e36 проблем с АСЦ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- cmdkick
- младши ентусиаст
-
- Кара: e70 3.0d
- Детайли за колата: remapped
ex: E46 320d 2005
ex: E36 316i 1998
e36 проблем с АСЦ
Здравейте,
Става въпрос за 316и 1998 г. има си асц обаче не работи, в смисъл такъв лампата не свети никога дори и да натисна копчето или да го задържа все тая, като дам на контакт също не се появява,общо взето никога не съм виждал триъгълничето да свети, възможно ли е да е изгоряла лампичката тъй като и лампичката за оборотомера на таблото също е изгоряла, а с тоя мотор е много трудно да се провери дали работи системата, но все пак е хубаво да си работи, ако някои е имал същия проблем моля да сподели.
Става въпрос за 316и 1998 г. има си асц обаче не работи, в смисъл такъв лампата не свети никога дори и да натисна копчето или да го задържа все тая, като дам на контакт също не се появява,общо взето никога не съм виждал триъгълничето да свети, възможно ли е да е изгоряла лампичката тъй като и лампичката за оборотомера на таблото също е изгоряла, а с тоя мотор е много трудно да се провери дали работи системата, но все пак е хубаво да си работи, ако някои е имал същия проблем моля да сподели.
Tires are evil - destroy them all ...
- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
Re: e36 проблем с АСЦ
Доста хора умишлено си махат асц-то на е36 та не се знае. Все пак пробвай аз с на жената 316ката на мокро въртя яко гуми ама няма асц. Можеш да пробваш на мокро тези дни поне вали често.
Re: e36 проблем с АСЦ
възможно е самата лампичка да е махната, защото дори и колата да е имала такава система и да е махната след това лампичката все пак трябва да свети постоянно
3 мнения
• Страница 1 от 1