Политическа.
Модератор: Общи модератори
- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
Re: Политическа.
BMW Power ACM написа:Плащаше доста(с парите на Пеевски)и някои хора пък на всичко отгоре му повярваха, а аз по-противоречащ си политик не съм виждал досега. Той не е и политик още де, то си му личи.
Сега ще разкарат Болен от Парламента като обявят с отворени широко усти как се съобразяват с вота на Българина. На следващите избори Бойко пак ще има 30%-та някъде, но ДПС, БСП и ДПС2 ще има общо към 50 и отгоре. Така ще се бетонират за 4 години напред и чакайте нова Жан Виденова зима. Аз това виждам и няма как да не ида да гласувам. Атака и НФСБ няма да влезнат в Парламента защото си разделиха гласовете, а Болен се компрометира достатъчно като им помага на тия цяла година да грабят и вземат нови дългове от по 1 млрд.
Георги Първанов я влезе, я не в следващия Парламент, Реформаторския блок може и да влезне, но дори да се обединят с Бойко, пак няма да им стигнат гласовете защото следващия Парламент неизбежно ще бъде съставен с мнозинство на БСп, ДПС и ДПС2, като нищо чудно да дадат на тоя клоун министър-председателския пост, та да учи хората как се правят дудуци. Досега му се смеех как може да говори, че ще е следващия премиер, но явно всичко е било замислено доста отдавна. Ебахти срама ще е този да ни е примиер. :aaaaaaaaaaaaaa_emoticon (6): Оставете срама, ами тази очертаваща се тройна коалиция, наистина ще скапе всичко.
Тръпки ме побиха от написаното...........
Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Не мисля че е голям проблем тоя вот, така или иначе е за ЕС парламент...пеевски сменя предишния си ортак, за който преди години не се рева толкова, барека кво отива на хранилка, до тук му беше партията, атака отиде, на бсп електоратя е кьорав вече, и незнае къде да бележи Хса..около 70 % не са гласували...
По е важен вота на другите държави от ЕС и на къде клонят везните там...ако наистина са ви е интересували тия избори
...
По е важен вота на другите държави от ЕС и на къде клонят везните там...ако наистина са ви е интересували тия избори

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Успокойте се. Тези избори не са като онези избори. Дудука това му бяха възможностите, на парламентарните ще е аут. Много хора, които не гласуваха днес ще гласуват на парламентарните, защото прости прости ама чак толкова прости българите не са! И никъде няма в Европа голяма активност за тези избори, изключение е Белгия....така че всичко е нормално.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Сондьора написа:Не мисля че е голям проблем тоя вот, така или иначе е за ЕС парламент...пеевски сменя предишния си ортак, за който преди години не се рева толкова, барека кво отива на хранилка, до тук му беше партията, атака отиде, на бсп електоратя е кьорав вече, и незнае къде да бележи Хса..около 70 % не са гласували...
По е важен вота на другите държави от ЕС и на къде клонят везните там...ако наистина са ви е интересували тия избори...
Именно! А Барека едва ли е получил и 100 реални гласа. По склонен съм да вярвам, че всичко е купено. Евала на Първанов, че взе проценти. Надявам се да ми дърпа все повече и повече. Единствено ме притесняват процентите на ДПС, защото техните за последните 10 години постоянно растат.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
E34 написа:Много хора, които не гласуваха днес ще гласуват на парламентарните, защото прости прости ама чак толкова прости българите не са
Колега иска ми се да ти повярвам, но нещо не мога..От години не се говори за политика с родителите ми, защото те са от хората, които не гласуват. Мнението им е - колкото пъти ходя да гласувам, толкова пъти нищо не се променя и става по зле. Тенденцията им е такава, че хората изгубиха вяра, че гласът им има значение..
enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
speeder88 написа:Единствено ме притесняват процентите на ДПС, защото техните за последните 10 години постоянно растат.
Ни най-малко не растат, все същите са като гласове, просто общата активност е по-слаба и се получава по-голямо съотношение на процентите. На тези избори дпс имат 20% от 2 млн. гласували = 400 хиляди гласа. Те дпс на всеки избори имат ~400 хил. гласа, което ти дава реално г/д циганите и турците в страната колко са. От там нататък всичко зависи от общия брой гласували - т.е от всички нас. Съответно ако бяха гласували 5-6 млн., дпс едвам щяха бариерата да прескочат, защото тези 400 хил. гласа са максимума за дпс като цяло.
Затова трябва да се гласува.
ПП: насраната физиономия на гей станишев е безценна

Последна промяна goguma на 25 Май 2014, 23:37, променена общо 1 път
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
goguma написа:speeder88 написа:Единствено ме притесняват процентите на ДПС, защото техните за последните 10 години постоянно растат.
Ни най-малко не растат, все същите са като гласове, просто активността е по-малка и се получава по-голямо съотношение на процентите. На тези избори 20% от 2 млн. гласували = 400 хиляди гласа. Те дпс на всеки избори имат 400 хил. гласа, което ти дава реално г/д циганите и турците в страната колко са. Съответно ако бяха гласували 5-6 млн., едвам щяха бариерата да прескочат, защото тези 400 хил. гласа са максимума за дпс.
Лошото е, че те се множат, а ние се топим.
Относно гласуването - агитирайте роднините си! Да пускат бюлетини за която и да е друга малка партия. Просто да гласуват!

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
goguma написа:speeder88 написа:Единствено ме притесняват процентите на ДПС, защото техните за последните 10 години постоянно растат.
Ни най-малко не растат, все същите са като гласове, просто общата активност е по-слаба и се получава по-голямо съотношение на процентите. На тези избори дпс имат 20% от 2 млн. гласували = 400 хиляди гласа. Те дпс на всеки избори имат ~400 хил. гласа, което ти дава реално г/д циганите и турците в страната колко са. От там нататък всичко зависи от общия брой гласували - т.е от всички нас. Съответно ако бяха гласували 5-6 млн., дпс едвам щяха бариерата да прескочат, защото тези 400 хил. гласа са максимума за дпс като цяло.
За физиономията си прав,гледам им пресконф. и малко ми напомня на байТошовата кат го сваляха от бкп-разликата е ,че новите комуняги са много по нагли,даже остава няма да си подаде да не правел услуга на противниците си

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Майка ми днес беше в комисията на изборите в едно малко населено място. По принцип стана на няколко избори все е там. И днес се оказало,че 90% от гласовете в това населено място е за ДПС,като досега там не са получавали повече от 10-15%. Просто са раздавали пари-по 30 лв на глас. Така че,зависи на следващите избори,надявам се парламентарни,ако пак раздадат пари ще имат доста гласове.
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Не растат, не растат, ама растат! В моето родно село, намиращо се в северозападна България няма и никога не е имало етническо население. Държа да отбележа, че няма и роми(с изключение на 1-2 ромки, женени за българи) Не е имало и гласове за ДПС. Днес има около 40 гласа! При около 200-230 гласували!...

- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
daddy_ написа:Не растат, не растат, ама растат! В моето родно село, намиращо се в северозападна България няма и никога не е имало етническо население. Държа да отбележа, че няма и роми(с изключение на 1-2 ромки, женени за българи) Не е имало и гласове за ДПС. Днес има около 40 гласа! При около 200-230 гласували!...![]()
![]()
Ей ти ги нагледно:
2014 г - Европейски избори - 386 725
2013 г - Парламентарни избори - 400 466
2009 г - Европейски избори - 364 197
2009 г - Парламентарни избори - 610 521
2007 г - Европейски избори - 392 650
2005 г - Парламентарни избори - 467 400
2001 г - Парламентарни избори - 340 395
Все около едни и същи цифри гравитират турчуляците, от нас зависи да им направим резултата относителни 5-6%, ако има добра активност. Иначе конкретно за твоето село - явно са се пропукали хората и са решили да вземат някой лев, за съжаление положението в северозапада е трагично.
Последна промяна goguma на 28 Май 2014, 19:39, променена общо 2 пъти
срам ме е
срам ме е, че в ЕП ще ме представляват четирима турци
срам ме е, че в ЕП ще ме представляват четирима турци
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
goguma написа:daddy_ написа:Не растат, не растат, ама растат! В моето родно село, намиращо се в северозападна България няма и никога не е имало етническо население. Държа да отбележа, че няма и роми(с изключение на 1-2 ромки, женени за българи) Не е имало и гласове за ДПС. Днес има около 40 гласа! При около 200-230 гласували!...![]()
![]()
Ей ти ги нагледно:
2014 г - Европейски избори - 400 000
2013 г - Парламентарни избори - 400 466
2009 г - Парламентарни избори - 610 521
2007 г - Европейски избори - 392 650
2005 г - Парламентарни избори - 467 400
2001 г - Парламентарни избори - 340 395
Все около едни и същи цифри гравитират турчуляците, от нас зависи да им направим резултата относителни 5-6%, ако има добра активност. Иначе конкретно за твоето село - явно са се пропукали хората и са решили да вземат някой лев, за съжаление положението в северозапада е трагично.
Знам, че това за твърдия електорат е така. Но до сега. На предишните избори(последните парламентарни) имаше няколко гласа тук. Сега са повече.
Цифрите, които цитираш маааалко ме поуспокояват. Дано да няма тенденция за увеличаване на гласоподавателите им.
Иначе не зная кой ненавиждам повече-тези, които си продават гласовете или тези, които не гласуват...
ПП. маминото се тепка нещо на микрофона
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Решението е задължително гласуване 

AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
Stoqnov_1979 написа:Майка ми днес беше в комисията на изборите в едно малко населено място. По принцип стана на няколко избори все е там. И днес се оказало,че 90% от гласовете в това населено място е за ДПС,като досега там не са получавали повече от 10-15%. Просто са раздавали пари-по 30 лв на глас. Така че,зависи на следващите избори,надявам се парламентарни,ако пак раздадат пари ще имат доста гласове.
Еми щото и българите са за еб@не,ми нека им вземат 30те лева и да си гласуват за който си искат,все пак не вярвам някой да влиза с тях да им зачертава бюлетината

За тия 30лв колко губят,ама тъпотията не ходи по гората,после или министър ,на земеделието,или на рег.развитие или соц.политика.