Реклама на Клуба в списания?

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

младши ентусиаст
Аватар

Реклама на Клуба в списания?

Мнение от BMX » 17 Окт 2006, 19:50

Прави ми впечатление по немските списания за автомобили втора употреба, че много се рекламират различни клубове Е21, Е28, Е30 и т.н. Става въпрос за малко каре с логото на клуба и адреса в интернет...
И понеже BMW Клуб България е винаги номер 1, какво ще кажете да се пусне такава реклама в списания АвтоОказион, Автокъщи и Автобазар? Цената е както за стандартна обява със снимка. Освен, че ще сме първият форум с такъв вид реклама целта е да се постигне нещо повече:

Да се направи една кампания през първите 3-4 месеца на 2007г (с бюджет от 120-150лв) за подновяване на членството в клуба, както и популяризиране на вече ежегодния национален събор. Идеално ще е ако дълго коментираният уебсайт е вече готов (но не е задължително). Ясно е, че ползи ще има: най-малкото колкото повече се шуми за Клуба, толкова по-лесно се убеждават рекламодатели и спонсори.

Парите не са много, а усилията никакви?

Какво мислите?

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 17 Окт 2006, 19:54

Идеята ми допада на мен ;) Даже си имаме PR-и. Ама не съм чул нещо да вършат :help:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 18 Окт 2006, 11:44

Ето за това става въпрос:

Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 18 Окт 2006, 12:15

М-м, някакво нелогично ми звучи.
Не изпълняваме търговска дейност, нито пък какъвто и да е вид услуги - какво точно ще рекламираме?
Иначе ако в крайна сметка решите, че е необходимо, ще съдействам и за реклама в сп. Off-Road BG и/или сп. МобилГаз.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 18 Окт 2006, 12:50

Не става въпрос за търговска дейност, а за увеличаване броя на членовете. Членски внос за година = 60 лв (или нещо подобно беше). Повече членове = повече приходи в клубната каса. Дори кампанията трябва да стартира през тази година, за да е ефективна.

Допълнително може да се рекламира и събора = по-лесно привличане на рекламодатели и още повече фенове. ;)

Иначе това е само идея, не е задължително да се прави. Но щом немците го правят, все си мисля че явно има смисъл...

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 18 Окт 2006, 13:05

форума има 5000 члена а клуба 50 .. аре вземете се в ръце малко. Разбирам да имаме магазин който да продава БМВ аксесоари да ама така.. :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 18 Окт 2006, 13:11

GIORCETO написа:форума има 5000 члена а клуба 50 .. аре вземете се в ръце малко. Разбирам да имаме магазин който да продава БМВ аксесоари да ама така.. :)

5000 регистрирани потребителя. И аз за това говоря - малко няма смисъл...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMX » 18 Окт 2006, 13:20

GIORCETO написа:форума има 5000 члена а клуба 50 .. аре вземете се в ръце малко. Разбирам да имаме магазин който да продава БМВ аксесоари да ама така.. :)

Агитация трябва, точно това се опитвам да кажа. Изпращане на емаили, л.с., реклама по списания.... Иначе ще продължава броя на членовете да е константа!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 19 Окт 2006, 13:31

На мен ми се струва добре не да е зададено като реклама, а просто някъде да ни има логото с адреса. Просто за популярност. Тази акция за набиране на нови членове според мен си е тънка работа :)
Изображение
Изображение

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума