Кой сервиз на Булинс?
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Кой сервиз на Булинс?
Преди около месец колата претърпя маклък инцидент, засегнат е преден десен калник, счупен фар и одраскан капак. Още не да другия ден си взех зеленото листче от Булинс което ми дава право на техен сервиз . . . както те се изразиха безкасово. Та въпроса ми е кой сервиз препоръчвате. 

- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Аз ти предлагам да си я правиш в техния си сервиз колата който е там в бояна в същата сграда където си завеждаш щетата, доста читаво работят 

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
- crusssader
- Потребител
-
re
Тандер ....горе в Бояна .бачкат бързо и качествено но има доста коли горе като се качиш ще видиш какво е чудо ...
- zipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i coupe 93'; E91 325xi 07'
- Мечтае да кара: M3
Аз мислех,че Кобра е сервизът на Булинс.Знам,че при застраховка "автокаско",при тях,щетите ти ги покриват само ако ги правиш в този сервиз,в смисъл такъв че даже те пращали там да ти поправят колата.

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Re: Кой сервиз на Булинс?
Rider написа:Преди около месец колата претърпя маклък инцидент, засегнат е преден десен калник, счупен фар и одраскан капак. Още не да другия ден си взех зеленото листче от Булинс което ми дава право на техен сервиз . . . както те се изразиха безкасово. Та въпроса ми е кой сервиз препоръчвате.
Категорично този на сточна гара не му помня името, нямат забележка !
May the BMW force be with you!
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Сервизно обслужване на БМВ