Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- weedminer
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Печка
- Детайли за колата: Малка печка
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
nickem написа:Колеги, тъй като се сдобих с една доста семпличка 530-ка ми се иска малко да я "ъпгрейдвам", какво всъщност има в Professional навигацията, освен очевидните DVD, голям екран и 3D навигация?
Интересуват ме TV тунера(доколкото прочетох ти трябва за да закачиш камера за задно виждане) и USB/AUX-входовете, все пак ерата на дисковете залезе преди доста години.
И още нещо, на предните стъкла е налепено фолио, което е със сравнително нисък фактор, ама все пак затъмнява, при регистрацията в КАТ ще има ли проблем с това?
Еми има навигация като цяло

Щото тук мисля, че все още не може да се ползва бизнес навигацията, ама все пак можеш да видиш "важната" по въпроса тема.
TV, USB/AUX идват от TV модул и MULF модул евентуално.
За фолиото ме съмнява някой да види, ако не е много, не ти пречи да пробваш, не мисля че може да стане кой знае кво.
- nickem
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото има
- Мечтае да кара: Влакчето на метрото
Важната тема е за карти доколкото видях, може би аз още не се ориентирам правилно, в тоя форум има бая теми за всичко 
Защо да не може да се ползва навигацията, от всичко прочетено до тук ми трябва CIC-модула, дисплея и джойстика?
MULF модула не е ли за блутуут-а? А TV-тунери не видах някъде да се продават отделно, нито тук, нито в продавалника.
Сега се загледах и USB/AUX/Bluethooth въпроса се решава лесно http://bgcaraudio.com/prodykti_usb-inte ... kt-36.html но камерата определено искам да я включа към фабричния дисплей.
Навигацията честно казано ми е второстепенна и по-скоро бих продължил да си ползвам Sygic-а

Защо да не може да се ползва навигацията, от всичко прочетено до тук ми трябва CIC-модула, дисплея и джойстика?
MULF модула не е ли за блутуут-а? А TV-тунери не видах някъде да се продават отделно, нито тук, нито в продавалника.
Сега се загледах и USB/AUX/Bluethooth въпроса се решава лесно http://bgcaraudio.com/prodykti_usb-inte ... kt-36.html но камерата определено искам да я включа към фабричния дисплей.
Навигацията честно казано ми е второстепенна и по-скоро бих продължил да си ползвам Sygic-а

- Bo4kO
- Потребител
-
- Кара: Е60 523i
Taruno написа:Bo4kO написа:Здравейте!
Нов съм в форума и се регистрирах ....................... http://www.cars.bg/c697627
Тая и минала покрай 166к и отдавна не ги вижда в огледалото, волана е протрит, седалките са много амортизирани и разтеглени. Моята дето я откраднаха беше на 175к и далече не изглеждаше толкова амортизирана вътре(примерно имаше леко отляво на шофьорската врата, но волана си имаше релеф още). Ауспуха е доста черен отвътре, което говори, че е имало манипулации с ДПФ-а въбще мисля, че за толкова много страници хората трябва да са научили какво може да се прецени по снимки вече и да си ги знаете тези стандартни неща.
Мерси за мнението

- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
netmurder написа:E30_DK написа:Колеги,
някой гледал ли е тази кола? Какво ви е мнението за нея?
http://www.cars.bg/c740033
Много ми е интересно как тази кола е фейсова, а задния капак е от преди фейса![]()
![]()
Ами сещам се за един вариант, но дано да греша

Бързо въпросче. Колко струва сервиза на една 530д или 530и 2004-2005г? Масла филтри, обикновенните неща....имах 1-ца и 3-ка е90 и е87 и бяха същите пари около 350лв. та се чудех при положение че са същите двигатели кажи речи (говорейки като неразбиращ) дали и при 5-ците е същата сума.
Същото е, ако говориш за 6 цилиндъра. Бензина май събира мааалко по-малко масло, защото дизела събира 8л.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Ми на моята дето я гепиха бяха 370 лв с работата. На Е90 в момента е 250 лв с труд
разликата е стабилна, но идва от 2.0д срещу 3.0д и като цяло масла и филтри са най-малкия разход при Е60

а всички говорите за разход ивън града където е ясна работата ама кажете градско кво е положението щото започнах да се отказвам от дизелите и да гледам бензин и да слагам газ....ебем ти "икономичните" дизели....
имах 330д е90 (откраднаха я естествено) и под 14 не падаше в града, извъдн градско 6-7-8 зависи от карането което е огромна разлика
имах 330д е90 (откраднаха я естествено) и под 14 не падаше в града, извъдн градско 6-7-8 зависи от карането което е огромна разлика
Колега, разгледай тази тема viewtopic.php?f=116&t=245005 но щом на Е90-ката си имал такъв разход за 330д, едва ли ще паднеш на по-икономичен с Е60. Аз лично се въртя около 11/100 в града, но не карам в силния трафик сутрин и вечер.
aз за тая тема говоря 
там последните 10 страници почти няма мнения за градско

- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
BMW120 написа:aз за тая тема говоря
Пак навлизаме в други теми, но 14 градко на Е90, направо няам думи или стила ти е бил махленски ала изказването "ебем ти дизелите" или просто си имал проблем с колата, защото на Е60тката с агресивно градско беше около 12,5-13 в Пловдив и около 11,5 с стандартното ми каране, а на 2ката дизел сега с много ръчкане качвам до 9 :Д, но все пак тея неща не са за тая тема

- timur_lenk
- младши ентусиаст
-
- Кара: AUDI S8
- Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago
BMW120 написа:а всички говорите за разход ивън града където е ясна работата ама кажете градско кво е положението щото започнах да се отказвам от дизелите и да гледам бензин и да слагам газ....ебем ти "икономичните" дизели....
Вземи си друга марка кола,която тежи 1 тон и е с мотор 1.5 дизел и ще ти гори 4-5 градско гарантирам ти.
BMW не е икономичен автомобил. Последните 7 дни дадох 920 лв по моята.Колко гори отдавна вече не е от значение.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 XD
- Мечтае да кара: BMW M5 E60
И на мен ми се вижда доста този разход, не че имам особено голям опит личен, но пък имам много приятели с всякъкви видове коли. 14 си отива като на бензин, мой приятел с ауди 4.2 quattro бензин, конските сили са 350, говори за разход 15-16 бензин
ясно е че бмв не се купува заради икономията но все пак си беше много.....явно нещо не е било като хората....и от това съм се наплашил
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Градското в Асеновград и Кюстендил е различно от градското в София. Аз с 535i E39 под 20 не съм падал, стигал съм и до 25. Сега с 530xd ми е около 14. Карам предимно на кратки разстояния и двете са автоматици. Онзи с аудито да има много здраве, освен ако градското не му е в Пещера или Лом.