7 бутонен OBC Блокирва
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
7 бутонен OBC Блокирва
Напоследък борд компютъра ми блокирва,или остава да свети след като извадя ключа,или остава да свети като негатив.Забелязах 4е това блокирване се получава когато включа фаровете.Фаровете са ксенонови имам ги на колата от 3 години ,но досега такова блокирване никога не е имало,точно с пускането им бордовия компютър премигва и блокирва.Някакви идеи дали наистина е от това или от какво се получава,някой е имал подобен проблем да сподели решение.Преди да почне да блокирва от време на време се ресетваше часовника,а сега блокирва целия комп и трябва да му извадя бушона за да се оправи до следващото блокирване.
- Lenco
- Старши скрапер
-
- Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
- Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
- Детайли за колата: Powered by M43b19
- sims
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318is на Гняс
Re: 7 бутонен OBC Блокирва
PIPERKOV написа:Напоследък борд компютъра ми блокирва,или остава да свети след като извадя ключа,или остава да свети като негатив.Забелязах 4е това блокирване се получава когато включа фаровете.Фаровете са ксенонови имам ги на колата от 3 години ,но досега такова блокирване никога не е имало,точно с пускането им бордовия компютър премигва и блокирва.Някакви идеи дали наистина е от това или от какво се получава,някой е имал подобен проблем да сподели решение.Преди да почне да блокирва от време на време се ресетваше часовника,а сега блокирва целия комп и трябва да му извадя бушона за да се оправи до следващото блокирване.
...същото беше и при мен

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
Ксенона го имам от 3 години и баластите за закачени към купето и здраво стегнати с гайки.Досега не е имало такъв проблем.Ще огледам дали някоя от гайките им да не се е разхлабила
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
Направих го хубаво всичко да си опира на масата на купето но пак откача когато си поиска.........
6 мнения
• Страница 1 от 1