ПРОБЛЕМ С ВЕНТИЛАТОРА НА ПАРНОТО

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

ПРОБЛЕМ С ВЕНТИЛАТОРА НА ПАРНОТО

Мнение от FALKONETTI » 16 Окт 2006, 22:06

Здравейте колеги,
рових тук из темите за този проблем, но нищо не разбрах, а и основно се говори за проблем с вентилатора при климатроници.
Моята е само с обикновено парно- първо спряха да ми работят от 1 до трета степен, разбрах какъв е проблема...малко късно - почистих си филтрите, обаче се яви друг проблем - вентилатора започна да работи неравномерно -ту се усилва ту- забавя и след известно време спря да работи въобще. Иде зима а на студ не се живее :help: къде да търся проблема - предпазител или нещо друго...със сигурност са ми изгоряли от 1 до трета степен. Помогнете!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 17 Окт 2006, 12:35

Когато отпред при моторчето много се напраши то започва да работо трудно и гори един предпазител. Проблема мойе да го решиш много лесно срещу около 20 лв, запиши си номера на едни жичкаджии, които са много пичове и работят супер добре, те ще ти обяснят как да стигнеш до тях, намира се около Баня Мадара 953 41 19
И аз го имах преди време този проблем и те ми го отстраниха

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 530i SMG

Мнение от PIPERKOV » 17 Окт 2006, 21:29

Я пробваи да го вклъ4и6,бутни перката на вентилатора на рака и кажи дали трагва.Ако е така на4и са ти заминали 4етките и най вероятно има6 и прекаснат колектор.При мен се полу4и то4но това не6то и сменях целия вентилатор са нов,понеже тая цялата работа е капсолована и не подлежи на ремонт.А дори и да го разкапсолава6 както аз направих то 6том е стигнало до това положение да не6те да работи зна4и си е за смяна,за6тото едвали някои 6те се е хва6тал някога да го ремонтира,като се има в предвид колко трудно се вади и това 4е е капсолован.Ли4но моят е издаржал 12 годинки.
Поръ4ах си 4исто нов от германия излезе ми 260лв.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 18 Окт 2006, 13:37

не е нормално човека да дава 260лв за тая простотия, по-добре да си я търси втора употреба, ако ще я сменя тая джаджа, ще му излезе сигурно 50 лв. сигурен съм, че може да се намери читава

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 530i SMG

Мнение от PIPERKOV » 18 Окт 2006, 21:19

Да но като се има в предвид 4е цялата работа е капсолована,дори и да се намери втора ръка,то 6те е на са6тите години като твоето което се е прецакало така4е едвали 6те ти свар6и работа за дълго и за целата 6те падне голямо обикаляне и тарсене за6тото мисля 4е има разлика дали колата е с климатик климатроник или без.
А пък и аз живея в такъв град в които има само една единствена автоморга в която за БМВ много зор 6те намери6 не6то.

Назад към E36