какво не харесвате на е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Emchi
- Потребител
-
- Кара: 520, M54
- Мечтае да кара: E24 за кеф и Ф10 за всекидневен кеф
- Детайли за колата: Черна
Re: какво не харесвате на е39
Можеше да бъде по маневрена, радиуса на завиване, на мен лично ми е голям, ако пък трябва да сръвнявам с други марки, направо не може да завива.
kraininski написа:Никак не ме кефи че не е М5
аре ся, пак се почва с глупостите....купи си едно М5 да почне да те кефи. Не е като да не се продават.
Предимно преобладават захващането на чистачките и фаровете с техните им производни. Но това според мен си е въпрос на чиста подръжка. Какво толкова им има на чистачките и захващането им? Купуват се едни нови и толкова. Фаровете и държачите им, там наистина не е много гот. Ако не може да се отвори фара и съответно да се смени държача....честито на печелившите - трябва да се вземе цял фар. Макар, че честно казано, не съм кой знае колко запознат, кои точно фарове дават фира - преди фейслифта или след.
Съгласен съм с чашите и пепелника макар, че нито пия кафе в колата нито пък пуша (по принцип съм пушач). Но си го представям, какво е ако трябва да си тръскам цигарата или чашата с кафето е пълна.
За климатика дори и без чаша отпред също ми прави впечаление, че нещо температурата не е както трябва. На 19 градуса ми е леко студено, на 19,5 градуса вече ми става топло. Не мога да си представя, че 0,5 градуса се усещат толкова много.
На никой ли не му пречат чистачките? Може и да съм се изнежил последните години, но все си мисля, че чистачките е можело да ги направят да чистят по - добре.
Щото шибаните чистастачки струват 50 лв и няма да ти казвам колко апетитна плячка са 
+1 за уплътненията ае стегнете се ве тия глупости са си консумативи

hummer написа:Щото шибаните чистастачки струват 50 лв и няма да ти казвам колко апетитна плячка са
това се нарича българска действителност и няма нищо общо с темата.
- Vacheto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520/540
- Мечтае да кара: Е39
- калпави поставки за чаши и отпред и отзад
- седалката на шофьора е прекалено висока дори и в най-ниско положение
- пепелника е разположен на отвратително място
- волана от "Чавдар" (стандартния волан е най-грозния и голям, който съм държал в кола; поне си намерих М на нормална цена)
- скоростния лост преди да го подрежа си беше дълъг, колкото на гореспоменатия автобус
- закопчаването на чистачките (което ги оскъпява доста)
- ламарините които пазят спирачния диск от камъчета и вода (дрънкат като жигула на доста Е39-ки)
- слаба рейка (рециклирах една, втора си купих и пак същата работа)
- седалката на шофьора е прекалено висока дори и в най-ниско положение
- пепелника е разположен на отвратително място
- волана от "Чавдар" (стандартния волан е най-грозния и голям, който съм държал в кола; поне си намерих М на нормална цена)
- скоростния лост преди да го подрежа си беше дълъг, колкото на гореспоменатия автобус
- закопчаването на чистачките (което ги оскъпява доста)
- ламарините които пазят спирачния диск от камъчета и вода (дрънкат като жигула на доста Е39-ки)
- слаба рейка (рециклирах една, втора си купих и пак същата работа)

- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
Това с багажника и водата е глупост. Редовно си го отварям в дъжд и водата си отива зад ръба на уплътнението, има улей направен.
Единствено зимата, като си отворя багажника без да го чистя, снега препълва този канал и останалото пада в багажника.
Не ми харесва, че навито е с "22" модула и са пръснати в половината кола, и е трудно за поставяне.
Единствено зимата, като си отворя багажника без да го чистя, снега препълва този канал и останалото пада в багажника.
Не ми харесва, че навито е с "22" модула и са пръснати в половината кола, и е трудно за поставяне.
- mirosk
- Потребител
-
Да се включа и аз ... И да уточня че повечето са консумативи ама си е дразнещо
1.уплатненията на вратите
2.механизма на ел стъклата
3.при вдигане на ръчната се отваря подлакътника
Не са много ама има дрзнеща нотка за мен
1.уплатненията на вратите
2.механизма на ел стъклата
3.при вдигане на ръчната се отваря подлакътника
Не са много ама има дрзнеща нотка за мен
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
1. Пластмасовите кори на ел. седалки. Чупят се с поглед.
2. Безумния кантар на седалката. Едно неправилно движение и цял живот без Airbag.
3. Изгорелите пиксели на таблото.
4. Водата при отваряне на багажника.
5. Запалката не е много удобна за включване на други устройства, като помпа за гуми, зарядно, мр3 и т.н.
6. Махагона!
2. Безумния кантар на седалката. Едно неправилно движение и цял живот без Airbag.
3. Изгорелите пиксели на таблото.
4. Водата при отваряне на багажника.
5. Запалката не е много удобна за включване на други устройства, като помпа за гуми, зарядно, мр3 и т.н.
6. Махагона!
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
@2bar написа:hummer написа:Щото шибаните чистастачки струват 50 лв и няма да ти казвам колко апетитна плячка са
това се нарича българска действителност и няма нищо общо с темата.
Продават се оригинални пера за 20-30 лв или китайски чистачки с модел за е39 дето чистят доста добре и са на цена пак 20-тина лв 2-та броя.
може би махагона малко ме дразни ама не е нещо фрапиращо. Доволен съм от колата
- SlavchoSlavchev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0D 218 (2008)
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Карал:
520i e39 (97г)
e46 coupe 323 (2.5) 170 HP (2000г)
Аз също се дразня на стойките за чашите (както предните така и задните). Уплътненията на прозорците също са доста голяма чепка и често често нагарят та трябва постоянно да се сменят
. Това с багажника и водата - всеки път мокря нещо, ако има багаж вътре, което не е от най-приятните неащ
. Мен също малко ме дразни, че не може да си го направиш да ти духа на предното стъкло без да е на МАХ.(може и да може пък аз да не съм го открил
)

- dmxl
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530d 05
- Мечтае да кара: F10 M550D
озвучението ми е най-големия проблем, както на мен така и на доста хора които нямат DSP
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Чистачки, фарове, рейки,уплътнения,казанче- напълно съгласен с колегите! Обаче за мене най-голямата мизерия при е39 са плюшените седалки преди файса
, е това е най-бруталната излагация за мене на тоя модел...... Как може да се разлагат всеедно си ги залял с киселина, а преди това стадо разгонени котки са ги драли
.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Карал съм много Е39 и почти всичките имат някакви вибраций и това ми скъсва нервите,от 2-броя и изминати над 160-170 хиляди километра други оплаквания нямам или вече ми е все тая и съм се примирил..
Някой каза че са му скъпи чистачките та Елит кар има по 36-лева Бош,аз карам с такива и стават.

Някой каза че са му скъпи чистачките та Елит кар има по 36-лева Бош,аз карам с такива и стават.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Сашо ///Майна
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
1. Озвучителната система ако не е DSP не е много добра за кола от този клас.
2. Фейслифт фаровете не са предназначени да се отварят.
3. Няма шпер на други модели освен М5.
2. Фейслифт фаровете не са предназначени да се отварят.
3. Няма шпер на други модели освен М5.