Кражби
Модератор: Общи модератори
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Re: Кражби
Колега, първо съжалявам за огледалата, огън главата да им пали на боклуците!
Каското дали ще ги плати като са така изпотрошени?
Силно им пожелавам на тия боклуци като идват по НАШИТЕ сбирки и на НАШИЯ събор гръм да ги удари

Каското дали ще ги плати като са така изпотрошени?
Силно им пожелавам на тия боклуци като идват по НАШИТЕ сбирки и на НАШИЯ събор гръм да ги удари

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
То това е по- малкия дявол... Така каското ще го покрие...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- armani78
- кандидат ентусиаст
-
Да,каското ще платят нови стъкла и ремонт на огледалата,поне така написаха и казаха от мобилната група.Така ми осакатиха колата че ми е жал да я гледам......Лошото сега е че не мога да я карам така,трябва да чакам да ме викнат в сервиза,платих 2-те оставащи вноски от каското и куп неприятности .Полицията не благоволиха и да дойдат,въпреки че им казах че на едното огледало има отпечатък от палец!!! Трябваше да ходя до 6-то,да чакам 1 час да пусна жалба и сега чакам служебна бележка...А идват празници и трябва да пътувам,едва ли ще ми направят колата до четвъртък.Тези гадни копеленца,такива неудобства причиняват че нямам думи..Просто това че някой боклук ми е посегнал на любимия джип,ме кара да полудявам.Дано рано или късно да ги хване някой колега и да ги смеле от бой/аз ако ги хвана,знам какво да ги правя/

Ужасно са ти осакатили Х-а ... Мръсна пасмина са тия вандалчета и много бой и гавра заслужават ... 

- Meni
- Потребител
-
- Кара: E36
- Мечтае да кара: ///M Power
Днес сутринта от София, жк Младост 3 е откраднато BMW 7ма серия. Колата е още с врачанска регистрация ВР8564ВМ Който има някаква информация моля да пише или да се обади на 0899 467 388. Ще съм ви много благодарна
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- DAN40_91
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '10 E550
Да отговоря на колегата по-горе. Липсващи демонтируеми части не се покриват от каско. Кражбата се покрива единствено, ако е на цялото МПС. Т.е. ако са ти свили катализатор, броня, фар и т.н. - пиеш една студена. Но ако същите части са просто счупени (например), но налични по колата, тогава се изплащат. Иначе, на мен веднъж (още като бях с дядо Опел
) ми бяха откраднали капачката на газовата, по обяд на паркинга на Кауфланд в Овча Купел. Едва ли да струва повече от 2 лева...
Интересното е, че съм забравял няколко пъти BMW-то отключено в Люлин, с радиото на таблото и никой не го беше пипнал, може би съм късметлия. Това е положението в нашата държава - пълно беззаконие! 

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Преди време с приятел от Варна, ходихме до София заедно на едно събиране. Той спа някъде, не помня къде, аз на друго място. Още същата нощ му изчезна стъклото на едното огледало. Аз се разминах без нищо и се прибрах "цял". Просто софиянци, да ме извинявате, но вие живеете в някакъв ужасен град. Аз не бих платил цената, да треперя така за една кола и да се превръщам в параноик, да дебна, да слухтя, да гледам подозрително. Това не е живот.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- randity
- Photographer
-
Elesar74 написа:Преди време с приятел от Варна, ходихме до София заедно на едно събиране. Той спа някъде, не помня къде, аз на друго място. Още същата нощ му изчезна стъклото на едното огледало. Аз се разминах без нищо и се прибрах "цял". Просто софиянци, да ме извинявате, но вие живеете в някакъв ужасен град. Аз не бих платил цената, да треперя така за една кола и да се превръщам в параноик, да дебна, да слухтя, да гледам подозрително. Това не е живот.
Да колега, но интересното е, че повечето посегателства са върху коли с регистрации различни от СА, С.

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Не е съвсем така.
- ///Mitaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320d; E46 330cd EX
До скоро и аз оставах с впечатлението, че "по-апетитни" коли в София са тези с "чуждите" номера, но на 14-ти срвщу 15.04 този мит беше развенчан, след като си намерих сутринта колата в това състояние.....Това не го пожелавам и на най-голвмите си врагове. И аз както всички с подобни кражби пих една студена вода от застрахователите.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Рене Декарт: Има ли разум?
Имануел Кант: Има ли бог?
Артур Шопенхауер: Има ли реалност?
Валери Божинов: malko kote, seks ima li?
- randity
- Photographer
-
А тия изкубани жици? За тях нищо ли не казаха? Счупено нещо? Бахти и гадовете, свещи да си купят...
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D 184к.с
- ///Mitaka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E90 320d; E46 330cd EX
В "Кради Димитър" ....подобно на колегата ставам сутринта, намирам си колата в това състояние и немога да реша сънувам ли или наистина ми се случва. Първото което направих е да звънна на 112. От там ми казаха, че не можело да дойдат, защото колата не била разбита и нямало следи от взлом. Та в удобно за мен време да ида до 5-то да си подам жалба. Пълен цирк. От Булстрад вода в изобилие, бронята не била счупена а професионално свалена, има само дрвбни парченца от подкалника което не значи нищо и изскубаните букси също, апропо само дето не ме обвиниха мен в умишлен грабеж на собственаа си кола.....скапаняци. Плащаш по 1000лв каско на година и пак не можеш да си легнеш спокойно :x
Рене Декарт: Има ли разум?
- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D 184к.с
Така са нещата тук..за това, за да спиш спокойно - гараж или платен паркинг. След като ми откраднаха липа я паркирам на платен паркинг. От както съм на него - спя спокойно и винаги има къде да паркирам. Преди това бях забравил какво е сън
. Дано все пак някой ги хване тия утайки някъде...

- JuStDieSeL
- Потребител
-
- Кара: ше Е36 320i
- Мечтае да кара: E36 M3
Те на един приятел откраднаха акумулатора на ладата от паркинг на кауфланд а бяхме вътре за 15 минути.... Масово се краде , чупи и няма задържани в 90% от случаите.
За мен решението е оставяш я през ноща на видно място където се слави че ги пипат колите скриваш се в храстите и чакаш и ако дойдат бабаитите им чупиш капачките.
За мен решението е оставяш я през ноща на видно място където се слави че ги пипат колите скриваш се в храстите и чакаш и ако дойдат бабаитите им чупиш капачките.