Случки на пътя
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Re: Случки на пътя
r19 написа:Eastern написа:nakatb написа:Айде и от мен едно включване, като за сефте. Таа прибирам се посока София-Пловдив и съм си чукнал темпомата на 140, музиката готина и си пердаша. Около Вакарел гледам се задава някой отзад и за моя изненада... Москвич Алеко! Колегата шофер с московеца намали и започна да кара зад мен, като през цялото време беше с пуснат ляв мигач. Не ми пречи, че се беше залепил ама тоя гаден мигач ме ядоса и така тактично с двата крака бях на газта(карам е39). Карам с 200, а тоя с мигача не се отделя, мамка му! Скороста се увеличава и така до 240(не може повече колицата ми), а тоя мохер зад мен. Викам си "е*ах го в астронавта" и в същия момент тоя си мина покрай мен и то с осезаемо по-висока скорост и изчезна. Видях само валяците, които търкаляше и варненския номер...Още съм в недоразумение какво и как се случи
Ако някой го е засичал или знае какво е имало под капака, нека сподели.
Поздрави, Атанас
Тоя е АБСОЛЮТЕН убиец на пътя. Някой да му вземе книжката. Тая коруба и 240.
Що? Твоята коруба по безопасна ли е с тази скорост?![]()
Ами в интерес на истината моята не може да вдигне толкова.
НО определено е по-безопасна.

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Покарахме си вчера Тракия с черно М3 Е46 Купе CA8551 мисля беше.Резултат: на равно М3 ускорява малко по добре от Е46 330d na 220коня и 470 нютона.След като застигнегм колона от коли които изпреварват и намалим се усеща,че леко ме дърпа при ускорението.На баирите преди Тунелите обаче,нещата се промениха обаче в полза на 330дизела.На равно,предполага ще ме бие с малко аз правя 240.Така и не успяхме да тестваме,тъй като на 220 го изпреварвах всеки път.Аз съм 265/18-ски.Незнам той с какви гуми е бил.В града със сигурност ще ме скъса с доста.С тези гуми съ тествал с 330i и ме взема с една идея.Но той с гуми 225/45/17.
Това М3 ще да е било такова само на външен вид или шофьора му не е знаел, че си играете... 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
body написа:Покарахме си вчера Тракия с черно М3 Е46 Купе CA8551 мисля беше.Резултат: на равно М3 ускорява малко по добре от Е46 330d na 220коня и 470 нютона.След като застигнегм колона от коли които изпреварват и намалим се усеща,че леко ме дърпа при ускорението.На баирите преди Тунелите обаче,нещата се промениха обаче в полза на 330дизела.На равно,предполага ще ме бие с малко аз правя 240.Така и не успяхме да тестваме,тъй като на 220 го изпреварвах всеки път.Аз съм 265/18-ски.Незнам той с какви гуми е бил.В града със сигурност ще ме скъса с доста.С тези гуми съ тествал с 330i и ме взема с една идея.Но той с гуми 225/45/17.
Колега извинявай,ти вярваш ли си

Правиш 240 само че докато стигнеш тея 240 той ще е на 270 поне 5 секудни по-бързо ....
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Gqbriel написа:body написа:Покарахме си вчера Тракия с черно М3 Е46 Купе CA8551 мисля беше.Резултат: на равно М3 ускорява малко по добре от Е46 330d na 220коня и 470 нютона.След като застигнегм колона от коли които изпреварват и намалим се усеща,че леко ме дърпа при ускорението.На баирите преди Тунелите обаче,нещата се промениха обаче в полза на 330дизела.На равно,предполага ще ме бие с малко аз правя 240.Така и не успяхме да тестваме,тъй като на 220 го изпреварвах всеки път.Аз съм 265/18-ски.Незнам той с какви гуми е бил.В града със сигурност ще ме скъса с доста.С тези гуми съ тествал с 330i и ме взема с една идея.Но той с гуми 225/45/17.
Колега извинявай,ти вярваш ли синаправо си в бисерите - М3 ще те размаже по всеки един параграф,както казва колегата,той просто си е карал (качи се на М3 и ще разбереш защо)...нали не си мечтаеш,че кола със 120коня отгоре ,150кг по-лека ще я догониш - никога
![]()
Правиш 240 само че докато стигнеш тея 240 той ще е на 270 поне 5 секудни по-бързо ....
Колегата се е превъзбудил от въртящия момент както всеки дизел оунър, до момента в който не се направи реално сравнение (летящ старт/старт от място), а не гонки в трафика. Сега очаквам аргументи от сорта как заради турбото и въртящия момент пиковите коне нямат такова значение и така нататък

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
In_Memoriam написа:Gqbriel написа:body написа:Покарахме си вчера Тракия с черно М3 Е46 Купе CA8551 мисля беше.Резултат: на равно М3 ускорява малко по добре от Е46 330d na 220коня и 470 нютона.След като застигнегм колона от коли които изпреварват и намалим се усеща,че леко ме дърпа при ускорението.На баирите преди Тунелите обаче,нещата се промениха обаче в полза на 330дизела.На равно,предполага ще ме бие с малко аз правя 240.Така и не успяхме да тестваме,тъй като на 220 го изпреварвах всеки път.Аз съм 265/18-ски.Незнам той с какви гуми е бил.В града със сигурност ще ме скъса с доста.С тези гуми съ тествал с 330i и ме взема с една идея.Но той с гуми 225/45/17.
Колега извинявай,ти вярваш ли синаправо си в бисерите - М3 ще те размаже по всеки един параграф,както казва колегата,той просто си е карал (качи се на М3 и ще разбереш защо)...нали не си мечтаеш,че кола със 120коня отгоре ,150кг по-лека ще я догониш - никога
![]()
Колегата се е превъзбудил от въртящия момент както всеки дизел оунър, до момента в който не се направи реално сравнение (летящ старт/старт от място), а не гонки в трафика. Сега очаквам аргументи от сорта как заради турбото и въртящия момент пиковите коне нямат такова значение и така нататък
Докато не се появи една 28чка и го натресе подобаващо ,но когато и двамата знаят,че се гонят

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Пича да не е бил с 328? Иначе е за бисерите. На баира всеки дизел "фърчи". Ша Го стигнеш с М3, ама друг път. :grin: Нямаш шанс срещу Алпина. При тях дизела не се стига, а инженерите от М Power, да прочетат мнението ти и да си вземат бележка.
Send от личният ми смартфон
Send от личният ми смартфон
- body
-
-
Надявам се колегата да е от форума и да си каже.А за тези дето само са чували за М3,хайде тихо
.
За днес.Пак по същия маршрут София-Пловдив с S500L ама нищо интересно.Само един чичак с Кашкай 2 си беше повярвал.На над 10 пъти му се наложи да усети,че точно на 180 Кашкай 2 умира.За да ме предизвика,обаче си позволи да светка на колоната пред него,в това число и на мен.Случката от вчера беше същата.М3-ката свети та свети.Ама на 220 се предава.Над 6-7 пъти.

За днес.Пак по същия маршрут София-Пловдив с S500L ама нищо интересно.Само един чичак с Кашкай 2 си беше повярвал.На над 10 пъти му се наложи да усети,че точно на 180 Кашкай 2 умира.За да ме предизвика,обаче си позволи да светка на колоната пред него,в това число и на мен.Случката от вчера беше същата.М3-ката свети та свети.Ама на 220 се предава.Над 6-7 пъти.
бре тея невървящи йемки и тея мощни дизели, бре, бре
ето я моята случка:
в неделя на околовръстното застигнах една Е30-ка, червена, нещо бързичко караше, на пълна газ чадеше леко, мое да е бил некой чипосан дизел, (гледам на събора имаше една бургаска пъргавелка дето взе разни купи), ама като минах покрай нея с 6000 оборота на трета и тя горката както караше със 130 броня в броня с предния и го напрягаше, така посрамена наби спирачки и отби в първата отбивка вдясно (нейде преди икеата беше)
иначе караше агресивно, докато не разбра, че не е най-бързия наоколо...
както и повечето ч******и (чешити) с фиатчета и алфи. ей нема такава сволоч, всеки с такава хуйня за кола се пъне като за последно с некой умрел чадещ дизелак със 100 коня преко сили дето е, да изпревари и да те опуши
писна ми от съзтезатели с 1.6 двигатели и спирачки колкото DVD...
ето я моята случка:
в неделя на околовръстното застигнах една Е30-ка, червена, нещо бързичко караше, на пълна газ чадеше леко, мое да е бил некой чипосан дизел, (гледам на събора имаше една бургаска пъргавелка дето взе разни купи), ама като минах покрай нея с 6000 оборота на трета и тя горката както караше със 130 броня в броня с предния и го напрягаше, така посрамена наби спирачки и отби в първата отбивка вдясно (нейде преди икеата беше)
иначе караше агресивно, докато не разбра, че не е най-бързия наоколо...
както и повечето ч******и (чешити) с фиатчета и алфи. ей нема такава сволоч, всеки с такава хуйня за кола се пъне като за последно с некой умрел чадещ дизелак със 100 коня преко сили дето е, да изпревари и да те опуши
писна ми от съзтезатели с 1.6 двигатели и спирачки колкото DVD...
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- body
-
-
Онзи ден точно това ми се случи един с Алфа 156 в Люлин 10 до Лабиринт-а.Опита се,ама се оака подобаващо пред спътницата си.Аз се дърпам само ако ме предизвикат селски прояви на повярвали си индивиди.А тази беше такава.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
body написа:А за тези дето само са чували за М3,хайде тихо.
.
Ти май си по-чувал от някои

- body
-
-
Потретвам се.Хора които само са чували за 330 и М3,да не се изказват.И то наистина само са чували легенди,щото ако са наясно,моята кола е с 470 нютона,а М3 с 360.Цифрите говорят,ама глупаците не ги разбират.
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
body написа:Потретвам се.Хора които само са чували за 330 и М3,да не се изказват.И то наистина само са чували легенди,щото ако са наясно,моята кола е с 470 нютона,а М3 с 360.Цифрите говорят,ама глупаците не ги разбират.
Какво казах по-рано

- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
body написа:Потретвам се.Хора които само са чували за 330 и М3,да не се изказват.И то наистина само са чували легенди,щото ако са наясно,моята кола е с 470 нютона,а М3 с 360.Цифрите говорят,ама глупаците не ги разбират.
Ей го един ентусЯст с 560 "нютона"

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
Потревтвай се мотретвай се ако искаш,поне да беше разбрал ,че тея 470нм са ти на 2500об ами после идват конете а те са само 100+ по-малко

Колегата ти го каза,всички летящи ги приземяват

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk