Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Bo4kO
- Потребител
-
- Кара: Е60 523i
Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !
Здравейте!
Нов съм в форума и се регистрирах понеже ще си купувам БМВ и имам няколко въпроса.Ще си купувам Е60 като за мен е важно да е черна с бежав салон, а за двигател попринцип съм фен на бензиновите и искам нещо от сорта на 520i,523i,525i, но като разглеждам сайтовете за продажба на коли тези модели са доста голяма рядкост и е пълно само с дизели.В момента съм студент и уча транспортна техника и всичките ми преподаватели дават за лош пример БМВ и по специално дизеловите двигатели затова пиша тука, а и трябва да потърся малко в форума за малко повече информация.Следя постоянно сайтовете за продажби на автомобили и за сега като идея съм се спрял на ето това http://www.cars.bg/c697627 и ако може някой да на даде мнение за този автомобил и за дизеловия двигател 3.0D като цяло дали е добро изпълнение.И ще помоля да си кажете мнението за покупка на подобен автомобил от България понеже нямам възможност да отида до Германия и да я взема от там, а и бюджета ми е ограничен.Искам най-вече да е поддържана макар за подобен бюджет ще си е пълен късмет да попадна на такава, а и изискванията ми станаха много.Има ли вариант при закупуването на автомобила да се закара до оторизиран дилър на БМВ и да се диагностицира и за какво трябва да гледам понеже нямам много опит и досега съм карал среден клас автомобил.
Благодаря предварително и извинявайте ако питам тъпи и комерсиални въпроси.
Нов съм в форума и се регистрирах понеже ще си купувам БМВ и имам няколко въпроса.Ще си купувам Е60 като за мен е важно да е черна с бежав салон, а за двигател попринцип съм фен на бензиновите и искам нещо от сорта на 520i,523i,525i, но като разглеждам сайтовете за продажба на коли тези модели са доста голяма рядкост и е пълно само с дизели.В момента съм студент и уча транспортна техника и всичките ми преподаватели дават за лош пример БМВ и по специално дизеловите двигатели затова пиша тука, а и трябва да потърся малко в форума за малко повече информация.Следя постоянно сайтовете за продажби на автомобили и за сега като идея съм се спрял на ето това http://www.cars.bg/c697627 и ако може някой да на даде мнение за този автомобил и за дизеловия двигател 3.0D като цяло дали е добро изпълнение.И ще помоля да си кажете мнението за покупка на подобен автомобил от България понеже нямам възможност да отида до Германия и да я взема от там, а и бюджета ми е ограничен.Искам най-вече да е поддържана макар за подобен бюджет ще си е пълен късмет да попадна на такава, а и изискванията ми станаха много.Има ли вариант при закупуването на автомобила да се закара до оторизиран дилър на БМВ и да се диагностицира и за какво трябва да гледам понеже нямам много опит и досега съм карал среден клас автомобил.

Благодаря предварително и извинявайте ако питам тъпи и комерсиални въпроси.

- todorSTY
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 530 XD
- Мечтае да кара: BMW M5 E60
Ами много е запазена, поне по снимките това се вижда и предполагам, че ако не е на сто процента реални километри, то поне е близо до тези. Предлага се с комплект гуми, което както знаем е дота сериозен разход и ако са хубави, това е сериозен плюс. Пише, че е обслужена и ако е вярно това също е сериозен плюс, защото това също както знаем не е никак малко пари. И така, като събереш всички неща си става доста добра според мен.
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
camburko написа:По принцип си прав, а за тази черната и на мен не ми достигат 5-6 хилядарки.Все пак трябва да остане някои лев за изненадващи разходи по новия автомобил. Другото на което съм хвърлил око е това http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11401872658756432&f1=details&slink=6or4n8 , но ми идва малко далече. Искаше ми се да е покрай София, за да мога да я прегледам в сервиз какво е състоянието под корите. Да не изскочи я рейка, я турбо след това. А пък и се увличам по комбитата повече.
Воланът е претапициран, но като цяло колата изглежда добре. (:
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
Тази изглежда една идея по-добре, но липсата на достатъчно и качествени снимки също хвърля известни съмнения, разбира се може и да не е така, но на първи прочит.
- camburko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше e36 седан M43B18
- Мечтае да кара: М5
Хайде една с по-качествени снимки. Тази мисля да я преслушам със сигурност http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11400252224564328&f1=details&slink=6owulr. Искаше ми се да е 30D но ще се преживее стига да си заслужава колата.
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
Тази поне на мен ми изглежда доста добре, а е и в София, нищо не ти пречи да я видиш.
А какво ще кажете за тази?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6owyms
А какво ще кажете за тази?
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6owyms
- camburko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше e36 седан M43B18
- Мечтае да кара: М5
В интерес на истината както казах наблягам на комбито(жена, деца, куче). А и предпочитам някоя регистрирана(малко или много нещо е правено по нея), на какви чудеса съм се нагледал по коли от автокъщи просто не е истина 

- todorSTY
- младши ентусиаст
-
Тази утре ще отида да я огледам, да видим дали и на живо изглежда така, в тази автокъща докарват свестни коли, скоро обсъждахме едно БМВ там.
- Taruno
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW F10 530d 12'
- Мечтае да кара: G30 530d
Bo4kO написа:Здравейте!
Нов съм в форума и се регистрирах ....................... http://www.cars.bg/c697627
Тая и минала покрай 166к и отдавна не ги вижда в огледалото, волана е протрит, седалките са много амортизирани и разтеглени. Моята дето я откраднаха беше на 175к и далече не изглеждаше толкова амортизирана вътре(примерно имаше леко отляво на шофьорската врата, но волана си имаше релеф още). Ауспуха е доста черен отвътре, което говори, че е имало манипулации с ДПФ-а въбще мисля, че за толкова много страници хората трябва да са научили какво може да се прецени по снимки вече и да си ги знаете тези стандартни неща.
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
И скоростния лост е много "екзотичен"
.

Последна промяна bordo_77 на 09 Юни 2014, 9:06, променена общо 1 път
- todorSTY
- младши ентусиаст
-
Нищо чудно да е събирана от няколко.
То таз тема се превърна във конкурс по актьорско майстворство.
.

- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
E30_DK написа:Колеги,
някой гледал ли е тази кола? Какво ви е мнението за нея?
http://www.cars.bg/c740033
Много ми е интересно как тази кола е фейсова, а задния капак е от преди фейса

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- nickem
- младши ентусиаст
-
- Кара: Каквото има
- Мечтае да кара: Влакчето на метрото
Колеги, тъй като се сдобих с една доста семпличка 530-ка ми се иска малко да я "ъпгрейдвам", какво всъщност има в Professional навигацията, освен очевидните DVD, голям екран и 3D навигация?
Интересуват ме TV тунера(доколкото прочетох ти трябва за да закачиш камера за задно виждане) и USB/AUX-входовете, все пак ерата на дисковете залезе преди доста години.
И още нещо, на предните стъкла е налепено фолио, което е със сравнително нисък фактор, ама все пак затъмнява, при регистрацията в КАТ ще има ли проблем с това?
Интересуват ме TV тунера(доколкото прочетох ти трябва за да закачиш камера за задно виждане) и USB/AUX-входовете, все пак ерата на дисковете залезе преди доста години.

И още нещо, на предните стъкла е налепено фолио, което е със сравнително нисък фактор, ама все пак затъмнява, при регистрацията в КАТ ще има ли проблем с това?