Трудно излизат скорости
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- milkov_jv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
Re: Трудно излизат скорости
mihal написа:milkov_jv написа:Само да попитам,какво е на цвят това масло,защото на първата смяна оригиналното,което източих беше червено и изглеждаше 1:1 с ATF-a?
И при мен беше така, сложих атф защото такова ми казаха че трябва... Може ли да ми кажете къде е етикета на ск. кутия за да погледна със сигурност.
И имаше ли проблем с АТФ маслото?
- milkov_jv
- кандидат ентусиаст
-
Аз съм пробвал с Dexron II и не влизаха добре.След няколко дни сипах Dexron III и заработи като с оригиналното.Сега си купих долна помпа на съединителя и ще пробвам да видя дали ще има ефект.
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
АТФ-а е доста по рядко от МТФ-а по реал оем за твоята кола го дават МТФ,само ще си дадеш парите на вятъра за тая нова помпа ако твоята е наред.
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Стига с тоя МТФ-ЛТ2, такова масло не съществува, това просто е название на БМВ.
Тая картинка вляво показва много добре какво да се сипе, вместо масло на цената на кутията за литър от дару
А ако няма никакъв етикет на кутията си го дават SAE80 API-GL4... огромна част от кутиите нямат.
txl написа:
Тая картинка вляво показва много добре какво да се сипе, вместо масло на цената на кутията за литър от дару

А ако няма никакъв етикет на кутията си го дават SAE80 API-GL4... огромна част от кутиите нямат.
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
milkov_jv написа:mihal написа:milkov_jv написа:Само да попитам,какво е на цвят това масло,защото на първата смяна оригиналното,което източих беше червено и изглеждаше 1:1 с ATF-a?
И при мен беше така, сложих атф защото такова ми казаха че трябва... Може ли да ми кажете къде е етикета на ск. кутия за да погледна със сигурност.
И имаше ли проблем с АТФ маслото?
ами случва се 1ва да не влиза , и като тръгвам сутрин ако е стояла на наклон трудно изключва
М. Станев

- milkov_jv
- кандидат ентусиаст
-
Колеги,сагата е приключена!Смених долната помпа на съединителя и всичко се оправи.На старата поради някъква причина буталото излизаше с 4 мм по-малко и съединителя не е отварял достатъчно.Благодаря на отзовалите се! 

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2