги послушах. Само,където взех втора употреба,защото нови са ми много скъпи,така платих за всичко 280лв.Друга оправия за момента не виждах,а когато стъклото ми е долу,а навън вали
. . .Сега работи добре и съм доволен! 

3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ